Fergus:你死充識詩詞濫竽充數咗一年都冇詩交!諗定點樣辯駁未?

• 交詩!交詞!

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

南郭先生濫竽充數!

Wakakakakakaka

你個傻仔一定係諗緊點樣「顧左右而言他」!我講得

啱唔啱?

• 佢諗緊點樣死D相反黎自圓其說ar 

又"畫廊、又司機、又遊艇,又双魚河騎馬,又獵狐(下刪N字)

haha

=P

• 我地gentle D,比D時間佢先得ka ma

=P

• Pz replied at 2010-07-30 1:01 pm

-----------------------------------------------------------------

佢諗緊點樣死D相反黎自圓其說ar 

又"畫廊、又司機、又遊艇,又双魚河騎馬,又獵狐(下刪N字)

haha

=P

=================================================================

Pz,

佢把口好吹得!真係「吹出一個新世界」!

我今朝醒咗,忽然發現你返咗尼,好驚喜!

你知道佢幾厚面皮!

死充咗一年!作三堆垃圾交功課!

真冇用!

一年咁長,走去學都學到啦!

鐵笛書生上

• 作詩講意境,佢無意境作點得出

=P

• 睇黎佢唔上she.com係會死嘅

開咁Q多 nickname

=)

• Pz replied at 2010-07-30 1:17 pm

-----------------------------------------------------------------

作詩講意境,佢無意境作點得出

=P

=================================================================

作詩講意境,更講「感情」,「純真的感情」!

佢條蟲gusxxx只懂上床!

唉!

鐵笛書生

• 上床? 佢? haha

都有心無力 la,所以死剩把臭口~

=p

• Pz replied at 2010-07-30 1:33 pm

上床? 佢? haha

都有心無力 la,所以死剩把臭口~

=p

佢係一代「吹神」!

吹牛怪!

好!gentle d!!

鐵笛書生

• 作詩講意境,更講「感情」,「純真的感情」!

佢條蟲gusxxx只懂上床!

===========

對對對,你真聰明,連你都知我晚晚上牀。

• Two against one, it's sooooo unfair.

But you two are morons, so I guess it's still a fair game...............LOL

• Fergusxxx replied at 2010-07-30 2:24 pm

Two against one, it's sooooo unfair.

But you two are morons, so I guess it's still a fair game...............LOL

你錯喇!我用左隻中指係i phone 寫字咋!

交詩咪啡呀啦!

文盲!

鐵笛書生

• unfair?

how many nickname u have?

ha~

=)

• Pz replied at 2010-07-30 2:34 pm

unfair?

ha~

=)

Fergus條垃圾幾十個nickname

仲話人

• subconscious replied at 2010-07-30 2:41 pm

Pz replied at 2010-07-30 2:34 pm

unfair?

ha~

=)

Fergus條垃圾幾十個nickname

仲話人

• 正一腦殘遊艇仔

• 鐵笛書生 12:35pm jul 30, 2010

交詩!交詞!

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

南郭先生濫竽充數!

Wakakakakakaka

你個傻仔一定係諗緊點樣「顧左右而言他」!我講得

啱唔啱?

• 起初係你唔順氣:覺得我「目空一切」、「視天下如無物」、「認為呢度只有你鐵笛書生中國古典文學最有料有才華」;之後我追你交詩追咗半年!你首先係交出一句所謂「詞」:「香江故都最好」; 前日又作咗三首「垃圾詩」出嚟;三首全部冇依照平仄要求,亂作一團;頭兩首之中,一首竟然將「天、痴、詩」三個分屬不同韻部嘅字用擺埋一首詩押韻;另外一首又押錯韻!你條垃圾畜牲戇狗仲厚面皮到話自己首用錯平仄嘅「六四九七」詩「意境高逸」!你條垃圾畜牲戇狗FERGUSXXX真係唔死都冇用!講理論就天下無敵,做一首詩咁小嘅事就有心無力!你不愧係「思想上嘅巨人,行動上嘅侏儒」!

• 起初係你唔順氣:覺得我「目空一切」、「視天下如無物」、「認為呢度只有你鐵笛書生中國古典文學最有料有才華」;之後我追你交詩追咗半年!你首先係交出一句所謂「詞」:「香江故都最好」; 前日又作咗三首「垃圾詩」出嚟;三首全部冇依照平仄要求,亂作一團;頭兩首之中,一首竟然將「天、痴、詩」三個分屬不同韻部嘅字用擺埋一首詩押韻;另外一首又押錯韻!你條垃圾畜牲戇狗仲厚面皮到話自己首用錯平仄嘅「六四九七」詩「意境高逸」!你條垃圾畜牲戇狗FERGUSXXX真係唔死都冇用!講理論就天下無敵,做一首詩咁小嘅事就有心無力!你不愧係「思想上嘅巨人,行動上嘅侏儒」!

Log in to reply