吹簫的藝術

• 從『小』開始

女性當然可以從伴侶還沒勃起、軟趴趴的陰莖開始口交。如果他比較慢興奮或是在性愛後期,這是個很棒的方法,可以升高他的性能量,或許這是讓男性勃起最快速的方法了。對於那些猶豫要不要幫伴侶口交或是被堅硬的陰莖嚇到的女性而言,這也是好的開始,因為軟趴趴的陰莖比較友善而且不那麼嚇人。

禁止吹氣

多數女性當然知道口交的時候是不用吹氣的。完成這項工作幾乎只包含舔舐和吸吮。事實上,吸舔交互運用是相當不錯的方法。

舔舐

對於吸吮而言,龜頭下方,或包皮繫帶,通常是最敏感的部位,雖然男性的伴侶應該從生殖器的莖身到尾端進行。不要忘了舔舐和輕彈他的睪丸。你也可以用舌頭輕壓與按摩他陰莖底部的睪丸中間,刺激他男性的G點。

吸吮

對於吸吮而言,最敏感的點位也是男性的龜頭,吸舔這個區域會製造奇蹟。當然吸吮也可能包括將陰莖深含在嘴巴裡,這種深含的方法會讓陰莖的莖身覺得很舒服,嘴巴後方的壓迫會讓敏感的龜頭感到極度的舒服。結合吸吮的動作後,有些男性發誓他們在人間體驗了近乎天堂的感覺。當女性越來越有經驗,他們能把伴侶的陰莖越往嘴裡含甚至深達喉嚨,這需要多點練習才能達成,一般說來,要是女性能控制插入的節奏和深度是再好不過的。

避免作嘔反射

要是讓伴侶的陰莖太深入嘴巴或喉嚨,很多女性擔心會作嘔。女性通常可以使用下顎的肌肉夾住他的陰莖來控制插入的深度(最好是用嘴唇而不是牙齒,雖然他不聽話時,牙齒可以得到他的注意)。她也可以用手來控制深度,如果她的手握住他的陰莖,我們強烈建議應該如此,她才能掌控情況。當男性仰躺時,女性最能夠掌控全局。很多男人喜歡在上位或刺入伴侶的嘴巴,因為這最像性交的狀況,然而這需要良好的溝通和協調才能確保他不會插得太深。

唇與齒

雖然偶爾小咬一口或挑逗地輕咬龜頭會令人非常興奮,不過就口交來說,嘴唇通常比牙齒更有傳導性,尤其是用嘴巴吸吮和撫摸他的陰莖的時候。

吞還是不吞

這還真的是個大問題。大多數女性必須自己決定是否吞下伴侶的精液。對很多女性而言,這跟親密、味道和美學都有關係。有些女性會吞下某個伴侶的精液卻不吞下另一個伴侶的,或是某些特定時間肯吞,有時又不是如此。值得一提的是,如同女性的陰道愛液的味道會隨著經期和飲食改變,男性的精液的氣味和味道也會改變。當男人學會分開高潮和射精之後,這就再也不是個問題了。

吞嚥氣

雖然道家人士把吞下男性的精液看成一種讓女性吸收伴侶能量的方式,他們卻沒有強烈建議一定得這麼做,有鑒於他們鼓勵男性不射精就能體驗高潮。他們也覺得多數男性射精所喪失的能量,遠比伴侶所能吸收的還要多。就如同男性可以從口交中接受女性的能量,女性也可以從不射精的口交中接受伴侶的能量。

保持冷靜

道家人士建議,若將類似的身體部位放在一起(嘴對嘴、生殖器對生殖器),即可調和與放鬆,將不同身體部位放在一起(例如嘴巴對生殖器),會刺激、興奮。此外,男性做愛時,陽性的能量會被伴侶的陰柔之氣所冷卻,這可以幫忙他控制射精。因為口交令人極度興奮,性交時,若沒有陰柔的能量來冷卻,大多數男性很難控制不射精。假設男性不想要射精,或許最好讓女性用口交來點燃伴侶的慾火,但是不要讓他達到高潮。另一項選擇則是,當男性越來越有經驗分開射精和高潮時,他可以在接近高潮的臨界點時,控制節奏甚至幫忙刺激自己。在接受女性口交時,男性撫摸自己會讓伴侶雙方都興奮無比,而且也讓男性更能控制自己興奮的速度。

• 保持冷靜<===我喜歡呢句hehe

買左相機未呀玲玲

• 男人好似都係like含多過插...

• bothside, 相機未買, 我要再睇真d至得.

• 小玲玲

我諗呢篇係英文譯過黎,譯到一舊舊,不過都幾有參考價值既

含同插兩樣好難取捨架喎,應該係要兩樣都做先夠滿足~

• I really don't understand.....how 分開射精和高潮????

• claymore, 我都唔知, 我係咁易睇下, 明佢講咩就算架啦..

我成日覺得男人都係好enjoy含既過程, 插既過程就係想個女既enjoy多d者..

• 15cm = 差唔多6吋?

• 小玲玲

96 threads 小玲玲 replied @ 2010-01-14 12:34 pm

男人好似都係like含多過插... "小玲玲,妳講到我"碌野即刻起頭啊**!!!

我兩樣都享受
    !! 妳呢*!!>>"小玲玲**....阿強*!!!>>>>>>>>>>......

• yes gua......aiya I really want to know how to 分開射精和高潮????

15cm quite common jei...

• 上文提及, 分開射精和高潮 = 有經驗既人, 你try多d囉...

