減肥產品, 減肥藥定代餐好?

• 我好肥呀~~~~~究竟食減肥產品, 減肥藥定代餐好?

• 有冇sis答到我呀? 我好心急呀

• 你想減幾多磅呀﹖

• 如果食減肥藥會有副作用ga~

代餐又要好忍的口~

我覺得抽脂最快又方便

• Beauty_Plus replied at 2010-05-19 4:08 pm

-----------------------------------------------------------------

你想減幾多磅呀﹖

=================================================================

我想減10幾20磅呀!

• fatfatbaby2010 replied at 2010-05-19 4:25 pm

-----------------------------------------------------------------

如果食減肥藥會有副作用ga~

代餐又要好忍的口~

我覺得抽脂最快又方便

=================================================================

抽脂好似好危險喎.....我唔敢呀!

我睇過一D減肥產品,唔係減肥藥嚟架,好似都得喎,又話冇副作用,有D衝動想買嚟試下,希望各位sis可以比D意見!

• torres7777 replied at 2010-05-19 10:08 pm

fatfatbaby2010 replied at 2010-05-19 4:25 pm

代餐又要好忍的口~

我覺得抽脂最快又方便

我睇過一D減肥產品,唔係減肥藥嚟架,好似都得喎,又話冇副作用,有D衝動想買嚟試下,希望各位sis可以比D意見!

早幾日喺雜誌見到有減肥產品送營養師服務, 好似顧問咁, 又貼身跟進, 又唔係減肥藥嚟, 日本嘢應該信得過, 我買咗喇, 希望work la.......

• 去做機

擊爆脂肪護理 (20分鐘)

體驗價 HK$369

荃灣南豐中心22樓2201M室 (荃灣地鐵站A出口)

Tel 31523125 email/msn [email protected]

• TIKTIK1253 replied at 2010-05-24 12:52 am

去做機

擊爆脂肪護理 (20分鐘)

體驗價 HK$369

荃灣南豐中心22樓2201M室 (荃灣地鐵站A出口)

Tel 31523125 email/msn [email protected]

荃灣太遠......試咗啱啱買嘅減肥產品先喇! 我已經打咗電話去預約健康測試, 個營養師都email咗營養餐單比我, 呢幾日都有跟住食, 感覺好似輕身咗, 希望今次減肥成立功啦 ^.^

• 食藥減肥真唔好試ar!

對身體一定造成損害,只有身體有病的人才會食藥!!

減肥一定要身體力行,如果唔係你只能瘦得一時,

不如一齊試下歐美好流行的健康瘦身運動pilates

我有朋友做緊,效果真係好好!搞我好想試ar

佢地依家開埋group class ar~

有無興趣一齊join ar

contact me : [email protected]

• 你話食緊…我都食緊…有代餐加健康食品…可以長期食用同keep fit

• torres7777 replied at 2010-05-22 9:55 pm

torres7777 replied at 2010-05-19 10:08 pm

fatfatbaby2010 replied at 2010-05-19 4:25 pm

代餐又要好忍的口~

我覺得抽脂最快又方便

早幾日喺雜誌見到有減肥產品送營養師服務, 好似顧問咁, 又貼身跟進, 又唔係減肥藥嚟, 日本嘢應該信得過, 我買咗喇, 希望work la.......

"減肥產品送營養師服務, 好似顧問咁, 又貼身跟進, 又唔係減肥藥嚟, 日本嘢應該信得過" 我識個朋友都係類似咁, 不過係美國產品,佢靜係介左一D食物, 好似得咖啡可樂果D, 見佢都照係其他野GE..不過佢一個月減左9LB, 又唔係變得好殘咁GE樣, 我諗住聽日去搵佢個營養師!! =]

• 我記得唐安琪小姐講過,冇唔靚既女人,只有懶既女人

市面咁多修身服務無非為唔鍾意做運動既女人而設

食減肥食品唔係百分百減到,仲要多運動至減到脂肪

Log in to reply