係我苦苦哀求兼生日下,gf終於俾我玩口爆!

•  但反而俾個女仔fd話我賤格,反埋面!

• 咁辛苦...我打死都唔制呀....唔~~~~

• Daydreaming replied at 2010-05-18 12:46 pm

-----------------------------------------------------------------

咁辛苦...我打死都唔制呀....唔~~~~

=================================================================

我gf最初都係咁講!

• 你口爆gf, 關你個女仔fd咩事? 佢做咩同你反面?

• girl replied at 2010-05-18 12:56 pm

-----------------------------------------------------------------

你口爆gf, 關你個女仔fd咩事? 佢做咩同你反面?

=================================================================

佢話我卑鄙! 趁生日迫人! 話唔想同我做fd

• dave replied at 2010-05-18 1:02 pm

girl replied at 2010-05-18 12:56 pm

又會俾佢知既...你唔係表演嘛!!!!????

• Daydreaming replied at 2010-05-18 1:03 pm

dave replied at 2010-05-18 1:02 pm

girl replied at 2010-05-18 12:56 pm

又會俾佢知既...你唔係表演嘛!!!!????

=================================================================痴線! 係我gd同條八婆講! 條八婆叫我gf同我分手! 煩

• 咁你又係衰既, 吾抵幫

• 其實口爆有咩咁大件事呀?洗唔洗分手咁嚴重?

• girl,

條八婆覺得大件事! 話我gf根本唔想! 我趁gf生日呃佢俾我!

• 吾怪得甘多男人中意出去玩啦,口爆都吾比....

• 咪係!

• 仲要係gf個 fd唔俾! 真谷氣!

• 不過香港D女都係你地班港男寵壞架啦,呢樣又吾肯果樣又吾濟,好麻煩

• 依家gf唔知點諗???? 煩

• 吾係個個女仔都接受到, 如果佢鍾意, 一開始就幫你啦, 駛乜你要用生日呢d理由佢先肯幫你, 點講你都係過份

• NING replied at 2010-05-18 1:14 pm

吾怪得甘多男人中意出去玩啦,口爆都吾比....

------------------------------

呢位人兄你都得咯, 想出去玩咪玩囉, 吾好用埋晒呢d咁既籍口

• dave replied at 2010-05-18 1:17 pm

仲要係gf個 fd唔俾! 真谷氣!

你咪問你gf..佢接唔接受到囉...enjoy 唔enjoy 囉...咪問埋佢...

係咪佢個friend其實好想不過無人同佢搞而想搞散你地囉...腦實人

• 啜筆書生 replied at 2010-05-18 1:20 pm

NING replied at 2010-05-18 1:14 pm

吾怪得甘多男人中意出去玩啦,口爆都吾比....

------------------------------

呢位人兄你都得咯, 想出去玩咪玩囉, 吾好用埋晒呢d咁既籍口

吾好意思,我系女WO

• gf 都唔係咁想口爆! 但生日想我開心!

我就係唔想出去玩!!!!!!!

• 我明白哂,
    妳gf個fd嬲係唔口爆埋佢...
    一定係 !

• 由第一條女開始從來都無遇過你呢種要苦苦哀求情況, 只有我同佢講話我唔想次次都口爆呀, 所以我體會唔到版主既苦況.......我都唔仲意口爆既....未試過就話要求人姐..........

• 好煩!

• alan2000nsx replied at 2010-05-18 1:31 pm

由第一條女開始從來都無遇過你呢種要苦苦哀求情況, 只有我同佢講話我唔想次次都口爆呀, 所以我體會唔到版主既苦況.......我都唔仲意口爆既....未試過就話要求人姐..........

你好勁呀...鴨仔...我好羨慕你囉....哈哈

• 我求gf爆, 係我唔想出去玩 , 但自己又好想有得玩

• 煩咩呀, 有咁既女朋友執到啦

你吾想同你女友分手, 快d去tum番佢, 同佢講話下次吾會迫佢

不過如果你仍然鍾意玩埋d咁既嘢, 咁你搵個第二個啦

• 你好勁呀...鴨仔...我好羨慕你囉....哈哈 

================
    其實我又係亂咁 up ka ja......攪下笑咁 ja.....無呢件事 ka....哈哈哈 !

• 係要試試令佢想你口爆佢...咁先係

• 係要試試令佢想你口爆佢...咁先係
    ============
    呢個方向岩啦.....係啦..係啦.........丫....有 d 慧根 wor....

• 我以前都唔鐘意口爆,家下不知幾鐘意

• 只要係相愛既.....我相信唔會點介意 lor......男仔口爆條女既而個態度又好似玩緊人地既, 個女人點會好受丫.......唔好受就自然唔仲意口爆....

• 鴨仔講得好

其實你係鴨仔定雞仔? haha

• 鴨仔講得好

其實你係鴨仔定雞仔? haha
    ==========
    鴨 lor ~

好簡單好男同個女既奶西, 奶得咁上下個女仔痾尿係你個口你會點丫.....叫你吞尿得唔得丫 ?  你都識叫人吞精啦下話......做人有 d 野掉得番轉 lor...我認為...

• 我鍾意爆左入條女個口之後, 見到佢"掩"住個口衝入廁所個狼狽樣

• 我鍾意爆左入條女個口之後, 見到佢"掩"住個口衝入廁所個狼狽樣
    =============
    ha ha ha ha...你又係衰既.....不過都係你女友啦....遲早都會慣 ka 啦

• 佢已經話左以段唔俾我玩口爆!

• 佢已經話左以段唔俾我玩口爆!

------> 咁鬼慘呀....咁你同佢講下次射落街都唔益佢啦...

• playa replied at 2010-05-18 2:28 pm

佢已經話左以段唔俾我玩口爆!

------> 咁鬼慘呀....咁你同佢講下次射落街都唔益佢啦...

高空擲物..會被重罰架...唔好教壞妯路啦~~

• 高空擲物..會被重罰架...唔好教壞妯路啦~~

-----> 咁好睇板主既......只要佢d野冇瘸蝕性又唔係長射長有都問題不太.....

• =.="要求..咁慘

• GF驚整污糟D地方果陣..都會用口幫我架喎...呵呵~~

• alan2000nsx replied at 2010-05-18 2:11 pm

我鍾意爆左入條女個口之後, 見到佢"掩"住個口衝入廁所個狼狽樣

=============

ha ha ha ha...你又係衰既.....不過都係你女友啦....遲早都會慣 ka 啦

佢有時會玩野含住咀我...

你自己小心哦^^~到佢唔驚果陣~驚果個一定係你

• 佢有時會玩野含住咀我...

你自己小心哦^^~到佢唔驚果陣~驚果個一定係你

非常中肯兼有道理!!!!

Log in to reply