• ha,係喎,射精同高潮,邊有得分開架

不過我理解佢講道家既,可以唔做愛都自己到高潮...

個part唔睇都算啦

小玲玲,男人比人serve梗係enjoy架啦,但如果插到個女既high,都好滿足既,雙向架嘛

• I try many times la....but 射精和高潮 always come together

ok sometime I am near to 高潮 but if I control it...some fluid comes out but not 射精....does it count as 高潮????

arrrr make me so want to 分開射精和高潮

• 應該即係好high, 就到就到既時候, control自己唔好比佢到卦..

女人都可以係咁架啦...

• If there is a woman who can control a man 高潮 but not 射精...I must want to try even if she is ugly...hahaha

• 小玲玲 replied @ 2010-01-14 12:51 pm

應該即係好high, 就到就到既時候, control自己唔好比佢到卦..

女人都可以係咁架啦...

---------------------------

可以,但咁咪無高潮囉

射精同高潮,對男人應該係一件事黎架喎

• control自己唔好比佢到 = 高潮 meh...唔到 vor....

• 我意思即係話...control住唔好咁快到, high耐d先者, 事關我太快嗎..

• haha Have you not tried to let it cum fast and try to cum 2nd time before he shoots???

My ex always cum fast and we develop this 2nd time thing....she loves it.

• ha..你咁敏感?但女仔無所謂,可以連續高潮架嘛

男仔射完就要抖

• 忍下至高潮, 個feel正d同耐d嗎...

• 小玲玲 ,

hi~我~30,176cm,做開運動唔肥,算五觀端正啦^^
    大學程度,有心有時間陪伴朋友~
    add我傾下大家了解下先啦~

[email protected]

• 小玲玲 replied @ 2010-01-14 12:59 pm

我意思即係話...control住唔好咁快到, high耐d先者, 事關我太快嗎..... control住唔好咁快到, high耐d先者<<好緊要!!>>

事關我太快嗎.....有計**!~!!!.............強***>>>>>>>>>>>>

• 咁我都會既,haha,但如果個男既狂插你忍唔忍到?

• claymore replied @ 2010-01-14 1:01 pm

ha..你咁敏感?但女仔無所謂,可以連續高潮架嘛

男仔射完就要抖

----------------------

同意~~所以前戲攪多D花臣玩耐D

• PowerManforLady, 我真係睇唔明你寫咩?

claymore, 狂插梗係忍唔到啦.. 咁就唯有黎完再黎囉...

• so I think we come to conclusion for man....不射精就不能體驗高潮

• 小玲玲 replied @ 2010-01-14 1:09 pm

PowerManforLady, 我真係睇唔明你寫咩?

claymore, 狂插梗係忍唔到啦.. 咁就唯有黎完再黎囉...

---------------------------

哈,我都睇唔明...我以為係得我唔識睇火星文tim..

haha,你咁敏感,咁咪好enjoy lor~

• 今日呢個話題幾正喎,哈哈

• 好在唔係我豬者...

如果有得搞就梗係enjoy啦, 最慘既就係無乜呢...

claymore replied @ 2010-01-14 1:18 pm

哈,我都睇唔明...我以為係得我唔識睇火星文tim..

haha,你咁敏感,咁咪好enjoy lor~

• 咁鬼藝術, 唔係條條女都得

• 咁....你又發表下呀!

大雄07 replied @ 2010-01-14 1:23 pm

今日呢個話題幾正喎,哈哈

• 小玲玲

點會無乜?你無bf咩?

你咁識enjoy~男人一定好鍾意架噃

• 小玲玲

不如我哋一齊練習吓好唔好?

• Dissapointed, thought there is really such thing as 不射精就能體驗高潮

• 傻既, 對得耐咩都厭!

claymore replied @ 2010-01-14 1:48 pm

小玲玲

點會無乜?你無bf咩?

你咁識enjoy~男人一定好鍾意架�褟

• 小玲玲 replied @ 2010-01-14 1:58 pm

傻既, 對得耐咩都厭!

------------------------

所以諗多D花臣玩下lo haha

• 如果對左好多年, 我諗咩都諗曬啦...

bothside replied @ 2010-01-14 2:00 pm

所以諗多D花臣玩下lo haha

• 小玲玲 replied @ 2010-01-14 2:02 pm

如果對左好多年, 我諗咩都諗曬啦...

----------------------

咁又係,咁你有無試過同其他人玩?

• 小玲玲 replied @ 2010-01-14 2:02 pm

如果對左好多年, 我諗咩都諗曬啦...

--------------------------------------

攪少D保持新鮮感

• 你應該好小上黎架?

claymore replied @ 2010-01-14 2:05 pm

咁又係,咁你有無試過同其他人玩?

• 已經小無可小, 快無可快...

bothside replied @ 2010-01-14 2:05 pm

攪少D保持新鮮感

• 小玲玲 replied @ 2010-01-14 2:14 pm

你應該好小上黎架?

------------

唔多,不過成日見到你既縱影..

• 咁快就沉左既...

• 吹呀吹

讓這簫吹

• 小玲玲

"已經小無可小, 快無可快..."

咁你咪好dry? add我傾吓ok?

• 嘩, 呢個蛋蛋舊唔舊款d呀...

• 小玲玲

你唔係度撐住點唔沉呀

• 我都覺得自己係enjoy 含多過插

插ga時候都係想條女high~~~

• 玲玲、幫吓我呀~係5係用妳地神魂藝術可以同..變成鐵柱呀?

Log in to reply