想搵一D信主既朋友! SHE入面有無呢?

• 一個好靈異的信主經歷(絕對唔悶架) 20分鐘 真人真事

好好睇架!!!!!!!!!

• 我身邊無咩朋友信主既, 所以想搵D信主既朋友仔! 唔知SHE上有無呢?

• 唔信既就有

• budda

唔信既就有

HEHE, 又見到你喇! 係呀! 真係無人信...HEHE, 不過你試下睇上面條片啦~

• 想幫我洗腦?

• budda

想幫我洗腦?

你估傳銷咩同你洗腦, 睇唔睇有你自由既~~我只係介紹你睇姐...HEHE

• 唔講宗教得唔得呀?

• budda

唔講宗教得唔得呀?

我呢度係搵信主既人WOW, 講下都唔比?

不過你唔信就傾下閒計啦, 不過而家只係得你一個肯吹水

• 唔通個個都驚悶?

• 基督教快速洗腦招攬高薪人士入會

• 你諗下呢度咩地方得架?

你仲放隻兔仔

露下波罅就大把人圍你

• 行為變異

• budda

你諗下呢度咩地方得架?

你仲放隻兔仔

露下波罅就大把人圍你

咁又唔洗既, 有人就有人無人就算LO, HEHE, 不過想搵下信主人之嘛! SHE真係一個都無咩? 我唔信....HEHE, 不過唔幾時先有就真

• 人版

行為變異

唔明~~

• 咁我陪你等下

• budda

咁我陪你等下

好呀! 你就黎食飯喇, 你在公司牙

• 我一路同你傾

一路食緊

食完了

你呢?

• budda

我一路同你傾

一路食緊

食完了

你呢?

我飲左茶喇, 陣間去食下午茶LO, 你帶飯食牙? 乖仔!

• 我o係屋企呀

你唔駛番工咩?

• 莎拉 replied at 2012-01-17 12:37 pm

---------------------------------------------------------------

人版

行為變異

唔明~~

===============================================================

妳變咗基督徒?

• 人版

莎拉 replied at 2012-01-17 12:37 pm

---------------------------------------------------------------

人版

行為變異

唔明~~

===============================================================

妳變咗基督徒?

我未受浸既, 不過就信LOR

• budda

我o係屋企呀

你唔駛番工咩?

你唔洗番工咩?

我過左年先搵工呀!

• 我一陣番工

你做開邊行咩位架?

• budda

我一陣番工

你做開邊行咩位架?

我做開文職既, 你番SHIFT架? 做咩架你?

• 妳變咗基督徒?

多口問, 你幾時開始先信?

• 主即係邊個?

• 輝仔

主即係邊個?

主耶穌基督, 你係真唔知定假唔知先...HEHE

• carza

妳變咗基督徒?

其實十幾年前我信的, 但後來種種原因我離開了上帝, 不斷去拜埋D觀音呀,四面佛等,甚至有一段時間去密宗修法, 咩都拜,水晶,八字,占卜,塔羅咩都學, 但後來發現主才是最真, 所以呢幾年番番基督教架!

• 莎拉 replied at 2012-01-17 12:55 pm

budda

我一陣番工

你做開邊行咩位架?

我做兼職之嘛

做體力勞動的... 呵呵... 好慘

• budda

莎拉 replied at 2012-01-17 12:55 pm

budda

我一陣番工

你做開邊行咩位架?

我做兼職之嘛

做體力勞動的... 呵呵... 好慘

你做咩兼職呀? 我星期五去代人做一日惠康PROMOTER SELL餅乾, 你黎探我

買盒餅啦~~

• 好呀邊間?

我做兼職送貨的

• budda

好呀邊間?

我做兼職送貨的

西九龍中心果間

• 莎拉 replied at 2012-01-17 1:03 pm

carza

妳變咗基督徒?

其實十幾年前我信的, 但後來種種原因我離開了上帝, 不斷去拜埋D觀音呀,四面佛等,甚至有一段時間去密宗修法, 咩都拜,水晶,八字,占卜,塔羅咩都學, 但後來發現主才是最真, 所以呢幾年番番基督教架!

咁點解你依家又信返呢...???????? 有d事發生咗???

• 莎拉 replied at 2012-01-17 1:11 pm

budda

好呀邊間?

我做兼職送貨的

西九龍中心果間

幾點到幾點? 同埋點認得係你喎

• carza

莎拉 replied at 2012-01-17 1:03 pm

carza

妳變咗基督徒?

咁點解你依家又信返呢...???????? 有d事發生咗???

其實真係有神跡架, 耶穌同我話野, 所以我覺得神才是最真又活的(唔止一次), 你可能唔信啦, 話我傻,但如果你睇下上面既影片,其實好多人都有一D不可思議既經歷, 我都要有經歷才回番主身邊,浪女回頭

• budda

莎拉 replied at 2012-01-17 1:11 pm

budda

好呀邊間?

我做兼職送貨的

西九龍中心果間

幾點到幾點? 同埋點認得係你喎

11-7:00PM, 我係中女一名LOR, 你見我在嘉X餅干果個位就係我了

• 我都係中仔一名喎

• budda

我都係中仔一名喎

你點中法? 我係中後女一名...HEHE

• 我係中後再後少少

• budda

我係中後再後少少

HAHA...即係後佬

• 呵呵.. 嘜你仲未賣得出去咩?

• budda

呵呵.. 嘜你仲未賣得出去咩?

未呀, 屋企廚房有位攝呀~~~

• 咪心急死囉?

• budda

咪心急死囉?

唔急, 無架喇~~

• 得啦我陪你

• budda,

只有你一個嚮度, 而家無人, 陣間更加無人~~

• 最衰我出左街就上唔到網了

• budda

最衰我出左街就上唔到網了

你無i風咩, 不過我出左去都上唔到網, 我都係用 2g台姐

• 有iphone 不過冇上data plan

有wifi 地方咪上到囉

• budda

有iphone 不過冇上data plan

有wifi 地方咪上到囉

不過我陣間都走了, 你幾點番工呀?

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.