***SHE " 30歲+女性朋友Group, 做個好朋友, 只限女性, 男士免進***

• chelsea

gathering? can i join?

你係女嗎? 女就得, 唔洗問咁多

• Jay

我只是找 chatmate,

不一定會面的。

我地會約食飯的, 如果佢地唔介意你都可以出黎見面既~~HEHE, 不過可能你怕羞

• 嗯,都會架。

唔一定會面嘅。

做 chatmate 先喇。

謝謝。

• JAY

你鐘意啦~~

• MAY MAY 1:02pm aug 19, 2012

JAY

你鐘意啦~~

嗯。

謝謝。

可以 msn 傾嘛?

• Jay 1:37pm aug 19, 2012

MAY MAY 1:02pm aug 19, 2012

JAY

你鐘意啦~~

嗯。

謝謝。

可以 msn 傾嘛?

呢度傾啦~~

• 嗯,好吖。

哈哈,咁你地依家有幾多姊妹呀?

• MAY MAY replied at 2012-08-19 12:51 pm

---------------------------------------------------------------

chelsea

gathering? can i join?

你係女嗎? 女就得, 唔洗問咁多

===============================================================

yes i am a lady

• 在上網的時候, 我發現了一個很酷的免費交友網站:

http://www.dating188.com

• Jay

做 chatmate 都可以嘅

msn?

• hi,大家姐妹好,我個名叫kelly呀,我都想識多啲唔同年紀既女仔朋友呀,平時同朋友傾wt s app或醫貓多,有興趣大家做個朋友,岩岩同男友分手,唉成日喺屋企就亂諗野。。。

• 有無人呢?

• 咁多位午安~

今日超級忙,假期後的星期一特別辛苦

• HI HELENA, BUBBLE

我番黎了....你地好~~

BUBBLE, 今日準時收工啦~~

• 今朝好忙!姊妹,weekend去左邊到玩?我去左art jamming:)

• HI FRANCIS,

咩叫ART JAMMING呀

• 姊妹們, 尋晚條仔屌得我好HIGH, 你地有冇興趣同佢玩呀?

• Ada

姊妹們, 尋晚條仔屌得我好HIGH, 你地有冇興趣同佢玩呀?

唔洗喇, 你自己玩啦~

• i just feel that ada is not a gal is ptetend by a man.

this is Mona, thank you May May to issue this thread.

i like chatting and sharing too, but not always convenience to chat here anyway i will keep updated and responses when avaialbe.

• Mona, Welcome!

MayMay, Art Jamming 其實係去畫油畫. 根據你嘅心情去畫鍾意嘅野! 你鍾唔鍾意畫畫呢?係荃灣,下次可以一齊去玩 =)

• Mona

i just feel that ada is not a gal is ptetend by a man.

this is Mona, thank you May May to issue this thread.

i like chatting and sharing too, but not always convenience to chat here anyway i will keep updated and responses when avaialbe.

SHE係好多無聊無品既男人, 所以SHE比佢地做衰哂, 所以呢度只係招女仔, MONA 你多D上黎橕下場啦, 有機會幾個女仔出黎見面~~

• Yeah ! 是呀, 我都知道, 我都見過識過吾少男性, 真係無物邊個好, 表面上做到好好, 天下烏鴉一樣.

we can have a gathering and i can share more about the funny and 百痴 野 about men if anyone interested in, haha

and of cos besides, we can support each others either ups or downs.

• 其實小妹今次同男朋友分手比我明白一件事,雖然大家都經歷過好多開心同唔開心,但男人一到決定分手既時候就會不斷比好多分手理由去支持他呢個決定,好像咁多年只有很痛苦沒有快樂一樣,每件開心既事真的能咁快忘記得一乾二淨嗎?我諗答案好像我朋友所說:因為係我愛他多過他愛我,大家認同嗎?

• obviously Yes.

now is he want to leave u, of course yes la.

• i can share mine too. when is the gathering? please let me know.haha

• 我有興趣聽呀,應該幾有趣:P

• kelly3b replied at 2012-08-20 4:03 pm

---------------------------------------------------------------

其實小妹今次同男朋友分手比我明白一件事,雖然大家都經歷過好多開心同唔開心,但男人一到決定分手既時候就會不斷比好多分手理由去支持他呢個決定,好像咁多年只有很痛苦沒有快樂一樣,每件開心既事真的能咁快忘記得一乾二淨嗎?我諗答案好像我朋友所說:因為係我愛他多過他愛我,大家認同嗎?

