覺唔覺得d男人可以突然間好絕

• <p>可以立即抽身,唔會唔捨得</p>

• Yes, I am like that:-)

• 睇下對咩女人先~

• 當要撇條女時......

• <br>覺唔覺得d男人可以突然間好絕
    <br>
    <br>
    <br>何以見得

• 當對個女無興趣、無性需要、無好奇....就要好絕架啦....嘿嘿

• CC ^^

• 聽打。。

• 何以見得>>> 明明好地地,突然又話想自己一個,要分手

• CC
    <br>
    <br>佢情緒病發作姐

• 打完友誼波,仲唔走諗住等加時,還係射12碼呀?
    <br>再玩落去,除時會做老親或搞出人命架。

• 絕唔絕,無關性別。

• 女人絕趕上來仲可怕!

• 成日諗起開心既片段,我突然間覺得人可以好恐怖

• cc
    <br>何以見得>>> 明明好地地,突然又話想自己一個,要分手
    <br>========================
    <br>
    <br>咪傻啦...埋喲通常係男人既籍口,等你好喲落台姐。

• aa replied at 2010-07-19 8:48 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>cc
    <br>何以見得>>> 明明好地地,突然又話想自己一個,要分手
    <br>
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>原來咁既,我下次試下先~

• 吓!!包頭!!
    <br>你又做呢啲事呀!!

• <br> 包頭
    <br>aa replied at 2010-07-19 8:48 pm
    <br>-------------------------------
    <br>cc
    <br>
    <br>=================================
    <br>
    <br>=========================
    <br>
    <br>咪講笑啦!你試嘜鬼呀...本身係老手,教人就差不多...哈哈

• devil replied at 2010-07-19 8:57 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>吓!!包頭!!
    <br>你又做呢啲事呀!!
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>咩呢啲事呀!
    <br>其實絕D咪仲好, 唔洗拖拖拉拉呀!

• aa replied at 2010-07-19 8:57 pm
    <br>
    <br> 包頭
    <br>aa replied at 2010-07-19 8:48 pm
    <br>-------------------------------
    <br>cc
    <br>
    <br>=================================
    <br>
    <br>=========================
    <br>
    <br>咪講笑啦!你試嘜鬼呀...本身係老手,教人就差不多...哈哈
    <br>
    <br>BRO 近排無咩女SO我呀!

• 覺,絶對係

• 目的達到重唔敝,唔通等派彩咩!!

• 同你講分手先抽身,已經好好啦,有好多今日同你講好掛住你,聽日就唔采你啦..
    <br>男可以好絕只因佢地係無情...

• cc
    <br>
    <br>================================================
    <br>
    <br>咁一齊左幾耐呀~~

• sure ><

• 今次佢撇你,唔難單保有朝一日佢會畀人地撇。。。算把啦!

• 其實唔一定無唔捨得既感覺既, 只不過可能對方唔想再拖住你呢~~

• 女人又何嘗不是
    <br>可以呢頭撇你
    <br>轉果頭就已投進另一個男人懷抱
    <br>
    <br>但又諗返轉頭
    <br>唔轉又點令你死心
    <br>糾纏不清
    <br>拖泥帶水仲令人煩厭

• 有時對方可能想長痛不如短痛~~

• 拖你十年八年先撇你,咁咪仲慘。
    <br>女人有幾多年既青春?唔岩就要快喲換,唔係畀撇,就你撇人,睇下邊個先下手為強!

• 拖你十年八年先撇你,咁咪仲慘。~~~~~~~同意!
    <br>女人有幾多年既青春?~~~~~~~同意
    <br>
    <br>唔岩就要快喲換,唔係畀撇,就你撇人,睇下邊個先下手為強!~~~~好狠呀!
    <br>
    <br>我都註女人絕趕上來仲絕過男人呀!
    <br>

• 唔係男人先可以絕, 女人都可以好絕
    <br>睇下邊個心夠狠啫
    <br>拖住唔分, 咪累鬧累有乜意思

• 男女都可以絕.. 男女都可以有好的同壞的.. 唔好用性別黎區分

• icy replied at 2010-07-19 10:34 pm
    <br>唔係男人先可以絕, 女人都可以好絕
    <br>睇下邊個心夠狠啫
    <br>拖住唔分, 咪累鬧累有乜意思
    <br>至理名言呀!

• 186cm
    <br>拖你十年八年先撇你,咁咪仲慘。~~~~~~~同意!
    <br>
    <br>唔岩就要快喲換,唔係畀撇,就你撇人,睇下邊個先下手為強!~~~~好狠呀!
    <br>
    <br>===================
    <br>
    <br>係呀!你唔絕就畀人地食住上,見到個勢唔對路,對方有所行動,明知會畀撇,不如我先撇佢,講出埋自己都羅返個彩姐。

• 唔係突然間好絕
    <br>而係一直以黎都係忍受緊
    <br>忍下忍下忍到一個容忍唔到既地步,感到好絕望
    <br>就好似一條鐵你拍極都拍唔斷,但當佢燒紅左燒到好熱,一拍就斷

• 絕左好耐啦 ~ 吹咩 ~~~~
    <br>

• 186cm replied at 2010-07-19 10:31 pm
    <br>拖你十年八年先撇你,咁咪仲慘。~~~~~~~同意!
    <br>
    <br>
    <br>女人絕起上來仲絕過男人呀!~~~sure

• 乜忍野 replied at 2010-07-20 11:44 am
    <br>絕左好耐啦 ~ 吹咩 ~~~~
    <br>絕育? 絕子絕孫?

• 我係女...但我反而明白男人呢個行為喎 --因為女人有時真係好煩,寧願自己一個好過

• bernice1224 replied at 2010-07-20 12:06 pm
    <br>我係女...但我反而明白男人呢個行為喎 --因為女人有時真係好煩,寧願自己一個好過
    <br>
    <br>對...尤其當一個男人諗緊點解決時但個女係要死cher 住o既時候.... 男人就會絕比你睇趕你走...

• bernice1224 replied at 2010-07-20 12:06 pm
    <br>我係女...但我反而明白男人呢個行為喎 --因為女人有時真係好煩,寧願自己一個好過
    <br>女人有時真係好煩~sure

• 都市男女, 個個都絕,
    <br>人情, 人性!? OUT 啦, 哈哈

• friend.仔 replied at 2010-07-20 12:09 pm
    <br>女人有時真係好煩~sure
    <br>=============================================================
    <br>
    <br>所以我鍾意男人,哈哈哈
    <br>

• thanks for your support...

• 有時,我終於明白為什麼咁多女人搵唔到男朋友

• hope they know roo........

• bernice1224
    <br>有時,我終於明白為什麼咁多女人搵唔到男朋友jul 20, 2010 12:15 pm
    <br>
    <br>-----------
    <br>
    <br>點解一定係女人煩,男人一定冇問題?

• cc replied at 2010-07-19 8:47 pm
    <br>成日諗起開心既片段,我突然間覺得人可以好恐怖
    <br>cc:
    <br>
    <br>不變定律
    <br>女人專一而絕情;
    <br>男人多情而長情,
    <br>
    <br>俾啲時間佢 la

Log in to reply