我個SL好似對我好好咁,又會關心我,其實從來都無停個嘗試識呢道嘅女人

• 我個SL好似對我好好咁,又會關心我,其實從來都無停個嘗試識呢道嘅女人 .. 

本來好信佢,依家同佢講嘢會好懷疑 :(

• 有興趣向Skype傾嗎?

• 好出奇咩?佢搵得你做SL都可以搵其他。唔好儍啦!

• 而家先開始懷疑? 咪咁天真啦

留個EMAIL, 就有機會有女ADD

傾幾傾就隨時約出去見,

見兩見又隨時上埋床,

有幾多個男人會放棄咁易就有女上床既機會?

如果你係男人, 可以同一時間識幾條女, 隨時隔日就食唔同女, 你會放棄嗎?

• 識過個LA

• 男人 replied at 2013-06-20 1:30 pm

---------------------------------------------------------------

而家先開始懷疑? 咪咁天真啦

傾幾傾就隨時約出去見,

見兩見又隨時上埋床,

如果你係男人, 可以同一時間識幾條女, 隨時隔日就食唔同女, 你會放棄嗎?

============================================================

你可以咁樣講,一貫搵食she男子都係咁,不過我覺得總有些會真心同一對一

• stressfreelo replied at 2013-06-20 1:33 pm

---------------------------------------------------------------

識過個LA

============================================================

唔易架

• T replied at 2013-06-20 1:21 pm

有興趣向Skype傾嗎?

===============================================================

你想傾甚麼呢?

• "你可以咁樣講,一貫搵食she男子都係咁,不過我覺得總有些會真心同一對一"

有嘅妳都懷疑佢係宅男啦。

• 一係,搵食男,二係宅男,我係宅叔。xd

• 11 replied at 2013-06-20 1:42 pm

"你可以咁樣講,一貫搵食she男子都係咁,不過我覺得總有些會真心同一對一"

有嘅妳都懷疑佢係宅男啦。

一定有,係少d咁解

• 閒聊當識個朋友,有興趣加我tchtong@hotmail.com in Skype

• Carol replied at 2013-06-20 1:38 pm

男人 replied at 2013-06-20 1:30 pm

傾幾傾就隨時約出去見,

見兩見又隨時上埋床,

你可以咁樣講,一貫搵食she男子都係咁,不過我覺得總有些會真心同一對一

===============================================================

佢對自己老婆都唔真心啦,點會對你真心呀?

• 好彩SHE仲有呢D女, 唔係點樣食完一個又一個, 總係以為會有一個係"真心", 點知試左十幾廿個都仲係搵緊"真心"

• Lady replied at 2013-06-20 1:46 pm

Carol replied at 2013-06-20 1:38 pm

男人 replied at 2013-06-20 1:30 pm

傾幾傾就隨時約出去見,

見兩見又隨時上埋床,

佢對自己老婆都唔真心啦,點會對你真心呀?

雖然你哋嘅信息好負面,不過我講緊係一對一嘅遊戲,我有另外一半也可以好真對佢,佢同老婆嘅嘢,唔關我事的

• Lady

世界總係有D人以為自己係與眾不同, 可以問到和尚借梳

• 咁你地大家都係玩家啦,重乜咁認真?

• 男人 replied at 2013-06-20 1:50 pm

好彩SHE仲有呢D女, 唔係點樣食完一個又一個, 總係以為會有一個係"真心", 點知試左十幾廿個都仲係搵緊"真心"

書就係有啲賤男,所以無靚女會再上來, btw, 唔好意思,我唔會再搵,我上嚟舒發下姐,你唔洗咁得戚嘅

• 靚女少D,龍尾長D。

• 男人 replied at 2013-06-20 1:52 pm

Lady

世界總係有D人以為自己係與眾不同, 可以問到和尚借梳

咪係。

其實好表面,理智啲啦!

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.