唔通男人真係只愛你既外表?

• 一齊5年
    咩青春都比哂佢
    佢而家就識左個廿歲既妹妹仔........
    我真係好想變番5,6年前咁
    去美容院果d係唔係真係有用....

• 唔可以講個個男人都係咁

但當中一定唔小都係咁

所以我地做女人既,

要自己keep得好好

• 有方法就話keep o者

真係歲月不留人

老左就會有紋,等等的問題

• bb replied at 2012-03-09 10:49 pm

---------------------------------------------------------------

唔可以講個個男人都係咁

但當中一定唔小都係咁

所以我地做女人既,

要自己keep得好好

===============================================================

老左就係老左

我邊有人地明星咁有錢去keep

• kanix replied at 2012-03-09 11:19 pm

---------------------------------------------------------------

有方法就話keep o者

真係歲月不留人

老左就會有紋,等等的問題

===============================================================

但我真係而家有諗過去打d咩針咁...

好憎自己而家個樣

• 樓住有冇試過用 Jan Marini?

我個fd用左一排真係小左d紋

• Jan Marini真係不錯

我之前用過其他

用到有一點點紅色

勁驚

Jan Marin呢隻冇

仲滑左

• um....not everyone...! ^_^ but i watch appearance too!!

• 大部分男仔都睇樣先囉 :( 不過sis你真係慘, d青春俾曬佢 :(

去美容院係有用既, 可以keep好d, 無咁易老….

• angel replied at 2012-03-11 5:33 pm

Jan Marini真係不錯

我之前用過其他

用到有一點點紅色

勁驚

Jan Marin呢隻冇

仲滑左

YES,

呢隻真係好正

同埋好快見效果

因為佢有個成份係消炎咖

所以咪唔會紅囉

• 幾時女人都要KEEP 住個樣,所以化妝真係唔少得,千萬唔好將自己搞到成個婆婆咁,得閒要去做下FACIAL啦! 再唔係化下妝個樣KEEP下先得!

• Tawa, 個個人都會老, 祗是女人老得比男人快. 要想在男人心中, 妳永遠是最年青, 最美, 就要選年紀比自己大得多的男性. 試找一些比妳大十至十五年以上的男人, 妳的感覺便會不同了.

我自己作為中年的男性, 也喜找一些中女為女, 而不選太年輕的女仔. 為免言語乏味. 妳若有興趣, 可以來郵跟我交友. [email protected]

• 歲月不留人...係人都鍾意靚野的

所以點都要keep好d

• sis你真可憐...

不過d外塗護膚品好多都冇乜用咁

• 係人都會老架啦~呢d男人真係膚淺

我見美容院都有得做個d去斑去紋既facial架喎,sis你可以去睇下,不過要小心d揀間好d呀

• sis你好慘呀!我依家塊面都出左d紋,試過好多唔同牌子既護膚品都冇用,好想好似幾年前咁呀...

• 去美容院有用,但要揀返間口碑好d囉

我依家都會keep住去,但去開個間d人都好hard sell下,諗住再搵下有冇第2間好d

• 樓主,我覺得你應該開心先啱,你而家知,好過15年後先知,呢d男人都唔使恨la, 我又唔信個個男人係甘,係你呢個衰je, 每個人都會老,not ur fault!!

• 唔洗唔開心喎~整返靚自己, 威比佢睇

• 女人真係要好好keep住~踏入25就開始出紋

我有去過胡定欣代言既療膚中心做個去皺紋療程,真係幾有效,樓主你可以去試下~呢間開左咁多年,口碑都好d

• miss.chan replied at 2012-03-18 11:55 pm

女人真係要好好keep住~踏入25就開始出紋

我有去過胡定欣代言既療膚中心做個去皺紋療程,真係幾有效,樓主你可以去試下~呢間開左咁多年,口碑都好d

d人好冇架?我依家去開個間如果sell完唔買既話會黑面...想搵過第2間

• 好呀,你可以上去睇下先,就算唔幫襯佢地態度都好好的

• 出去做療程真係有用ga, 我依家都有去瑪姬, d fd都話我d皮膚好

我見e+有個標語比賽, 嬴左會有療程送, 你有興趣試所以玩下個比賽, 多一個免費機會

希望你快d開心返la :)

• 男人就系甘,隨住年齡成熟了,他們覺得找個年輕d,以為自己都細左開心左,

要快年輕打童顏針即有效果,是認真的

Log in to reply