女友簡直荒謬……

• 女友為左慳錢黎買護膚品,竟然走去韓國買,而且仲要叫我幫佢問親戚朋友借黎買護膚品,
    最離譜嘅係,佢話要即日來回呀!!!!!!!!!!

唉!!!!

• fly her, like flying to Korea la

• 上網都有得買 @@

• 你女友係咪有錢無掟駛,如果俾我係你即刻係度買個俾佢啦>>>>> http://www.thenadree.com.hk/product.asp show俾佢睇,駛乜飛咁遠買呀!!!

• 係韓國可以買雪花秀,比HK 平好多,不過我D親戚有去開先至順道幫手買,其實LANIEGE 係韓國買超貴,HK買平D

其實駛咩即日來回丫,如果你GF有D FD 去開韓國先至叫D FD 大量入貨啦,其實上網都未必買到真貨GA~~,如果為慳$$$,駛咩去韓國買,叫你個GF 留意下HK D PROMOTION 啦 (如: SOGO THANKFUL WEEKS, SOGO ANNVISERY CELEBRATION, WING ON ANNVISERY, 一田百貨 saleweek, x"mas,各品牌PROMOTION 或者D 連卡佛SALE MONTH, FACESS......)

我次次PROMOTION 就會 大量掃貨

一SET SKINCARE 都用幾個月啦,費咩日日去韓國掃貨

• 我搭人買咋

• 去韓國買,係咪真係慳到?

如果係,你咪由得佢去囉

但既然慳到,做乜要問親戚朋友借黎買?

• 可能佢去整整d野呢

• Ditch the bitch......

• [轉寄]入去 http://hkhongkong.com/ 讚好 :)每1,000香港人讚好, hkhongkong.com 立即捐$100去香港紅十字會,快D召集香港朋友加入 :)

hkHongKong.com - 全港最多人選用、不用註冊、無需下載,和隨機在線網友進行即時一對一交流的香港網站

• 吊! 咁膠既Post都有人覆, 個個都吾用腦分柝下. 機票錢吾貴得過係香港買? 中要問人借錢買. 膠能到不愖. 而且通常膠能版主出完post就會閃,吾會覆post.

人妖無聊過頭,又係度搞鬼.

• nobobby replied at 2010-06-21 8:19 pm

-----------------------------------------------------------------

去韓國買,係咪真係慳到?

如果係,你咪由得佢去囉

=================================================================

你話呢....-__-: 真係一言難盡咯,唉.....

• 而家香港都有好多韓國牌子護膚品啦,駛乜去到咁遠呀!??

• 如果她去韓國買你鍾意的東西,即日來回.你會否說她荒謬?!她只是買自己喜歡的東西而不是你的東西.

• 佢傻你又陪埋佢傻!.!

• jaycup replied at 2010-06-22 1:59 pm

-----------------------------------------------------------------

nobobby replied at 2010-06-21 8:19 pm

去韓國買,係咪真係慳到?

如果係,你咪由得佢去囉

=================================================================

你話呢....-__-: 真係一言難盡咯,唉.....

其實呢d女仔飛左佢好過啦-_-無謂啦

• 路人 replied at 2010-06-22 4:12 pm

如果她去韓國買你鍾意的東西,即日來回.你會否說她荒謬?!她只是買自己喜歡的東西而不是你的東西.

如果花你的錢你又會否給她花呢?

• 其實, 叫佢自己出 $

如果 d $係佢既,又無咩所謂

• kidding replied at 2010-06-23 11:06 am

路人 replied at 2010-06-22 4:12 pm

如果她去韓國買你鍾意的東西,即日來回.你會否說她荒謬?!她只是買自己喜歡的東西而不是你的東西.

如果花你的錢你又會否給她花呢?

她的即是我的,我的即是她的.無分彼此,一齊用.

Log in to reply