好想搵到個認認真真,簡簡單單既女朋友

• 31,180cm,165lbs,single~<br /><br />就算唔係女朋友,都希望可以識多個朋友<br /><br />點解咁簡單既事,對我黎講都係一個奢望

• 我都係31, 女, 做個朋友, 嫌我老嗎?

• 乜野叫簡簡單單既女朋友?

• GF,又點會呀,識多個朋友食下飯行下街好丫...
    <br>
    <br>小小,簡簡單單<---即係一個好普通既女仔就可以
    <br>
    <br>其實女朋友又好,朋友又好,最緊要大家要夾到
    <br>
    <br>一齊既時候舒服ja~~

• 嗯, 加油, 你得既:)

• 有無MSN? 等我 ADD U

• eddie,thx,得唔得都好啦,都冇抱咩大希望,見咁多人搵女友...我都想試下ja
    <br>
    <br>唔得都可以識多個frd啦~~
    <br>
    <br>GF,[email protected]

• can i add u too?

• 你份人多唔多野講架?

• ca,可以呀,男女都add得啦
    <br>
    <br>小小,多唔多丫,岩傾既都多既,好難講~~哈

• 越簡單越難揾,我做人都好真,但人地唔會咁諗你囉

• raingola,我都灰架啦你仲灰過我,....要安慰下你好喎~~
    <br>
    <br>你專一做人夠真,響呢個年代可能叫老套...不過又唔係叫你做奸仔
    <br>
    <br>係想叫你睇開d 啦~~~

• 苦男 replied at 2010-08-24 11:12 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>raingola,我都灰架啦你仲灰過我,....要安慰下你好喎~~
    <br>
    <br>你專一做人夠真,響呢個年代可能叫老套...不過又唔係叫你做奸仔
    <br>
    <br>係想叫你睇開d 啦~~~
    <br>=================================================================
    <br>但我都無話俾你知我份人專一!!

• 簡單、認真既女仔總有既, 點解話呢個係奢望呢?
    <br>你係咩人. 總會識到咩人既...
    <br>
    <br>有時唔需要太刻意。

• raingola,又係喎.,你又好似冇講喎....是旦啦,都係一句ja
    <br>
    <br>bibi,有時想識到個岩傾既frd都難啦,仲話女友,都冇話刻意既試下咁ja

• 岩既, 當識多個朋友無壞既。
    <br>發唔發展到就要睇個天點樣幫你安排 ~

• 得閒無聊又搵下朋友先~~~

• 我想識朋友多D

• ok~你平時有咩玩呀
    <br>

• OT囉! 超忙

• can I add u as friend ?

• S,當然可以啦
    <br>
    <br>無無聊聊,想搵個人傾下計~~
    <br>
    <br>有冇人呀~
    <br>

• 我也很無聊當中

• apple
    <br>
    <br>我都係,
    <br>可以同你傾下計嘛?

• sat night好悶呀.
    <br>
    <br>有冇人傾下計

• 岩岩出完去返黎,出面好熱呀
    <br>
    <br>不過返到屋企又好悶
    <br>
    <br>有冇人可以傾下計呀~
    <br>

• 好悶丫,又黎hea下先
    <br>
    <br>

• HI

• i am looking for a serious bf..

• 好悶呀,好耐冇黎喇
    <br>
    <br>又黎出現下搵人傾下計先

• 我都好想搵到個認認真真,簡簡單單既男朋友,但都唔係甘容易~~

• <br>其實感情係慢慢培養....係網度識個人, 見兩三次就諗拍唔拍拖...基本上十次九次都衰...

