有冇唔搵人拍拖男女朋友唔搵sl/sp既人係she??

• 當然要係正常人啦~

• 冇??

• 我呀,我只係搵人傾下計

搵男女朋友唔係在網上搵的, sl/sp我就絕對無興趣

• sasa

hahaaaaaaa你講得好正常呀~~~~

• 只係搵食得唔得?

• hihi my name is edward

我可以認識一下妳嗎??妳可以結交我這個朋友嗎??

Please add me at [email protected]

if you want to chat sometimes. have a nice day,

take care and good luck

edward

• 直頭唔見唔msn算唔算

• 好多人都係無聊吹下水,有幾多個上網搵男女朋友, sl/sp呀

唔好怪我直接,要上網搵的都唔慌係好野,

而果班搵sl/sp的就更加cheap爆,可能無錢無樣,係出面溝唔到女,係度釣下睇下有無d傻瓜上釣,哈哈....

• sasa

不如我地做朋友得閒傾下計 ?

我都只係搵人傾下計 ...不過好似好難....

始終人人目的唔同,當然d人可以包裝自己既說話...可惜時間証明一切

好似次次都因為目的唔同而傾唔到落去...

• 個個都講到自己好得~~~~唉.....信得邊個呀~

• sasa 10:14am sep 29, 2010

好多人都係無聊吹下水,有幾多個上網搵男女朋友, sl/sp呀

而果班搵sl/sp的就更加cheap爆,可能無錢無樣,係出面溝唔到女,係度釣下睇下有無d傻瓜上釣,哈哈....

============================================

sasa

講真而家上網d人差左好多......

10年前上網....真係可以識到你想像唔到既人....

因為...我試過仲keep contact 到而家

• ling,

做朋友傾下計,當然好喇,至於講到自己好得,唔知信唔信佢好,唔洗諗咁多,無乜所謂,當打發時間lor,反正對自己無影響

• ling replied at 2010-09-29 10:20 am

=================================================================

我都覺以前的好d,而家風氣都變了,d人太自我,動不動就偷影人放上網

• sasa

=================================================================

世界唔同晒喇, 我第一次接觸INTERNET, 係十幾廿年前, 我仲讀緊U, 當時識上網既, 都係一班大學生, 或者一D係大公司做野既人, 而家, 連小學生都講緊上網交工課, 仲邊有可能出現以前既情況

• 網民多左, 良莠不齊都係必然, 都仲有好多意想不到既人~

• 男人

世界唔同晒喇, 我第一次接觸INTERNET, 係十幾廿年前, 我仲讀緊U, 當時識上網既, 都係一班大學生, 或者一D係大公司做野既人, 而家, 連小學生都講緊上網交工課, 仲邊有可能出現以前既情況

==============================

係啦!果時d人除左背景好人品都好.起碼真係冇目的...

見完做朋友既機會係百份百!

• 係啦!果時d人除左背景好人品都好.起碼真係冇目的...

唔怕得罪講句, 而家連古惑仔, 只要有部電話, 都可以隨時上網吹得一大餐, 仲邊有妳以前所講果種情況出現

• 係she我次次講明只想同唔搵女朋友唔搵sl/sp既人傾計.....

好啦d人開始留msn.....

好正常我會add然後傾計....

跟住好多人會問d令我覺得討厭既問題:

1.住邊

2.做咩

3.自己住定同家人住

4.有冇男朋友

5.當回答冇時佢會問--->冇?點解唔搵既

一般都呢個時候我都會delete對方

如果你去M記你會唔會不停問點解冇kfc既食物呀????

• 男人 replied at 2010-09-29 10:37 am

-----------------------------------------------------------------

係啦!果時d人除左背景好人品都好.起碼真係冇目的...

唔怕得罪講句, 而家連古惑仔, 只要有部電話, 都可以隨時上網吹得一大餐, 仲邊有妳以前所講果種情況出現

咁又唔怕得罪講句, 點解你地仲O係度?

人多雜左, 唔代表沒有以前般的人在~

• walk replied at 2010-09-29 10:49 am

咁又唔怕得罪講句, 點解你地仲O係度?

人多雜左, 唔代表沒有以前般的人在~

都有唔錯既人喔 @@心

• 如果你去M記你會唔會不停問點解冇kfc既食物呀????

其實d人明唔明呢?

• sasa

你走左??

• 我也是來找可以做朋友的人呀 :)

• ling replied at 2010-09-29 10:47 am

-----------------------------------------------------------------

係she我次次講明只想同唔搵女朋友唔搵sl/sp既人傾計.....

好啦d人開始留msn.....

好正常我會add然後傾計....

跟住好多人會問d令我覺得討厭既問題:

1.住邊

2.做咩

3.自己住定同家人住

4.有冇男朋友

5.當回答冇時佢會問--->冇?點解唔搵既

一般都呢個時候我都會delete對方

如果你去M記你會唔會不停問點解冇kfc既食物呀????

不是走了,是剛有工作做

我都認同你所講,我都無意搵男友,sp/sl,有好多係出面傾得都好正常嘅

一傾msn就會現形,完全兩個人,都係問住邊, 做咩,有無男朋友等等

大佬呀,咁樣好無禮貌,查家宅般,起人地底,住邊同邊個住關你鬼事咩

我好少一開始問人呢d私人問題, 多數都係傾下有咩興趣多,事關從談話中可以得知一二的,無需要咁無禮貌一開始就查人家宅

另外有些就同你講咸野

• 我心有少少想搵,但從無搵過

只係上黎吹水

算唔算?

• ling replied at 2010-09-29 10:20 am

sasa 10:14am sep 29, 2010

好多人都係無聊吹下水,有幾多個上網搵男女朋友, sl/sp呀

============================================

sasa

哈哈...

