三年是否要轉一轉sl 呢?

• 同sl 三年了,感情愈淡,見面亦少, 是否應離開他嗎?

• 問題吾糸三年....

• 唔係三年既問題,

Once 感情愈淡, 如果再無 FEEL, 就應該離開

• 感情淡就要轉, SL唔係做人世, 只係生命補充劑,

當食到起唔到作用, 係時候換過另一牌子.

• therianthropy

咁問題係? 你都試過這些經歷?

• 佢有没有話不想跟你分開呢?定係只係你想變心?雙

• replied at 2010-05-05 10:20 am

唔係三年既問題,

Once 感情愈淡, 如果再無 FEEL, 就應該離開

我都好同意,但宜家好難再揾第二個,我又怕離開他後會好寂寞

• honey

問題系淡左比較難濃番,不如讓它好好離去...

我未試過三年之癢喎!

• ann replied at 2010-05-05 10:24 am

佢有没有話不想跟你分開呢?定係只係你想變心?雙

他沒有說出分手,但見面只係三、四星期一次,我又懐疑佢識了另一個女仔,所以好煩

• honey, 要搵第二個, 一D都唔難, 在乎妳既要求.

• 我都好同意,但宜家好難再揾第二個,我又怕離開他後會好寂寞

==================

妳永遠唔試, 就永遠都唔知會有咩事發生

• SP.....洗乜話分開唔分開!! 唔搵就算...

• 是你冇心再想同佢一齊你先會話感情淡。

如你發現淡了,你可重現愛火。

再者,老友,其實好難揾到個啱Key

• 的確搵一個有心人唔易

不過縱使未必可以再遇到...

我都覺得妳同佢好難再繼續...

• 感情之事係要雙方努力, 是但一方停了下來或者變了心, 做任何事都無用.

唔好浪費時間諗D無謂野, 如果覺得寂寞, 嘗試搵過第二個或同朋友出去玩吓撒吓心.

• Thomas replied at 2010-05-05 10:28 am

-----------------------------------------------------------------

我都好同意,但宜家好難再揾》第二個,我又怕離開他後會好寂寞

==================

妳永遠唔試, 就永遠都唔知會有咩事發生

=================================================================

呢D通常係D男人想你同佢試下先講;姊妹小心

• 我會小心,之前我係到遇過不少揾食男,試過一、二次就走,我宜家識點處理啦

• honey replied at 2010-05-05 10:27 am

-----------------------------------------------------------------

ann replied at 2010-05-05 10:24 am

佢有没有話不想跟你分開呢?定係只係你想變心?雙

他沒有說出分手,但見面只係三、四星期一次,我又懐疑佢識了另一個女仔,所以好煩

=================================================================

3 -4 week meet once, do you think it is not enough? May be he is busy.....or even he finds another girls....you can leave him and find another

• hi honey, cheer up

• 呢D通常係D男人想你同佢試下先講;姊妹小心

=================

試之前係有一個選擇過程, 出現問題既地方唔係試唔試, 而係點選擇, 唔好將個責任講成唔關自己事先得架

• honey replied at 2010-05-05 10:47 am

我會小心,之前我係到遇過不少揾食男,試過一、二次就走,我宜家識點處理啦

寧缺莫濫,

• 個個男人都話搵stable sl啦, 可以點處理喎, 有時我覺得自己的心態要改變一下, 唔好覺得會stable, 有FELL就出下來, 冇就見少D, 唔好太認真, 要保護自己的感情!

仲有, 個個都是為了SEX, 如果唔係都唔來SEX版, 追求SEX就一樣追求新鮮感,甘就唔會有所謂既STABLE啦!要STABLE就唔叫SL, 會叫GF 或 WIFE啦.

Log in to reply