做個上班族唔容易

• 做個上班族唔容易,日日都累死,,仲要睇老細面色
    而家天氣熱吹得多冷氣皮膚越來越乾燥,,、毛孔粗大,本來皮膚都唔係幾好,皺紋、色斑都有啲,而家做保養都冇咩效果……日日頂住塊老面皮上班,好難過!唔知道仲有咩好嘅保養方法推薦?

• 女人到一啲年紀,保養起來唔會係以前咁好效果,想光鮮靚麗咁上班可建議做下醫學美容啦,仲唔使日日保養咁麻煩

• Gamze replied at 2010-06-24 12:20 pm

-----------------------------------------------------------------

女人到一啲年紀,保養起來唔會係以前咁好效果,想光鮮靚麗咁上班可建議做下醫學美容啦,仲唔使日日保養咁麻煩

=================================================================

有咩好介紹

• 有咩好介紹

=================================================================

而家近排好多人做ACR,幾唔錯

• Gamze replied at 2010-06-24 12:22 pm

-----------------------------------------------------------------

有咩好介紹

係咩來嘅?

• Hamiltion replied at 2010-06-24 12:22 pm

Gamze replied at 2010-06-24 12:22 pm

有咩好介紹

係咩來嘅?

ACR係醫學界認同嘅自體骨膠原增生的療程,好安全健康,樓主有時間到醫院了解下

• 我係尖沙嘴果间LE RIVOLI做紧ACR 血清自我複製治療,效果都幾好,而家仲有免费體驗,楼主都可以去试下

• 好啊,睇黎都唔錯…有时间我都去睇下

• ACR係係醫院做既療程??

唔係一般美容院架?

有冇話要邊間醫院?

• 阿媽話食燕窩,每日一羹就夠

• 每日一羹燕窩= =

係唔係WORK架?

始終有D產品幫助會好點吧!

• 剛剛同個FD傾完~

發覺佢都有做ACR果個治療~

佢話真係唔錯~

應該個個人都唔同吧!

• ACR真係未聽過= =

不過我都覺得實在要洗太多$啦~

不過都冇辦法呀!!><

• 我皮膚都係成日吹冷氣,所以好乾~

所以我成日都會去FULL MASK~

又做FACIAL~

真係冇左好多$!!

ACR係唔錯,不過我驚驚地...

• full mask..同埋一放假就要去做facial

• lennanchan replied at 2010-06-28 10:28 pm

full mask..同埋一放假就要去做facial

我自己都係敢做~

但係發覺而加好依賴呢D野...

敢樣好似唔係禁好敢...

• 始終自己又唔係禁老~

會唔會敢樣對皮膚有另一種影響架?

太多化學物質呀!!

Log in to reply