我吾係吾喜歡你 -

• 但係一想到從前,我覺得我吾值你愛,我更覺得一個高一個低,今日你覺無問題,他日就係你負累,你條件好好,人品好好,我真係無理由一而再的拒絕...係我不好,我真係希望能夠不再在你眼前出現,好讓你永遠忘記我,我實在太自私.

• .

• 識得因為愛而自卑.其實都証明咗你自己真係鍾意咗佢.與其逃避.點解唔勇敢面對你自己對佢嘅感覺呢?加油.

• 可以甘易做到,亦唔值得你喜歡係咪?
    <br>
    <br>
    <br>死蠢!

• 人生渺小如塵,何解想得太複雜?

• >>我真係希望能夠不再在你眼前出現,好讓你永遠忘記我
    <br>
    <br>你應該清楚我唔得架!
    <br>我亦知你唔得架啵!
    <br>咁你即係焗我買圍"色"啦!
    <br>
    <br>
    <br>

• 我淨係識買大細架咋~~~
    <br>
    <br>你乖啦!!!

• 我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~我咩都睇唔到~

• 小魚 replied at 2010-06-14 12:21 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>識得因為愛而自卑.其實都証明咗你自己真係鍾意咗佢.與其逃避.點解唔勇敢面對你自己對佢嘅感覺呢?加油.
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>咪咁幼稚, 你估乜野都係靠個勇字就解決到. 成隻盲頭烏蠅咁

• 刻意去忘記只會讓自己辛苦,不要辛苦自己.

• 不要忘記我 replied at 2010-06-14 9:56 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>刻意去忘記只會讓自己辛苦,不要辛苦自己.
    <br>=================================================================
    <br>咁惟有唔刻意去忘記你喇 ~~ kekeke
    <br>

• oTwTo replied at 2010-06-14 10:08 am
    <br>不要忘記我 replied at 2010-06-14 9:56 am
    <br>順期自然

• 不要忘記我 replied at 2010-06-14 10:21 am
    <br>oTwTo replied at 2010-06-14 10:08 am
    <br>不要忘記我 replied at 2010-06-14 9:56 am
    <br>順期自然
    <br>唔好再提喇 ~~ 唔係白費心機喇 ~~
    <br>

• <font size="2"> <br />如果你決定放手, 再無理由俾我堅持...咁我走..........保重!!!<br /><br /><br /><br /><br /></font>

• 只要你覺得高興,咩都可以了~

• 堅持過什麼?

• 點解有人咁鍾意係she傳話? msn唔得架咩?

• 你有無搭錯線.?

• 版主
    <br>
    <br>有人感觸, 誤當她是你要說的心上人
    <br>不如你講清你既經濟或關係
    <br>等佢死心啦

• 你睇得電視多la,富豪吾會識到, 生豪就識

• 仲以為版主唔會出現

• 已經再吾鐘意無禮貌的態度,仍都吾鐘意直行直過我感覺...仍都吾鐘意....太多.
    <br>
    <br>
    <br>更吾鐘意,你所說的話,每做一件事,同心所想完全倆會事,你吾好再呃自己,你一直比機會希望去想 - 你身邊的每個人...
    <br>
    <br>
    <br>記得一次朋友約食飯,我係樓下見到你,原來你原本都會參與,你見到我都會一齊去,就一聲不響的走, 打從那次起已經話比我知,係我"再無理由俾我堅持...咁我走"。
    <br>
    <br>

• 係經歷
    <br>打錯字..sorr.yy
    <br>
    <br>版主
    <br>你又話女主角人品好好, 咁做乜見你調頭走呢 ? 係咪誤會啊 ?
    <br>佢人品條件有幾好 ?
    <br>你有咩唔好 ?

• 大師 replied at 2010-06-14 12:36 am
    <br>人生渺小如塵,何解想得太複雜?
    <br>gimme 5

• 我覺得大家呢種心情最好,放下,放鬆,吾想太多,能再見到笑容感覺好特別.
    <br>
    <br>又吾係吾認識大家,又吾係討厭.

• 似曾相識咁嘅 ?
    <br>好啦!咁我忘記你啦!希望大家仍可有笑有笑!亙相問候!

• 吾奇ar,大家發生同一人手件事

Log in to reply