你有無試過與女性/男性朋友示愛後, 她/他突然消失!!!

• 多年前的遺憾!! 於每晚寧靜時都會想起她!! 若重新選擇, 我寧可把心事放於心內, 便可保留一個相識十多年的異性好友人!!

• 有...第1次表白後, 冇拒絕, 但就未再見過面lu....

• 我個FD試過同一個男仔拍左拖幾日之後, 個男仔突然失蹤左.

我覺得呢D人好奇怪囉!

• 為什麼一被表白就要失蹤?

有失蹤的需要/必要嗎? @@不解...

• 多謝各位有回應!!!

說多一點資料, 我的female fd 當時剛離婚不久,唔知是否有影響,我當時沒有考慮太深入,因他是我於中學時第一個喜歡的女孩子,故有一點衝動....

• 情傷後怕再入情關,你應該俾多d時間佢,用行動同誠意去令佢感覺到你既不到

而且佢聽到你同佢表白,或者都會誤會你,誤會你係成虛而入既人,我唔知你地之間太多野,亦唔知佢點解離婚,但一個剛失婚既女人,對感情會有好多負面想法

• 傻佬! 你可能對的! 我沒有細心想清楚!! 其實當時我只用sms 表達,沒有當面說,仰望星夜下,希速望好生活愉快!!

各位,你們有沒有現在面對好朋友但不敢表達呢??

• O-MAN replied at 2010-06-19 10:22 pm

-----------------------------------------------------------------

多謝各位有回應!!!

說多一點資料, 我的female fd 當時剛離婚不久,唔知是否有影響,我當時沒有考慮太深入,因他是我於中學時第一個喜歡的女孩子,故有一點衝動....

=================================================================

依加明喇 ~~~

• O-MAN replied at 2010-06-19 10:35 pm

-----------------------------------------------------------------

傻佬! 你可能對的! 我沒有細心想清楚!! 其實當時我只用sms 表達,沒有當面說,仰望星夜下,希速望好生活愉快!!

各位,你們有沒有現在面對好朋友但不敢表達呢??

=================================================================

無 bor ... @@

• 大家認為異性可否只做朋友,沒有男女關係??

• O-MAN replied at 2010-06-19 10:48 pm

大家認為異性可否只做朋友,沒有男女關係??

可以

• O-MAN replied at 2010-06-19 10:48 pm

得架 wor @@

• forgettrouble replied at 2010-06-19 10:54 pm

O-MAN replied at 2010-06-19 10:48 pm

可以

你的異性朋友維持了多少年? 其實我亦有, 她是我的EX, 因了解而分開,故此沒有幻想。你的異性朋友如何相識?

• 大家認為與異性朋友去TRAVEL而沒事發生有無可能?

• O-MAN replied at 2010-06-19 11:06 pm

大家認為與異性朋友去TRAVEL而沒事發生有無可能?

唔知 bor, 去親一大班人拉大隊去架 wor

• 你會同女性朋友, 兩個人去 travel ?

• MIMIO replied at 2010-06-19 11:11 pm

你會同女性朋友, 兩個人去 travel ?

剛於今年試過,沒事發生,坦白講,作為男性,我心內想有事發生,但最終沒有,可能我害怕又失去另一個好友...

• 唔 ~~~ 唔係情侶應該唔會單獨二人去 travel 架 wor

出差做野除外 ~~

(以我見過既情況而言)

• O-MAN replied at 2010-06-19 10:58 pm

可以

你的異性朋友維持了多少年? 其實我亦有, 她是我的EX, 因了解而分開,故此沒有幻想。你的異性朋友如何相識?

好似平時咁相處, 唔會諗佢係男定女依個問題,

重點你都講左, 對佢地冇幻想又點會相處不了

• O-MAN replied at 2010-06-19 11:14 pm

MIMIO replied at 2010-06-19 11:11 pm

你會同女性朋友, 兩個人去 travel ?

剛於今年試過,沒事發生,坦白講,作為男性,我心內想有事發生,但最終沒有,可能我害怕又失去另一個好友...

你太多幻想啦

• O-MAN replied at 2010-06-19 11:06 pm

大家認為與異性朋友去TRAVEL而沒事發生有無可能?

點解冇可能? 同一間房就一定有事發生?

點解你咁多野想呀.......

我有想過同異性朋友去旅行架, 不過只係驚返來俾人話我, 都係咪搞

絶対可以、好開心我認識到1個好好的異性朋友、10幾年了!

天南地北無所不談、重会鬧下交個隻、所以朋友真的好重要

• 性別不應成為做朋友的障礙,我絕對同意,可能我想多了...

FORGETTROUBLE, 其實同邊個TRAVEL不需比人知,只是,你相信你的異性朋友嗎? 其實不易....

• 如果真的兩情相悅,何需刻意表白?

很自然地感覺對方是否中意自己,連呢種感覺都感覺唔到,一廂情願咁表白,真係好失敗!

• MIMIO replied at 2010-06-19 10:14 pm

為什麼一被表白就要失蹤?

有失蹤的需要/必要嗎? @@不解...

認同

唔鍾意咪唔鍾意囉

點解要失蹤?

做朋友唔得咩?

• 失蹤同唔失蹤都有

• .

• 有試過, 表白完之後, 明明話大家可以發展的, 點知過咗兩日之後, 又突然話覺得無感覺, 吾想開始, 連朋友都做吾成.

Log in to reply