OT Today . wanna find girl for chat in MSN

• Hi . ladies

OT today ... so boring .  who can chat with me 
    add me pls

[email protected]

Thank you

• 無野做又要ot咁奇怪既?

• yo replied at 2010-03-20 4:06 pm

-----------------------------------------------------------------

無野做又要ot咁奇怪既?

=================================================================

有d 野. 想做, 但要等佢做完先到自己 . 悶死. 好耐冇上來了. 哈哈

• 原來係上手慢吞吞

• forgot tim. 你幾好嗎. 豢幾大吵, 我 36 係lor. 又唔知幾時走. 六點.吧, 想傾d 衰野

• 你講我聽

• 夠坦白 ~

• yo replied at 2010-03-20 4:17 pm

-----------------------------------------------------------------

你講我聽

=================================================================

MSN 可以嗎, FEELING 好似CLOSE D , 唔借比人知我上SHE . 哈哈

也可上KEEP 著....

• o係呢到方便d喎,咪一陣你在msn投訴我只有你o係到講無我講,咁樣咪無咩意思囉,o係到講有其他人搭下傘無咁悶嘛

• yo replied at 2010-03-20 4:22 pm

o係呢到方便d喎,咪一陣你在msn投訴我只有你o係到講無我講,咁樣咪無咩意思囉,o係到講有其他人搭下傘無咁悶嘛

點會投訴你呢baby....add 到你. 係我幸運啦. 我似只我我同你. 哈哈

好想找個 Parner. 有時間出來傾下. sweet 下.

• 點會投訴你呢baby....add 到你. 係我幸運啦. 我似只我我同你. 哈哈

好想找個 Parner. 有時間出來傾下. sweet 下.

原來你唔係諗住吹吹水,係搵人物o既

咁我都唔阻你搵你o既right one喇

• yo replied at 2010-03-20 4:28 pm

點會投訴你呢baby....add 到你. 係我幸運啦. 我似只我我同你. 哈哈

想下可以. 比你找到時. 你又唔會lor .,

• RealMan replied at 2010-03-20 4:31 pm

yo replied at 2010-03-20 4:28 pm

想下可以. 比你找到時. 你又唔會lor .,

女人唔壞, 男人又可以點.

• 想下可以. 比你找到時. 你又唔會lor .,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

咁奇怪? 俾你找到時你會話唔好?

真唔真架???

=========================================

女人唔壞, 男人又可以點.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

你呢句野你想講...你遇唔到你所講o既壞女人? 定咩先

• 咁要搵壞女人又唔容易 wo ~ yo ~

• 咁要搵壞女人又唔容易 wo ~ yo ~

咁易成街都係壞女人,黃色事業就唔會奇門如市啦~

• yo replied at 2010-03-20 4:44 pm

咁要搵壞女人又唔容易 wo ~ yo ~

咁易成街都係壞女人,黃色事業就唔會奇門如市啦~

===

相反喎, 黃色事業的人又未必會有咁壞.. 而壞的女人.. 又唔係咁易識到咁解

• 相反喎, 黃色事業的人又未必會有咁壞.. 而壞的女人.. 又唔係咁易識到咁解

男人好多時都係為解決自己性需而渴求壞女人出現,我諗就算壞女人都唔會有興趣名呢d男人玩囉(因呢d係自c的男人而唔係所謂o既壞男人)

• yo replied at 2010-03-20 4:56 pm

相反喎, 黃色事業的人又未必會有咁壞.. 而壞的女人.. 又唔係咁易識到咁解

男人好多時都係為解決自己性需而渴求壞女人出現,我諗就算壞女人都唔會有興趣名呢d男人玩囉(因呢d係自c的男人而唔係所謂o既壞男人)

男人出來找女人. 唔一定要sex. sex 你 2 個人肯, 女人一樣 ,

• 男人出來找女人. 唔一定要sex. sex 你 2 個人肯, 女人一樣 ,

我都係講d我所見所聞啫,無話100%,但都有99%~ahahahaa

• yo replied at 2010-03-20 5:00 pm

男人出來找女人. 唔一定要sex. sex 你 2 個人肯, 女人一樣 ,

我都係講d我所見所聞啫,無話100%,但都有99%~ahahahaa

也可以這樣說, 各人想法唔, 我有昤好悶下. so .........hehe

• 也可以這樣說, 各人想法唔, 我有昤好悶下. so .........hehe

男人通常都可以咁,因悶就hehe下

換轉女人身上...唔知點解無咁易想hehe下,因唔夠悶,定無男人咁易覺悶呢?

• haha.. yo ~ 講得唔錯

不過單身的人來講..身心去到咁上下都需要調劑又係事實

• haha.. yo ~ 講得唔錯

haha..可能我多年來都"傷身"所以唔駛點調劑

• yo replied at 2010-03-20 5:12 pm

haha.. yo ~ 講得唔錯

=================

咁個心咪要調劑返咯 ~

• yo replied at 2010-03-20 5:12 pm

haha.. yo ~ 講得唔錯

傷身.? 去到咁激呀 , 小心身體

• 咁個心咪要調劑返咯 ~

搵人調心? 難過調身

不如就咪攞苦黎申會好d,男同女大不同

• 傷身.? 去到咁激呀 , 小心身體

傷身 = 双身(即兩人)

• 唔太明你意思啊. yo ~

Log in to reply