其實我很怕寂寞, 所以我想有一個人俾我痛鍚同錫我(有自我介紹)

• 我叫呀倫
    34歲
    173cm 高
    短髮帶眼鏡
    150 磅 , 唔係肥
    做sales 所以時間都好自由
    有一固定女友, 搵SL 係因為先前同SL和平分左手, 不過實在怕寂寞 所以想搵同我有一樣感覺既女性

想要同我一樣想擁有一個關心自己同再次被需要既感覺既女仕 , 我先放上我msn
    my MSN: [email protected] 希望可以見到妳

我成日都思考, 點解我要一個SL, 定其實我要一個SP呢? 

經過呢幾年黎同sl一1起既日子,我了解到我係要一個SL 的。 

首先, 我同我女朋友同居好多年喇。有時太熟呢反而會無甘在意對方既情緒, 無論咩人都好, 都總想有人去聽下自己講野, 但係一起耐左呢0的野反而會係曼小做既, 同埋無論做幾多野都好似無人去欣賞甘。 

係另一方面, 可能係人既天性使然, 係性生活方面都大不如前, 好似完全無情趣甘, 就算你想搵0的野搞對方都好似一副叫你早0的休息甘既表情, 真係令人好氣頂的。 

反而SL 就唔同喇, 因為大家都明白0個一種痛苦, 係一起既時間都會好努力甘去令大家開心, 而且有一個大前題就係唔可以影響對方既生活, 所以每次可以見面時 都會好期待同埋好開心, 呢份開心係我同好多有SL 既人所追求的。 

另外大家都知道有0的日子係一定唔可以見面, 係感情上就更了解到對方同自己一樣都為呢一段關係付出左好多好多。 甘就會更架願意去錫對方。 

呢0的係我既一0的諗法, 大家認同嗎?

• hihi樓主

我入黎排隊先 ^^

• 妳想排到0的咩呢?

• 好野lor^^

• charisma replied at 2010-06-19 1:02 am

-----------------------------------------------------------------

好野lor^^

=================================================================

妳唔駛排啦, 妳講一句妳要我我可以去訓啦XDDD

• 唔得~~

我係豬扒姐姐黎架bor

你一表人才

唔好o徙左你啦 ^^

• charisma replied at 2010-06-19 1:06 am

-----------------------------------------------------------------

唔得~~

我係豬扒姐姐黎架bor

你一表人才

唔好o徙左你啦 ^^

=================================================================

會以減肥為一生事業既豬扒姐姐我真係未見過. 而且我想要既唔係一蹴而成既關係, 我想有人俾我錫同錫我呀~~~~起碼都俾人行近0的0的丫....

• 呀倫 replied at 2010-06-19 1:09 am

charisma replied at 2010-06-19 1:06 am

唔得~~

我係豬扒姐姐黎架bor

你一表人才

唔好o徙左你啦 ^^

會以減肥為一生事業既豬扒姐姐我真係未見過. 而且我想要既唔係一蹴而成既關係, 我想有人俾我錫同錫我呀~~~~起碼都俾人行近0的0的丫....

咪就係豬扒先要減肥lor

靚女駛咩減肥既o者?

你咁好仔

she 既靚女們快d入黎考慮下樓主啦 ^^

• 無妳甘好氣, 我訓覺, 聽日再玩啦~~

• charisma,

妳曳曳啦...

妳冇去打咭 hahahaha

• 爸B replied at 2010-06-19 1:27 am

charisma,

妳曳曳啦...

妳冇去打咭 hahahaha

hihi爸b

你叫到...即去~~~

哈哈

• 原來你地係度談情, 自己條THREAD都唔理

• chi9sin replied at 2010-06-19 1:36 am

原來你地係度談情, 自己條THREAD都唔理

嘩~ 哥仔

野可以亂食

說話唔可以亂講bor

請問你邊隻眼見到我o係度談情呢?

:p

• A眼同B眼LOR, 哈哈

• 多謝大家甘捧場呢 又開門喇 週六照常營業

埋黎睇 埋黎玩

• 點呀你地玩一晚就唔黎啦? 過黎傾下計啦嘛.

• 好熱呀~~~

打咭先

• charisma replied at 2010-06-19 4:36 pm

好熱呀~~~

打咭先

係呀, 出面十分熱呢, 熱到人濕晒, 黎番杯好味既特飲就真係人生一大享受呢.....我想製作的人見到我飲得甘開心都會很高興吧....

• 再談一下和SL 的相處:

其實SL 的大前提就是不可以影響到對方的"表面生活" , SL 的關係原則上是不能"見光" 的所以要明白, 有時候不是不能, 是不可以聯絡呢, 這般的話, 我覺得SMS OR MSN 都是一個不錯的方法, 可能不夠直接但不要忘記你/妳的SL 是很需要你的支持, 要1為什麼要如此努力去經營一個SL 關係呢~~

• 自己推一推先, 唔係搵唔番, 哈哈

• ^______________________^

• 有人說SL 同SP 係無分別既, 我個人係唔認同既.

首先, 有SL既人都知道, SL既最主要目的, 唔係上床. OK? 唔係上床.

係想有個人去關心自己, 願意聽自己既唔開心, 分享大家既一0的諗法. 上床係好枝節既野來的 唔好模糊左個目標

其次, 唔一定要成日見面, 不過一定要俾對方知道你有"心" , 正如先前所講. 唔可以影響到對方既生活為大原則. 但係唔見面都一樣要關心, 唔係點解要好地地再發展多一段關係呢, 係咪?

希望大家都會搵到想要的.

Log in to reply