在情人的眼中只有缺點, 怎麼辦?

• 我知佢好愛我, 但知道係佢心目中咁差, 真係覺得好難受
    雖然我唔係好靚, 但好多人都讚我靚, 
    篇篇自己男朋友就嫌自己唔靚,
    總係覺得其他人靚d,
    我都唔明, 既然係佢口中我係咁差, 
    點解要同我係一齊, 又對我咁好?

• 點解你會覺得你係佢心目中好差 ? @@

• 因為佢成日話我唔好

• 你諗多左啦~~~

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:01 am

-----------------------------------------------------------------

因為佢成日話我唔好

=================================================================

咁你問左點解你咁多唔好, 佢都仲要同你一齊未呀 ? @@

• 咁你問左點解你咁多唔好, 點解佢都仲要同你一齊未呀 ? @@

• 問左, 佢話,

"係呀, 你咩唔好, 唔好,唔好(有咁多就數左咁多), 但唔知點解我都好中意你"

聽完真係覺得好傷心,

其他人就覺我係好好的女朋友,

而佢就咁話我唔好,

點解我要同一個覺得我唔好的人係一齊?

唔通我要人可憐我咩?

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:09 am

-----------------------------------------------------------------

問左, 佢話,

"係呀, 你咩唔好, 唔好,唔好(有咁多就數左咁多), 但唔知點解我都好中意你"

聽完真係覺得好傷心,

而佢就咁話我唔好,

唔通我要人可憐我咩?

=================================================================

咁你個 bf, 你覺得佢有 d 咩好 ? @@

• 人品好

高大威猛

有正義感

• let him know your feeling

if u still unhappy w him, thne try find one more bf

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:15 am

人品好

高大威猛

有正義感

人品點好法? 點有正義感法 ? @@呢兩點好重要 wor

• 點解...佢只係會話我唔好...

讚都唔讚下我...

• give more choose with yourself

now just bf only

not hubby

if he still mind you too much

then how about after marry

u want w him over 30, 30 years wor

then u will unhappy each day

who want

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:18 am

點解...佢只係會話我唔好...

讚都唔讚下我...

你問左佢未 ? 呢樣 ~~ @@

• 人品點好法? 做事認真, 有責任感, 亦唔會傷害別人

點有正義感? 見到人有需要會即刻出手幫助人

• 除開讚唔讚呢點 ~~~

版主, 你覺得你 bf 有無尊重過你 ?

人品好, 有正義感 but 連尊重都唔識 ? @@好怪 ...

• 人品好 replied at 2010-09-29 11:21 am

人品點好法? 做事認真, 有責任感, 亦唔會傷害別人 <== 佢 d 說話傷害緊你 wor

點有正義感? 見到人有需要會即刻出手幫助人 <== 哦 ~~ oic ~~~

• 問左.... 佢話

"唔係呀, 都幾好, 夠蠢...."

原來係佢心裡我的優點只係得蠢

• MIMIO, 我諗佢唔明白佢咁係傷害我

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:24 am

問左.... 佢話

"唔係呀, 都幾好, 夠蠢...."

原來係佢心裡我的優點只係得蠢

咁你覺得佢尊重你嗎 ?

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:26 am

MIMIO, 我諗佢唔明白佢咁係傷害我

good, 咁, 你有無同佢講解過 ? @@

• MIMIO, 我覺得佢咁講我好hurt, 但其他野佢又對我好好

• 冇, 因為我唔想我要求佢讚我先讚我,

但我有同佢講, 既然我咁差, 不如你唔好同我一齊啦

我已經講得好白, 但佢好似唔當係認真

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:29 am

MIMIO, 我覺得佢咁講我好hurt, 但其他野佢又對我好好

嗯, 咁即係只有一樣野唔係咁夾

同佢傾下 lor

話比佢知咁樣你好 hurt

咁 ~~ 以佢 人品本來好

無理由唔改 @@

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:31 am

冇, 因為我唔想我要求佢讚我先讚我,

但我有同佢講, 既然我咁差, 不如你唔好同我一齊啦

我已經講得好白, 但佢好似唔當係認真

唔洗讚, 唔好唔尊重就已經夠

你諗下 ~~ 無人會對住其他人大刺刺咁話"你好蠢"

咁係因為, 呢句野, 係唔尊重對方

如果, 佢連基本既尊重人都唔識

我又真係唔覺得佢人品好 bor

• 可能佢覺得咁樣好好笑

• 咁就已經好有問題 la

用人地既唔開心 去換佢 自己一笑

個人品好差 wor

• 其實版主你唔駛咁介意你男友講乜囉,

佢咁樣話你可能唔想你太過自信,

佢鍾意你對你好咪得囉,

好多野口講冇用, 實際行動最重要

甜言蜜語有邊個唔識講喎

但有幾多人做得到先最重要

• 咁我應該點做?

• 其實佢係唔係對我唔好?

• 之前 D post 覆左

• 佢擺明蝦你,等佢可以食住你,等你覺得同佢一齊係你著數,等你怕無左佢而對佢好d

呢個可能係心理戰

• 暗戰 replied at 2010-09-29 7:38 pm

佢擺明蝦你,等佢可以食住你,等你覺得同佢一齊係你著數,等你怕無左佢而對佢好d

呢個可能係心理戰

但可惜, 話我唔靚的只係得佢一個,

好多其他男人讚我靚,

佢咁做只會令我覺得揀錯男朋友

我現在還為到佢這句話懷恨於心,

係唔係分手比較好呢?

• 佢唔係為左你靚先同你一齊,咁樣唔係應該更好咩?

• 冇晒自信 replied at 2010-09-29 11:09 am

問左, 佢話,

聽完真係覺得好傷心,

而佢就咁話我唔好,

唔通我要人可憐我咩?

聽完唔係好開心咩? 我覺得幾sweet 呀,重點係依句「但唔知點解我都好中意你"」 :)

你男朋友唔想太縱你, 同你玩下jei,

你咪撒下嬌, 扭下計, 佢應該會tum 返你啦

• 牌品好

就人品好

• 你對一波大唔大.

可能嫌你冇波喎. 所以佢口中你咁差.

Log in to reply