無無聊聊講講心聲對she男

• iamzaza replied at 2013-08-24 11:46 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>我冇話我冇冇話我揾唔倒。又冇話我難。又冇話要求低定高
    <br>死唔死魚又唔洗我用口講
    <br>你何需問呢個問題呢
    <br>===============================================================
    <br>嗯~~可能我GET錯妳意思啦
    <br>
    <br>定係SHE冇呢??

• 有百零打,唔夠,想揾多百零打

• WOW~~明白哂..

• 我對she現在班男人一樣非常失望,只有作大誇張鬧人,絕望!

• Apps溝女某d人好智障,d女show俾我睇吳小,吳放相既真係可以收皮
    <br>
    <br>無法子架,人夾眼緣,對外表要求仲現實過she,show職位身家行吳通既,係白痴本身無能既人先用呢招既姐,apps識人就係睇感觀多,係好表面好淺既現實

• 美女Try me

• 我就係老賨個班男士,可能太老實,比唔到少許幻想空間比呢度既女士,所以至今都係識到好少人,哈哈!

• 來遲咗十年!!

• 呢個post好好笑
    <br>反影到呢度男人幾咁厚面皮衰衰甘~

• kiki
    <br>入到石屎版, 大家都唔會面紅架啦
    <br>有 d 人話衰先係真本性, 唔虛偽
    <br>:p

• 戰狂300 replied at 2013-08-25 3:40 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>kiki
    <br>入到石屎版, 大家都唔會面紅架啦
    <br>有 d 人話衰先係真本性, 唔虛偽
    <br>:p
    <br>===============================================================
    <br>同呃自己有分別嗎?
    <br>無廉恥當然冇面紅~

• 哈...
    <br>呢度係咁架啦
    <br>所以上來淨係吹水好啦

• angie replied at 2013-08-24 9:52 pm
    <br>都算啦 食野姐
    <br>食個時傾計啦 佢先話自己唔係咩銀行經理 係在一間公司做文員
    <br>又話對唔住呃我 (其實我都無放心上佢一職業 不過一定有少少被呃既唔開心)
    <br>埋單啦 我話反屋企 佢就話"下?唔係麻,玩野呀我食完就走,開埋房先走啦"
    <br>我答唔得 佢就話我呃食 好啦好啦我埋單請埋佢啦 佢竟然黑面.......
    <br>算 走啦 佢追出來 問我坐咩車反屋企 我話的士 佢話有雨叫我車埋佢
    <br>咁都得? 最後 我飛住咁自己走啦
    <br>係咪真架,成件事好似將以往聽過關於she男嘅衰嘢集合埋一齊咁!!
    <br>
    <br>如果真係一次過發生在同一次約會,確實好不幸,不過都有positive 嘅一面的,因爲最差嘅事你已經遇過。 跌到谷底無可再跌喇,你以後只會遇到更好 ^^
    <br>

• 哈, 呢 d 約會 she 男情節出現超過 95%
    <br>剩低 5% 當然係 lucky 啦
    <br>
    <br>angie 都未形容埋佢個 out look 出來, 算比面啦
    <br>
    <br>hahahaha

• ass 哥咁出名....哈哈

• 聽個女性she友講過,遇到比angie遇既pk10倍都有,出到來冇得食問個女借錢都有,搞到個市差哂,女怕哂上she識人

• ming replied at 2013-08-25 8:20 pm
    <br>聽個女性she友講過,遇到比angie遇既pk10倍都有,出到來冇得食問個女借錢都有,搞到個市差哂,女怕哂上she識人
    <br>度度都有咁既人啦....小見多怪~

• angie replied at 2013-08-24 9:42 pm
    <br>行到油麻地 我好攰 問佢究竟邊度食
    <br>佢話去旺角有間食韓國野好好味 包我話正咁
    <br>我就是但喇
    <br>終於去到旺角 個陣大約8:45到 佢話等多陣先上去 問佢等咩佢話係好野
    <br>到9點啦 佢帶我上去啦 原來係等9點半價韓燒任食 158元一位個種
    <br>難怪一肚氣

• hahahaha.....
    <br>所以話來遲咗十年

Log in to reply