我有同網上識既人拍拖...一拍就好多年

其他都係睇緣份

但係唔可能次次都咁好彩

• 我都唔打算在網上找女朋友,因為我好有自信,在現實生活中,自己絕對有能力吸引異性!

• 186cm replied at 2010-09-29 8:22 pm

我都唔打算在網上找女朋友,因為我好有自信,在現實生活中,自己絕對有能力吸引異性!

你好型XDDD

• 我上來游下休下算唔算架@@?

• fish replied at 2010-09-29 8:30 pm

186cm replied at 2010-09-29 8:22 pm

我都唔打算在網上找女朋友,因為我好有自信,在現實生活中,自己絕對有能力吸引異性!

你好型XDDD

我唔型!只係較高大!個性較隨和!

就算型,都係十幾二十年前既事!不過我地呢亭較高大既人穿著整齊既西裝,都有人會讚下!

因為我平時真係著得好causal

• sasa replied at 12:29pm sep 29, 2010

不是走了,是剛有工作做

我都認同你所講,我都無意搵男友,sp/sl,有好多係出面傾得都好正常嘅

一傾msn就會現形,完全兩個人,都係問住邊, 做咩,有無男朋友等等

大佬呀,咁樣好無禮貌,查家宅般,起人地底,住邊同邊個住關你鬼事咩

我好少一開始問人呢d私人問題, 多數都係傾下有咩興趣多,事關從談話中可以得知一二的,無需要咁無禮貌一開始就查人家宅

另外有些就同你講咸野

=============================================================

hahahaaaaaa係啦~

無禮貌加無溝通能力......

真係唔知佢地係現實之中點同其他人溝通.....

呢d人一般表達能力都好差........

都係好似去M記不停問有冇kfc既食物囉!!!

• 講真係she太多人打字講到自己好ok,而事實當然係另一回事.....

得啖笑~~

• "去M記不停問有冇kfc既食物"

哈哈

• fish

同網上識既人拍拖代表d咩???

只要彼此有好感附合雙方要求,會拍拖都好普通....

我條thread係搵d ''唔搵人拍拖男女朋友'' ''唔搵sl/sp既人''

呢d目的同我唔同,正所謂道不同不相為謀!!

• 為食妹 4:39am sep 30, 2010

"去M記不停問有冇kfc既食物"

哈哈

-------------------------------

你都笑哩.......唉

現實中邊有人咁白痴....諗住去M記可能買到kfc食物

但係she就有好多呢d男人

去relationship版搵sex.......

超白痴

• 正常都知搵sex係去sex版

sex版搵唔到咪去第d sex web囉

有咩理由係relationship版搵sex

• 唔好意思....

因為最近add左幾個人...

都係最初講到自己係有修養(但我一d都feel唔到)同唔搵sex同女友

佢地講野假到爆勁問我私人野!!!(搵男友要求等等...)

最後當然都係想同我上床....(我冇同佢地傾任何sex)

ps

佢地既外形...都....唉.....點解仲要咁...

一個人外形..唉...連內在都...唉...咁點算呀???

• 唔好介意講句

係she睇左幾年,真係見識多左好多,呢個世界真係咩人都有

我圈子細,係我既圈子入邊sex真係好平常,不論男女都好有feel就可以行得,當中玩一晚之後大家當唔識亦常有發生,真係鐘意左對方而走在一起亦有,同時亦有單方面,但係我地從來都唔會輸打win要,好明白咩叫你情我願,但係到左she,睇既,真係大開眼界,女既話周圍唱,男既就話人呃人呃食(自己係男人都唔幫男人),做人真係要咁執著咩?世一生真係咩都永遠係你咩?過去左都有個開心,點會冇得著,失敗只係個經驗,真係要令自己痛苦先開心

我唔係叫人去搵食,咩咩咁,人地搵唔搵到死關我鬼事,我只係覺得好多野,駛乜咁執著,唔行冇人知結果係點,就算萬一結果唔係你所諗,都唔駛做到咁老土去辛苦自己,

• 空間

我同意''係she睇左幾年,真係見識多左好多,呢個世界真係咩人都有 ''

不過呢道既人大多數唔識''尊重''囉

• 幾年先識到唔夠5個聰明人.....

• 如果有返咁上下又會上she.com,我覺得係'行哀運'or'黑仔'

一般好快就離開此地.......

• 尊唔尊重可能係本身性格問題,就算唔係對空氣,係現實佢可能都係唔識呢樣野,好難去改變,只有自己唔去再接觸佢,

咩先叫做聰明,自問真係唔識分

有人比人感覺佢好蠢,但係佢做野可能係ok,有人講野好有point,但係原來既佢係乜都唔識

係呢度耐既人未必一定也都唔識,有多時自己都係到請教人點樣可以做好d,

咩人係she睇番佢本身既目的

• 對我自己黎講,上網同人吹,只不過係hea下時間,所以唔會執著任何一方面既野

• 空間

咁你覺得aiya聰唔聰明?

佢係我認同既其中一位聰明人~

• ling replied at 2010-09-30 5:29 am

空間

咁你覺得aiya聰唔聰明?

佢係我認同既其中一位聰明人~

佢好玩得

• 不過佢性格唔太好...哈哈

• 有邊個係十全十美,如果有,你同佢做朋友,你都要驚下佢

• 佢好玩得

==================

空間

你唔了解佢姐哈哈

• 可能啦,始終我都冇見過呢度任何一個人

• 十全十美既人我好樂意同佢做朋友 :)

不過唔會拍拖.....

我都試過推開d十全十美既男仔....真係自問襯唔起

Log in to reply