岩岩踏入三字頭, 又肥又唔靚, 想結識男性朋友, 擴闊生活圈子

• 岩岩三字頭, 又肥又唔靚, 唔知有冇興趣做個朋友呢?

• 今日好得閒 可以同你傾吓計嗎?

• 好呀, 我好悶=.="

• fatbaby, 你無須咁消極, 如果你決心減肥, 之後打扮吓 就會識到異性.

• 識朋友同外型係點無咩關係墦!

• 雖然以貌取人係唔岩, 但我諗版主所講既係有機會發展既異性,

外表或多或少有影響, 你睇條thread咁靜就知啦.

SORRY fatbaby 恕我直言 SORRY.

• 每次減完又肥番....好灰..

• 比D決心囉!減肥吾係太難既啫!

• highheels replied at 2010-05-27 12:38 pm

-----------------------------------------------------------------

雖然以貌取人係唔岩, 但我諗版主所講既係有機會發展既異性,

外表或多或少有影響, 你睇條thread咁靜就知啦.

SORRY fatbaby 恕我直言 SORRY.

=================================================================

我都明白既, 有得揀緊係揀個又靚身材又好架啦, 但總有少部份既人係例外既..唯有碰下運氣 ^^"

• angusb replied at 2010-05-27 12:40 pm

-----------------------------------------------------------------

比D決心囉!減肥吾係太難既啫!

=================================================================

多謝你既鼓勵!

• fatbaby,

dun give up, 有無戒零食, 做運動呀?

若唔太肥, 唔緊要. 太肥就真係要減, 對健康都唔好.

• 我食野既份量唔係好多, 但係好容易肥果d, 可能真係缺乏運動囉....^^"

• 可以既話咪戒甜野囉!D凍0T凍T最好就吾好飲!我都係咁樣減左成廿幾磅!^^

• highheel..咁難得你會上午有時間傾的..

Fat baby.. 有冇諗過, 你自己會去接受都係肥的男士呀... 好奇一問

• fatbaby,

我已經4字頭踏入中年, 真係飲杯水都肥,

但我食得清淡同做運動, 所以仲keep得到.

所以你有決心 一定得既.

• wizard replied at 2010-05-27 12:46 pm

highheel..咁難得你會上午有時間傾的..

Fat baby.. 有冇諗過, 你自己會去接受都係肥的男士呀... 好奇一問

其實人揀我我揀人o者, 自己本身係咁, 點會介意人地係呢...有時係街度都會見倒一對肥既情侶, 佢地都可以好恩愛, 其實好羨慕, 哈哈

• FatBaby2010 replied at 2010-05-27 12:48 pm

wizard replied at 2010-05-27 12:46 pm

highheel..咁難得你會上午有時間傾的..

============================================================

其實人揀我我揀人o者, 自己本身係咁, 點會介意人地係呢...有時係街度都會見倒一對肥既情侶, 佢地都可以好恩愛, 其實好羨慕, 哈哈 << 以你咁樂觀的性格去識一個人唔係太難呀.. good

• hi wizard, long time no chat

剛轉工交接期, 我下星期二返新工, 呢幾日係屋企好得閒.

• highheels replied at 2010-05-27 12:50 pm

hi wizard, long time no chat

剛轉工交接期, 我下星期二返新工, 呢幾日係屋企好得閒.

==============

have anything relax ? 始終成日返工的日子好悶.. 得閒有呢類的假期, 另類假期, 好好 enjoy 下

• wizard,

無節目呀, 一於做宅女...kakaka

不過真係好舒服, 一陣去食tea 唔駛同人迫.

• hi ar~

• 可以轉下工真係好!

• highheels replied at 2010-05-27 12:55 pm

wizard,

無節目呀, 一於做宅女...kakaka

不過真係好舒服, 一陣去食tea 唔駛同人迫.

===========

又繼續做宅女.. 不過係出街都揀夜晚, 呢幾日的天氣都比較熱. 尤其兩三點的時間,留係度自己食飯唔錯呀.. 我就夠鐘出去

一陣再同兩位小姐再傾

• Iam_Zero replied at 2010-05-27 12:55 pm

hi ar~

你好~

• fatbaby,

我係街曾經見過一個好瘦男仔拖住個大肥妹,

見佢地有講有笑好sweet, 所以有機會架, 世事無絕對.