===============================================================

Kelly

男人分手,可以好狠好絕,希望你可以從悲痛中澈悟,開開心心去渡過每日的日子

• MAY MAY

你好嘛?

helena

歡迎你

• actually, not yet fix the date of gathering ar haha

but i do think we should talk thur phone directly with each others in the near future to avoid some maybe men pretend lady to cheat 水吹.我反而覺得狠好過拖拖拉拉,女人青春始終有限. 其實女人都會好狠, 男人反而多個女仔對佢地好無所謂.

記住, 如不甘心而不放手, 只有浪費自己時間

佢覺得走開心過同你一起..現在..吾好理以前. 就爽快比佢走,型d, 男人成日吾知自已做什麼, 說什麼的. 有可能佢出面衰左又反轉頭都.不定, 99%但只是 pat pat 痕. 千萬不要以為佢浪子回頭. 到時你鍾意就玩下就算了.反而你比個煩, cry 樣佢, 佢仲怕煩, 想找都不願找你.

• mona

how can we keep contact?

• 男人要分手都可以好狠

• 其實我真的唔介意大家因了解而分開,我對好多事都睇得很開,正所謂合則來不合則去就算對家人對朋友都係一樣,上天係要你有緣份去跟她做姊妹、係要你有緣份跟他相愛、係要你有緣份成為一家人所有所有野都係整定。但今次令我最醒悟既一樣事就係人性既恐怖,點解唔可以安靜的來平靜理性的分開呢!人同人之間去相處係咪一定要猜疑、大話、對罵、互數等等等等呢!做人可否簡單、直接、担誠、尊重等等呢!

• kelly3b7:58pm aug 20, 2012

其實我真的唔介意大家因了解而分開,我對好多事都睇得很開,正所謂合則來不合則去就算對家人對朋友都係一樣,上天係要你有緣份去跟她做姊妹、係要你有緣份跟他相愛、係要你有緣份成為一家人所有所有野都係整定。但今次令我最醒悟既一樣事就係人性既恐怖,點解唔可以安靜的來平靜理性的分開呢!人同人之間去相處係咪一定要猜疑、大話、對罵、互數等等等等呢!做人可否簡單、直接、担誠、尊重等等呢!

嗯,好同意。

人與人之間,相識是緣份,要互諒互讓。

做不成伴侶,也可以繼續做朋友囉。

就算做不成朋友,也無需怒氣,甚至對罵

• helena

如果可以,請留 msn,以便聯絡。

• 不過算啦,既然冇辦法去改變其他人既想法,倒不如選擇面對,學習,再學習啦!

• Jay 12:59am aug 21, 2012

helena

我不方便在這裡留,你可以嗎?

• kelly3b4:42am aug 21, 2012

不過算啦,既然冇辦法去改變其他人既想法,倒不如選擇面對,學習,再學習啦!

嗯,支持你。

明天會更好的嘛。

加油!

• 10:23am aug 21, 2012

Jay 12:59am aug 21, 2012

helena

我不方便在這裡留,你可以嗎?

嗯,你可以加我 [email protected]

但我不是常常在線的,你可以留言囉。

謝謝。

• Mona, 好認同你, 不過未必做得到...=.=

• Jay

add左你喇。

但你offline喎。

我都要去食飯先喇。

• chelsea replied at 2012-08-20 5:26 pm

mona

how can we keep contact?

u can leave yr email or msn address to me.

• 午安~ 入黎"頂"一下:P

版主唔見人?好忙呢!

• 係喎,

幫手推一推喇。

• HI HI 上黎一陣有無人?

• Maymay ~~~ 大忙人

食Tea 呀?終於見到你

• MAY MAY 4:03pm aug 21, 2012

HI HI 上黎一陣有無人?

嗯,你好似好忙咁喎。

• Hi I am Mabel, please add me on [email protected]

• Jay replied at 2012-08-21 12:41 pm

kelly3b4:42am aug 21, 2012

不過算啦,既然冇辦法去改變其他人既想法,倒不如選擇面對,學習,再學習啦!

嗯,支持你。

明天會更好的嘛。

加油!

多謝你既支持,大家都一齊加油啦!我現在都覺得其實單身都幾好呀,可以做到一啲啲自己想去做的事,例如出去揾番啲朋友happy hour傾計咁

• MabelHK5:15pm aug 21, 2012

Hi I am Mabel, please add me on [email protected]

可以加你 chat 嘛?

• kelly3b5:37pm aug 21, 2012

Jay replied at 2012-08-21 12:41 pm

kelly3b4:42am aug 21, 2012

嗯,支持你。

明天會更好的嘛。

加油!

多謝你既支持,大家都一齊加油啦!我現在都覺得其實單身都幾好呀,可以做到一啲啲自己想去做的事,例如出去揾番啲朋友happy hour傾計咁

可以去學習,充實自己,跟朋友聊天,也不錯啊,也會很開心呢。

Log in to reply