注意.識我既人

• 呢2日,開個MSN發現俾人爆左

[email protected] 已經唔係我本人.

更由MSN共享空間知道

我正在用[email protected]

同各位美女,姐姐單聲~

• 悉尼老鼠

• WA.SHE SEX版 依舊無改變過,一樣有人無聊手痕,介以為自己打果死人4隻字就好串

唔通我俾人甘有壓力?開個POST 又阻到人搵女開飯?

係甘的話,要撿討下你自己質素,唔好留埋D無聊野啦

• Dark_B replied at 2011-11-14 6:41 pm

---------------------------------------------------------------

WA.SHE SEX版 依舊無改變過,一樣有人無聊手痕,介以為自己打果死人4隻字就好串

===============================================================

乜我好無聊打四隻字畀你咁大壓力?

你個post冇人回應下都好快唔見,你啲女都睇唔到啦,同埋你都係想留個message畀人,人地睇到你第一個post都收到你message,你理得之後人地點reply?

人地無聊,你就咪同人癲啦。

• hi~

• 悉尼老鼠 replied at 2011-11-14 6:47 pm

---------------------------------------------------------------

Dark_B replied at 2011-11-14 6:41 pm

WA.SHE SEX版 依舊無改變過,一樣有人無聊手痕,介以為自己打果死人4隻字就好串

===============================================================

乜我好無聊打四隻字畀你咁大壓力?

你個post冇人回應下都好快唔見,你啲女都睇唔到啦,同埋你都係想留個message畀人,人地睇到你第一個post都收到你message,你理得之後人地點reply?

人地無聊,你就咪同人癲啦。

無人回都唔使你回啦,唔見都同你無關,打字用下智商啦,特別如果想唸住

係我條POST扮狗扮豬,你都傻既,POST我開,我唔可以理人地點REPLY?

唔通你去理?

講野甘奇異?你真係唔好玩甘多SHE,攪到你痴痴地

• candy,

can we chat?

• ^Candy^ replied at 2011-11-14 6:49 pm

hi~

HI 家姐.有時間同我講俾佢地知啦

• Dark_B replied at 2011-11-14 6:52 pm

^Candy^ replied at 2011-11-14 6:49 pm

hi~

HI 家姐.有時間同我講俾佢地知啦

知道~

• KEN replied at 2011-11-14 6:51 pm

candy,

can we chat?

hi

• candy,

can u add my msn??

coz it's more easy to chat in msn~

[email protected]

• Dark_B replied at 2011-11-14 6:51 pm

無人回都唔使你回啦,唔見都同你無關,打字用下智商啦,特別如果想唸住

係我條POST扮狗扮豬,你都傻既,POST我開,我唔可以理人地點REPLY?

唔通你去理?

我真係覺得幾奇,我求其打四隻字,都擺明無聊,又真係有人好認真看待,重要叫親朋戚友認可佢相識滿天下,唔係吹喇吧。

好,我老鼠在此確認,你又靚仔又交遊廣闊。

• All., this is once again to prove that there are many people got fxxked up so bad from their real life in she.com.

• 悉尼老鼠 replied at 2011-11-14 6:57 pm

Dark_B replied at 2011-11-14 6:51 pm

唔通你去理?

我真係覺得幾奇,我求其打四隻字,都擺明無聊,又真係有人好認真看待,重要叫親朋戚友認可佢相識滿天下,唔係吹喇吧。

好,我老鼠在此確認,你又靚仔又交遊廣闊。

你本身已經係奇,傳說SHE男多吹水,咪就係呢種

我頂用用痴痴地去形容各下,因為我個人從文未上感覺可以感覺到

但你3狗唔識7,就用什麼靚仔,同交遊廣闊 形容在下,

我唸唔明用咩邏輯可以同一個唔認識既人,去用一D要認識或者親眼望到

既形容詞去形象化人,

所以我更加感覺你痴痴地係合理

• 唔好勞氣:)

• (((好耐無野歌))留返個歌詞先

candy 88,有事call我,見字己閃))

當你多麽多麽淫賤又變態

這心態 心跳太快要到上網搵開解

(You gotta stand in she)

睇到she佬she女肚腩有個車軑

仲要你購買? 快滅絕呢種心態~

别怨shethread這麽假

(甘多挑剔) she女多豬扒

因佢 爱吹水講謊話

(put'9up so'9 up)

别怪she佬口花花

(無乜feel到) 乜女都想渣

將那 妖怪世代轉化

見到有女搵仔就唔認係咁老

係she裡 每個中哂信仰美女會溝倒

(It's time you live it up)

個個怪獸話到自有六呎高

慾念是什麽 你現在就已睇得到

别理she佬多虛假

(甘撚挑剔) 講she女多豬扒

因佢 爱吹水說謊話

(put'9up put'9 up)

别怪she佬口花花

(無乜feel到) 好想煎兩巴

筍野 都俾你地醜化!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

仍是無運難行 仍食自己今晚

用哂心機去取悅她?

做爱武器會軟化 掌握手中的木棒

用盡力想做個賤人吧?

(Rap)

睇唔見既笑聲 好發姣甘好色

好淫賤既眼睛 好引人既叫聲

究竟係she果d男女係唔係路

出到黎連愛仲無人知道點樣去做

你約到野獸 唯有拉去散步

上返she後俾你唱某條仔女都好唔對路

你甘做令she無哂品無哂人道

吹兩句就想快d有下一步

别怨she佬多虛假

(甘撚挑剔) she女多豬扒

因佢 爱吹水說謊話

(put'9up put'9 up)

别怪she佬口花花

(無乜feel到) 好想煎兩巴

可愛 都俾你地醜化!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 第2/3天,推完閃

• (怯)"容祖兒

有性需求要我三更半夜陪伴你、然而你也,去見she女我已知得太多

也想可能要你真心魄力全為我、仍然最怪,你的濫交熱情這麼多

期望你的花柳開、其實自己也都討厭期待

痛恨賤男亦要分開、這麼不知所謂怎麼愛?

為何未溝通過就要去酒店、約會未完就想閃

傻得我晚上過份祈求要型醒、以爲劉華在眼前

為何未有凹套就要與你開戰、你話在床要考驗

你不舉債罵我沒動人條件,全賴是我問題未發現

明知she佬驚險,但我仍未脫險,如果sp講錢

怎麼我會興奮淫賤,但我又什麼都怯

• 第3/3推,玩完

Log in to reply