• highheels replied at 2010-05-27 12:58 pm

fatbaby,

我係街曾經見過一個好瘦男仔拖住個大肥妹,

見佢地有講有笑好sweet, 所以有機會架, 世事無絕對.

我以前d男朋友都係瘦架....

• 咁您其實係好肥定係小肥呀?

• angusb,

唔知係唔係人大左, 怕辛苦, 近幾年都經常轉工,

多數做temp job, 壓力無咁大 又唔駛OT.

• fatbaby,

你以前都有男朋友, 所以家陣唔駛擔心識唔到異性啦...

• highheels replied at 2010-05-27 1:01 pm

angusb,

唔知係唔係人大左, 怕辛苦, 近幾年都經常轉工,

多數做temp job, 壓力無咁大 又唔駛OT.

怕辛苦同年紀無關係,由細到大都怕架啦!可以轉下工起碼無咩財政先做到啦!

• 財政壓力

• FatBaby2010 replied at 2010-05-27 12:38 pm

每次減完又肥番....好灰..

me 2, 再減過 la

見 d 野食咁好食, 無理由唔食架嘛

食完肥返 再斬過肥 lor @@唔好灰 la

• 可能佢只係babyfat...not fatbaby

• 都幾肥下, 同埋我生活圈子小...

• FatBaby2010 replied at 2010-05-27 1:06 pm

都幾肥下, 同埋我生活圈子小...

咁 斬肥 + 加大生活圈 咪得 lor @@加油 )))

• 以前拍拖都係玩玩下, 而家真係希望搵倒個欣賞我內在美既人, 值得我對佢好好既人....不過又真係難d...

• angus

當然有財政負擔, 收入只夠俾租及雜項 無多餘錢蓄,

家陣洗緊積蓄, 洗晒咪申請綜援囉.

• FatBaby2010 replied at 2010-05-27 1:09 pm

以前拍拖都係玩玩下, 而家真係希望搵倒個欣賞我內在美既人, 值得我對佢好好既人....不過又真係難d...

就算您吾係肥都吾係易搵!隨緣啦!其實朋友重要過情人!

• highheels replied at 2010-05-27 1:10 pm

angus

當然有財政負擔, 收入只夠俾租及雜項 無多餘錢蓄,

家陣洗緊積蓄, 洗晒咪申請綜援囉.

申請綜援?吾使咁灰呀?

• 我而家都好肥呀...不過都冇時間運動呢

• 思想成熟既男仔會較欣賞女人內在美.

fatbaby,

如果你有好既內在美 再加上信心, 總有一日你會遇到有緣人.

• angusb replied at 2010-05-27 1:13 pm

FatBaby2010 replied at 2010-05-27 1:09 pm

以前拍拖都係玩玩下, 而家真係希望搵倒個欣賞我內在美既人, 值得我對佢好好既人....不過又真係難d...

係, 朋友都係好重要...雖然我朋友唔係好多, 但做得我朋友的都會對我好好, 我亦好佢地好好.

• 申請綜援其實分分鐘生活仲好過日日返工做到死...

• FatBaby2010 replied at 2010-05-27 1:16 pm

angusb replied at 2010-05-27 1:13 pm

FatBaby2010 replied at 2010-05-27 1:09 pm

係, 朋友都係好重要...雖然我朋友唔係好多, 但做得我朋友的都會對我好好, 我亦好佢地好好.

很不錯喔 ~~

• 申請綜援?吾使咁灰呀?

=======

我一向有納稅, 到有困難時, 政府打救我都好應該丫, 唔灰, 唔灰!!

• 我都係幾廿歲人先知朋友重要!依家真係隨時拎起個電話都吾知搵到邊個陪我食餐飯!唉!

• 睇黎呢個標題真係吸引唔倒男性入黎, 我真係幾失敗...哈哈

• Iam_Zero replied at 2010-05-27 1:16 pm

申請綜援其實分分鐘生活仲好過日日返工做到死...

無錯!一家4口有成萬!間屋仲要大過我!淨係間房就放部42高清,仲要裝埋有線睇世界杯!我都未有咁好生活呀!

• FatBaby2010 replied at 2010-05-27 1:20 pm

睇黎呢個標題真係吸引唔倒男性入黎, 我真係幾失敗...哈哈

我個名吾似男性咩?哈哈!

• 太多無聊人入黎也不太好...

Log in to reply