Asking for a casual dating (老人家活動: 飲茶+行街)

• 係呀,你係咩人當然知,PK大話精!

• hi^^

• Wanna_Nick_Name 3:25pm mar 15, 2012 TING replied at 2012-03-

好奇怪,可能你知道某些內情,所以力撐版主。又或者覺得他可能對人使壞,但對你會是丹心一片。

<----我唔知啲咩內情亦唔想去知一嚟我唔係撐版主而係講 出我既見解

-------------------------------------------------------------

我嘗試請版主解釋下他的觀點和版本,但他最初只說清者自清,本也看來很君子,但後來擠牙膏的又認了曾貪玩做黑人搞過事,又用震懾眾人的語氣說如果爆料會很震撼,吊人胃口。

<----我唔係話你叫佢解釋唔啱
    但人哋有自己既自由去決定去唔去解釋或者同咩人解釋佢認咗啲嘢都唔係同你認係同當事人認咁又有幾震撼呢??其實我哋又可以憑啲咩叫版主一定要同所有人去解釋當中既來龍去脈呢??

-----------------------------------------------------------

我不知你是男是女,但相信都會認同有和She友(男或女都一樣)上完床後開thread唱,是一件極無品的行為。

<--------我絕對認同但你憑咩咁肯定係版主去唱去抺黑??當中唔比有人去故意挑釁扇風點火??

----------------------------

最後
    我立場中立我並唔介意同任何人去傾計我只係講出自己既見解~如果你覺得我講既嘢毫無道理既話你可以當我講廢話^^

• 立場中立??好懷疑

你由始至終都撐版主,點解又唔用真身

對話中又睇出好了解版主咁話

似係佢SL Fen_Fen (stand_up)係度護航多D

• liar 4:29pm mar 15, 2012 立場中立??好懷疑

似係佢SL Fen_Fen (stand_up)係度護航多D

-------------------------------------

點解我唔可以用ALIAS發聲講自己想講既嘢呢??要用真身先可以代表我唔係撐版主既話~~點解你又唔用你自己既真身講嘢??

• TING replied at 2012-03-15 4:17 pm

---------------------------------------------------------------

Wanna_Nick_Name 3:25pm mar 15, 2012 TING replied at 2012-03-

好奇怪,可能你知道某些內情,所以力撐版主。又或者覺得他可能對人使壞,但對你會是丹心一片。

<----我唔知啲咩內情亦唔想去知一嚟我唔係撐版主而係講 出我既見解

-------------------------------------------------------------

我嘗試請版主解釋下他的觀點和版本,但他最初只說清者自清,本也看來很君子,但後來擠牙膏的又認了曾貪玩做黑人搞過事,又用震懾眾人的語氣說如果爆料會很震撼,吊人胃口。

<----我唔係話你叫佢解釋唔啱
    但人哋有自己既自由去決定去唔去解釋或者同咩人解釋佢認咗啲嘢都唔係同你認係同當事人認咁又有幾震撼呢??其實我哋又可以憑啲咩叫版主一定要同所有人去解釋當中既來龍去脈呢??

-----------------------------------------------------------

我不知你是男是女,但相信都會認同有和She友(男或女都一樣)上完床後開thread唱,是一件極無品的行為。

<--------我絕對認同但你憑咩咁肯定係版主去唱去抺黑??當中唔比有人去故意挑釁扇風點火??

----------------------------

最後
    我立場中立我並唔介意同任何人去傾計我只係講出自己既見解~如果你覺得我講既嘢毫無道理既話你可以當我講廢話^^

===============================================================

點解,因為版主開fed趙完唱比人捉到.

• ItIsNickname我冇見過個POST所以我真係唔知我只係講出我自己既觀點 ^^

• TING replied at 2012-03-15 5:14 pm

---------------------------------------------------------------

ItIsNickname我冇見過個POST所以我真係唔知我只係講出我自己既觀點 ^^

===============================================================

條廿幾男雞虫frozenheart自稱OFFER 20K一晚 600K一個月guaranteed 叫雞喎, 咁撚荀既offer真係有得諗喎

http://community.she.com/messageboard/sex/?action=view.topic&id=2333663&ref=commmunity.category.home.latest_topic

• TING replied at 2012-03-15 4:46 pm

liar 4:29pm mar 15, 2012 立場中立??好懷疑

-------------------------------------

點解我唔可以用ALIAS發聲講自己想講既嘢呢??要用真身先可以代表我唔係撐版主既話~~點解你又唔用你自己既真身講嘢??

你咁撐佢都用ALIAS,我又唔係要撑佢

更加唔使啦嘩

• liar 5:28pm mar 15, 2012 TING replied at 2012-03-15 4:46 pm

liar 4:29pm mar 15, 2012 立場中立??好懷疑

點解我唔可以用ALIAS發聲講自己想講既嘢呢??要用真身先可以代表我唔係撐版主既話點解你又唔用你自己既真身講嘢??

你咁撐佢都用ALIAS,我又唔係要撑佢

更加唔使啦嘩

大哥/大姐
    請唔該你睇清楚自己打啲咩想表達啲咩....

"立場中立??好懷疑

你由始至終都撐版主,點解又唔用真身 "<---請問一下你唔係想表達如果立場係中立就應該要用真身發表意見嗎??

• 唔同你哋傾喇~~拜拜

• FrozenHeart replied at 2012-03-15 12:16 pm

Wanna_Nick_Name replied at 2012-03-15 12:12 pm

TING replied at 2012-03-15 11:55 am

路人丙 11:47am mar 15, 2012 如果自己無做過, 咪同人解釋。 連解釋都無, 即係認囉!

呢樣唔单止佢两個人既事, 係關乎趙完唱呢種風氣事。 如果唔加以衍責呢d 行為, 观度個個人都可能係受害者!

---------------------------------------------

唔出聲唔代表係默認可以解做為清者自清有啲人會係咁連解釋都唔想你又知道成件事係點??點樣確定版主一定有同嗰啲女仔上過牀??當中佢哋會唔會作故仔你如果唔係當事人我覺得你冇權話人啱定錯亦都唔到你代人出頭或代人作出任何衍責

不過,以我既標準,如果係個女仔講出來有關上床既事,可信性又高了一點。

一句,我知佢既比你更多,我要爆出黎一定好震撼

但我唔會選擇咁做,唔駛用呢套黎套我料

你條廿幾男雞虫真係次次講野都好撚死型,野就睇你回鳩左九萬幾次,次次都冇撚料到,剩係叫雞鳩吹你至撚強勁

Log in to reply