大家不如講下自己有d咩秘密,而呢d秘密其實又唔係咩大件事,但又收埋左好耐...

• 做過夜總會同援交...一半為錢,一半為左有人鍚有人關心我...

考完會考無讀書,過左14分,但騙屋人話有份好工唔想讀住,其實返夜總會.

食煙,仲試過索K...

細細個屋企人迫讀書,讀名校,其實好憎讀書...

同過好多有錢男人一齊,有醫生,大律師,CEO,學校老師...唔係貪佢地有錢,只係當集郵...好多男人都唔知我做過果行, 佢地果果都覺得我好乖,又讀名校...而我又好識利用呢點去吸引男性...等佢地覺得我好純,好簡單.

我唔係一個貪錢GE人, 只係細個無人理無人錫.所以好想響其他人身上得好愛...我好怕佢地會離開我,於是想盡辦法留住佢地個心,所以我好注重自己外表,我試過整容,都算係幾成功,但我仲唔滿足,打算再整下佢...

依家大左識諗左去左外國,讀緊BBA,但其實只係想用黎吸引更高質素GE 男人...

我知我有問題,睇過精神科同心理醫生...我亦都有認過自殺....

• 細個的唔講,宜家同緊有婦之夫一齊

• 我雖然四十, 但個樣同身材仲好索, 好多仔溝, 我有老公, 仲有個仔, 又有男朋友, 男朋友知我已婚, 我仲有一個俾錢我洗既情人

• lots of these'cheap'women around.........nothing secret

• ......................恐怖....................................!!!!!!!!!!!

• u get into the wrong Board?

u wanna go Horror Board?

• 人地話明係講祕密, 點可以鬧人架! :)

• 我好中意好中意一個似MIX 0既男仔, 想追佢, 但只係成功約過佢出黎2次,  佢對我好似拍拖咁, 但我唔肯同佢咩咩,  佢即刻變到很冷淡... 這件好瘀, 只可以講比NF知, 唔敢比識我0既人知. 宜家我同佢仲有CONTACT, 係因為我主動SMS 佢tum佢, 然後佢先有MSN同我傾返計..

• N 年前, 失戀期間, 試過約會 icq 識既 cx 空姐, 有想過同拒一齊, 不過, 最後都系打消左念頭.

1. 去過 time spaure 間 entricote 食扒(宜家搬左去隔離 holiday inn)

2. 有一日直落三場: 1. grand hyatt 歎 hi tea; 2. regine 晚飯; 3. felix 飲野

3. 去過拒系大嶼山自己一個人租既屋煎牛仔骨食

4. 拒生日果日打黎同我講未切蛋糕, 搞到我要臨時答應拒放工後陪拒看戲,結果, 要拒系旺角等, 我遲到左成個鐘

•  regine 晚飯
    ---
    REGENT?
    冰個餐廳?

• 大嶼山自己一個人租既屋煎牛仔骨食
    ---
    冰區?

• REGENT?
    冰個餐廳?

----
    HARBOUR SIDE
    扒房

麗晶軒
    布倫?
    LOBBY 欄廚?

• 唔係鬧人,係我覺得恐怖

• luckli replied at 2010-03-31 6:02 am

-----------------------------------------------------------------

N 年前, 失戀期間, 試過約會 icq 識既 cx 空姐, 有想過同拒一齊, 不過, 最後都系打消左念頭.

1. 去過 time spaure 間 entricote 食扒(宜家搬左去隔離 holiday inn)

2. 有一日直落三場: 1. grand hyatt 歎 hi tea; 2. regine 晚飯; 3. felix 飲野

4. 拒生日果日打黎同我講未切蛋糕, 搞到我要臨時答應拒放工後陪拒看戲,結果, 要拒系旺角等, 我遲到左成個鐘

=================================================================

bygones

• 酒店 童 replied at 2010-03-31 9:55 am

-----------------------------------------------------------------

regine 晚飯

---

REGENT?

冰個餐廳?

=================================================================

閣樓上海灘

• 離島 SBS replied at 2010-03-31 9:56 am

大嶼山自己一個人租既屋煎牛仔骨食

---

冰區?

梅窩

• man replied at 2010-03-31 10:14 am

luckli replied at 2010-03-31 6:02 am

N 年前, 失戀期間, 試過約會 icq 識既 cx 空姐, 有想過同拒一齊, 不過, 最後都系打消左念頭.

bygones

梗係舊野先同你講啦. 哈哈哈哈

• 1.呢個月同過5個男人上床,全部都係識左唔夠一個禮拜

2.中意左而家個sp,,好想同佢講但係我知我地冇可能

3.容易對人有好感,因為自己未拍過拖

4.細個時偷過野

5.上過天台想跳落黎但係又冇做到

6.做過一次trade girl 收左1500蚊 發誓以後唔會再做

• 個mess.鎖左?

Log in to reply