如果你同個女仔搞野....

• <p> </p>

• 而o個次個女仔只係幫你含到射,而冇同你sex
    <br>你會唔會覺得硬係差咁D

• 咁男人射左就無咩問題的.. 我諗女或者會覺得差咁 d la

• June, no, it is Ok for me, the girl are shame, add me for chat: [email protected]

• 睇下佢地乜野關係...
    <br>咁當然係爭d架啦

• june replied at 2010-05-27 1:38 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>而o個次個女仔只係幫你含到射,而冇同你sex
    <br>=================================================================
    <br>緊係唔會啦,只係會諗....條女口技又好好播放~~

• 但係冇實實幹幹咁造一場,唔係件事好似未完咩

• 我會覺得差好多啦. 我仲要玩波波, 鍚妹妹, 沖涼., 抱抱. 鍚鍚. 好多前戲後戲要做喎

• june,
    <br>
    <br>我估女仔覺得未完成0既感覺會更強烈呢
    <br>不過無繼續係因為咩呢?
    <br>時間?場地?關係?定係男方0既能力先
    <br>哈哈

• 睇下佢地乜野關係
    <br>
    <br>如果男女朋友關系(之前已有性關系)

• june replied at 2010-05-27 1:43 pm
    <br>但係冇實實幹幹咁造一場,唔係件事好似未完咩
    <br>===========
    <br>如果有女仔咁樣令到我真係好 high 到射, 我都覺得好滿足..
    <br>就好比女仔有時鍾意前奏多過搞野一樣

• 最唔夠就係見唔到個女仔欲先欲死個樣. 硬係好似無同佢做過咁. 因為個個樣先係女仔要神秘0既樣ma

• june replied at 2010-05-27 1:43 pm
    <br>但係冇實實幹幹咁造一場,唔係件事好似未完咩
    <br>===========
    <br>如果有女仔咁樣令到我真係好 high 到射, 我都覺得好滿足..
    <br>就好比女仔有時鍾意前奏多過搞野一樣

• 梗係覺得差d啦!仲想再搞埋ml添啦!
    <br>唔通你幫人用口出完就收工?

• 無錯,就好似阿patrick咁講

• 咁點解唔幹埋落去呢?

• 含都係好親密既行為。而且若果技巧好,齋含都好好feel。
    <br>
    <br>反而問題係,點解齋含唔做?係咪代表「佢未夠好」、「你未預備好」、「個日唔方便」還是其他原因?呢個就會影響之後的心情及諗法。先小心處理。

• 係唔係唔敢真做呀?

• hihi..i am 40 age man, can we talk MSN: [email protected]

• For mam is OK
    <br>For Lady not good
    <br>如果係丕常男女朋友關係唔會咁,,

• 我上次都同人含爆左但冇做,搞到我吊喉吾吊肺

• hi mei
    <br>叫佢抖下再來都得掛
    <br>佢都要顧妳感受啦

• sammmi replied at 2010-05-27 4:10 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>hi mei
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>
    <br>佢冇表示喎,咁如果佢吾得我都費事免強人. 佢幫我啜lin用手之後我幫佢含,估吾到佢都中未硬,都吾係佢問題定係我問題.之後同佢吹左一陣至開始硬,硬左我咪繼續吹等佢享受下,點知就爆左... 有d意外..唉

• mei
    <br>
    <br>i also try it before...my parnter kiss my jj,suddently, i shoot out
    <br>but after it..i still lick her pussy and use finger to let her cclimax
    <br>hv ur partner do it for u too?

• mei
    <br>妳朋友真係唔理妳感受 wor
    <br>妳地仲一起?

• june replied at 2010-05-27 1:38 pm
    <br>而o個次個女仔只係幫你含到射,而冇同你sex
    <br>
    <br>我都覺得差咁d.. 真係要傳統果種射出先滿吹少少...
    <br>
    <br>不過咁耐為止, 都係得一個女仔可以吹爆我..

• mei replied at 2010-05-27 4:31 pm
    <br>sammmi replied at 2010-05-27 4:10 pm
    <br>hi mei
    <br>佢冇表示喎,咁如果佢吾得我都費事免強人. 佢幫我啜lin用手之後我幫佢含,估吾到佢都中未硬,都吾係佢問題定係我問題.之後同佢吹左一陣至開始硬,硬左我咪繼續吹等佢享受下,點知就爆左... 有d意外..唉
    <br>咁佢都幾自私, 唔理你未食就爆鬼左

• 我上次都同人含爆左但冇做,搞到我吊喉吾吊肺
    <br>
    <br>by mei :
    <br>
    <br>你幫邊個含?

Log in to reply