睇中左個男同事

• 點樣引誘佢而又唔覺得送上門呢?
    最好就係佢覺得自己引誘我。

• 露事業線,請食波餅。呢啲例排動作啦

• 可以同到佢一齊咪得囉~~ 講到引誘咁難聽架~~ ^^

• dude_son replied at 2012-03-19 1:36 pm

---------------------------------------------------------------

露事業線,請食波餅。呢啲例排動作啦

===============================================================

咁好明顯係佢引誘全世界啦~~ 哈哈

• mattluvyou replied at 2012-03-19 1:36 pm

---------------------------------------------------------------

可以同到佢一齊咪得囉~~ 講到引誘咁難聽架~~ ^^

===============================================================

我諗住揾佢happy下架咋。

唔會同佢一齊。

但又係同事。

所以先要攪得好好睇睇。

by the way.食波餅呢家野我都有諗過。

但成日都一班人食飯。無機會呢。

• 奇英 replied at 2012-03-19 1:50 pm

mattluvyou replied at 2012-03-19 1:36 pm

可以同到佢一齊咪得囉~~ 講到引誘咁難聽架~~ ^^

我諗住揾佢happy下架咋。

唔會同佢一齊。

但又係同事。

所以先要攪得好好睇睇。

by the way.食波餅呢家野我都有諗過。

但成日都一班人食飯。無機會呢。

你可以同佢行反公司咪搵對野嚟頂佢law

• 不過同事處理就小心啲,喺度食就最好唔好喺度柯啦

• 係MSN 到傾下計之後問下D 男女性問題俾知你係想要攪野

• 聽講OL look比露事業線更吸引。 是嗎?

• 食飯個陣都有講下咸點架。佢都試過拍我大肶

但唔知係咪因為同事關係。 所以佢唔敢再進一步。

• 奇英 replied at 2012-03-19 2:09 pm

食飯個陣都有講下咸點架。佢都試過拍我大肶

但唔知係咪因為同事關係。 所以佢唔敢再進一步。

大多數都係,

最好尋晚去 K, 飲大少少, 試試佢.

• 唱k我都有諗過。

但如果一班人出黎。 做唔到d咩。

如果約佢一個。就好明顯。

我係怕佢reject我。

之後向公司見面。好lok.

• 奇英 replied at 2012-03-19 2:06 pm

聽講OL look比露事業線更吸引。 是嗎?

扣少兩粒樓重殺食....裡面著黑色bra

• 奇英 replied at 2012-03-19 2:17 pm

唱k我都有諗過。

但如果一班人出黎。 做唔到d咩。

如果約佢一個。就好明顯。

我係怕佢reject我。

之後向公司見面。好lok.

如果係咁你不如唔好喇,份工如果唔緊要就話,如果緊要就無謂,因為多數老闆都唔鍾意員工有呢啲事,佢自己食就另計

• Go happy hour!.......if both have feeling.....next step will be easier to achieve!!

• 同佢講自己部notebook壞壞地, 問佢熟唔熟, 如果識, 叫佢幫下手, 如果唔識, 問佢有無朋友幫到手, 妳身邊無乜朋友識, 所以問下佢

• 向公司始終要著得保守d

我有時都向佢面見付下身甘。

佢有時行行下都同我手貼手行。

但就中未可以行前多步。

佢又早收工wor

如果唔係。公司人小小時可以大膽d嘛。

• Date him happy hour.....he will understand and if he interest.....he will action and you will be from active to proactive la

• 咁難度高不如係到揀返個啊。。。。實有個岩你

• 一係你話佢知你部電話有問題,自己影定啲性感相,仲特登開比佢睇,如果佢對你冇性趣,你連下一步都唔洗啦。如果佢對你有的話,你咪講笑咁話,自己影都影得唔好睇,又冇人幫我.....

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.