• 哈...越簡單越難搵ma
    <br>
    <br>
    <br>

• Kort 10:17pm sep 11, 2010
    <br>其實感情係慢慢培養....係網度識個人, 見兩三次就諗拍唔拍拖...基本上十次九次都衰...
    <br>===========================================================
    <br>你似乎好多經驗,你講的我都覺得係.
    <br>

• Gem replied at 2010-09-11 10:33 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>Kort 10:17pm sep 11, 2010
    <br>其實感情係慢慢培養....係網度識個人, 見兩三次就諗拍唔拍拖...基本上十次九次都衰...
    <br>===========================================================
    <br>=================================================================
    <br>唔多架...我都唔係好多見女網友@.@"
    <br>
    <br>見到靚女, 佢睇我唔上眼
    <br>見到醜女, 我睇佢唔上眼
    <br>
    <br>但其實, miss左好多機會去慢慢認識一個人

• Kort 10:39pm sep 11, 2010 Gem replied at 2010-09-11 10:33 pm
    <br>Kort 10:17pm sep 11, 2010
    <br>唔多架...我都唔係好多見女網友@.@"
    <br>
    <br>見到靚女, 佢睇我唔上眼
    <br>見到醜女, 我睇佢唔上眼
    <br>
    <br>但其實, miss左好多機會去慢慢認識一個人
    <br>---------------------------------------------------------
    <br>你都俾d耐性啦甘.
    <br>

• Gem replied at 2010-09-11 10:43 pm
    <br>
    <br>你都俾d耐性啦甘.
    <br>我? 我而家享受單身
    <br>近排有d經濟壓力, 無得追女仔住~哈哈

• 想響到識到女友就真係仲難啦
    <br>
    <br>不如抱住識多個朋友好過啦
    <br>
    <br>起碼唔會失望ma

• 苦男 replied at 2010-09-11 11:00 pm
    <br>想響到識到女友就真係仲難啦
    <br>
    <br>不如抱住識多個朋友好過啦
    <br>
    <br>起碼唔會失望ma
    <br>心態上正確~哈哈

• 其實我對呢到識到的男士都無特別祈望,我都係識諗住識d朋友解下悶.

• 其實我對呢到識到的女士都無特別祈望,我都係識諗住識d朋友解下悶.

• Kort replied at 2010-09-11 10:17 pm
    <br>
    <br>=============================================================
    <br>
    <br>都發生過係我身上...一見面大家都有FEEL,可能大家都係斯斯文文,樣吾差;不過之前係網上CHAT過2過月(密程式)先出黎!好彩他係好人..吾係就
    <br>

• (密集式)

• Kort...仲咩抄人架>.<

• kit,甘結果係.....?

• 緣...本身就係緣來緣去, 份...就要睇吓幾時會遇到.

• Gem replied at 2010-09-11 11:31 pm
    <br>kit,甘結果係.....?
    <br>=============================================================
    <br>
    <br>等我再講多少少先講結果先...
    <br>大家一齊都好開心,就算佢工作好忙好忙,好多時放工都會陪我,就算幾晏,只係見一陣也好,難得是他主動,我沒有要求他,大家住得不是近,要他花時間和常精神來換和見一陣實在令我心痛,我亦怕太快了,會不會見得太多太易GAME OVER..

• 我覺得佢...會唔會係急左d呢?

• Gem replied at 2010-09-11 11:54 pm
    <br>我覺得佢...會唔會係急左d呢?
    <br>
    <br>對我一個慢熱而被動既人他是急進,就似係被他牽引著;
    <br>最重要是我知道他對我係認真&佢係一個上進而且係好人,
    <br>呢一切對我來說比有無$更重要,對著一個斯斯文文既人比對
    <br>著一個火爆既人真係2回事,起碼我耳仔不用再受罪了...
    <br>
    <br>

• kit 12:04am sep 12, 2010 Gem replied at 2010-09-11 11:54 pm
    <br>我覺得佢...會唔會係急左d呢?
    <br>
    <br>對我一個慢熱而被動既人他是急進,就似係被他牽引著;
    <br>最重要是我知道他對我係認真&佢係一個上進而且係好人,
    <br>呢一切對我來說比有無$更重要,對著一個斯斯文文既人比對
    <br>著一個火爆既人真係2回事,起碼我耳仔不用再受罪了...
    <br>
    <br>======================================================
    <br>你似乎好鍾意佢
    <br>

Log in to reply