人愈大感覺愈迷失,有冇人好似我咁????

• Enjoyed ar, 不過其實應該可以再盡情d, 我到而家都好懷念果一年嫁, 畢竟果一年真係無憂無慮咁生活,又不停去唔同地方大開眼界wor!!!

• 另一個女子 replied at 2011-02-24 7:37 pm

-----------------------------------------------------------------

活左三十幾年,最近對拍拖呢樣野越黎越淡......

有需要時揾個男人, 滿足左就算

再多的承諾都無謂......

=================================================================

如果你要沉溺於 滿足左就算 既關係入面,無人會阻止你既

但我覺得有點cheap囉

• Bibi replied at 2011-02-25 1:31 am

-----------------------------------------------------------------

我好簡短咁講埋我呢兩年先......

=================================================================

你之前話你細個時都曾經壞過...

其實好多人都試過唔乖,但至少你有心亦有行動去改善,已經算唔錯

睇完你呢兩年個情況,又的確唔少麻煩野

不過有一點想講,好多人遇到不快事,好易會傾向搵個人挨下

但因為心情唔好,好易會搵到個錯既人,容易俾人呃,最後反而更加唔開心

所以你識男仔都要小心d、諗清楚d,唔好因一時唔開心而識錯人

• Female replied at 2011-02-25 1:03 pm

之前十年都係為屋企, 為事業, earn $$, 可能失去左識男仔,拍拖的机會.

上年, 我好努力咁改變自己勁cool的性格, 找了一份不用ot的工, 人工/職位低一半的. 努力減肥, 學化妝, 去識新朋友溝仔, 到頭來發現, 無個男人真心对我的, hurt 爆!!

今年無咩mood & target, 又開始玩自閉.....

我諗好多時都要講緣份同時機既

寧缺勿濫

遇到真心男先交往

無咁易被hurt

• l think so!

• nice to meet you, i'm 34 years old, single, male, live in T.S.T, back from canada, this is my msn : [email protected]

• l think so!

• 儂本多情

-------------

情愛就好像一串夢 夢醒了一切亦空

或者是我天生多情 方給愛情戲弄

同妳 在追續一個夢 夢境消失歲月中

唯有 在愛中甦醒時 方知愛情非自控

我渴望自由讓我衝天飛 當初的我太衝動

日後我要是仍想到你 應信當初情深種

情愛 就好像一串夢 夢境生於意念中

如妳共我心不相同 一生愛情都白送

• 我份人係貪新厭舊, 幾難沉淪於任何關係,嘻嘻

• act like a man?

• 另一個女子 7:50pm feb 25, 2011

我份人係貪新厭舊, 幾難沉淪於任何關係,嘻嘻

----------------------------------------------

鬼唔識貪新厭舊咩!

都要d新既啱先得架,唔通求其執件咩!

單方面都幾難沉淪,啱唔啱呀?

• u r right

• 迷失男 replied at 2011-02-25 6:20 pm

---------------------------------------------------------

睇完你呢兩年個情況,又的確唔少麻煩野

不過有一點想講,好多人遇到不快事,好易會傾向搵個人挨下

但因為心情唔好,好易會搵到個錯既人,容易俾人呃,最後反而更加唔開心

所以你識男仔都要小心d、諗清楚d,唔好因一時唔開心而識錯人

你講得冇錯, 我真係曾經有一排好想搵個人挨下.....係呢個時候真係出現左個人, 結果呢, 雖然最初確係有D唔開心, 但其實都開心過既, 反正我都一路抑制住自己唔比自己放太多感情落去, 去到埋門一腳又唔比佢攪WOR, 可能反而係佢覺得我呃佢TIM

• candy replied at 2011-02-25 8:28 pm

另一個女子 7:50pm feb 25, 2011

----------------------------------------------

鬼唔識貪新厭舊咩!

有道理!!!

• clear mind now?

• 見一次還OK,一星期內見兩次已覺得厭

要大量個人空間, 有需要時先見

• 嗒番杯紅酒, 摟番個有TASTE的男人, 唔駛講咁多廢話, 靜靜坐埋一齊已足夠

• u r right

• agreed. am sipping wine now alone

• any favourite label(s)?

• 另一個女子 9:38pm feb 25, 2011

嗒番杯紅酒, 摟番個有TASTE的男人, 唔駛講咁多廢話, 靜靜坐埋一齊已足夠

-------------------------------------------------------------

有TASTE的男人?

可遇不可求,咁容易遇上嗎?

至弊好多男人紅酒都唔識欣賞囉。

• am drinking burgundy

• Candy, u like wine a lot ?

• 呢個有TASTE的男人未出現過, 不過往後應該會出現?

有TASTE係比較有內涵,無咁多廢話,凡事適可而止

• 另一個女子, 呢個有TASTE的男人未出現過?

• candy replied at 2011-02-25 9:44 pm

另一個女子 9:38pm feb 25, 2011

嗒番杯紅酒, 摟番個有TASTE的男人, 唔駛講咁多廢話, 靜靜坐埋一齊已足夠

-------------------------------------------------------------

有TASTE的男人?

可遇不可求,咁容易遇上嗎?

至弊好多男人紅酒都唔識欣賞囉。

Red wine isn't for every man

• 另一個女子 replied at 2011-02-25 9:47 pm

呢個有TASTE的男人未出現過, 不過往後應該會出現?

有TASTE係比較有內涵,無咁多廢話,凡事適可而止

partly correct.......

• candy replied at 2011-02-25 8:28 pm

另一個女子 7:50pm feb 25, 2011

鬼唔識貪新厭舊咩!

我的心声!

• 另一個女子 9:47pm feb 25, 2011

呢個有TASTE的男人未出現過, 不過往後應該會出現?<---

唔怪得知妳話貪新厭舊,原來妳心目中有TASTE既男人未出現過....

咁樣新舊都冇分別囉。

有TASTE係比較有內涵,無咁多廢話,凡事適可而止<-----

鬼唔知咩!

• it's easier said than done.....

• 有TASTE的男人未出現,咁我努力成為一個有TASTE的女人囉

新和舊的分別--->越黎越屎, :>

• i agree

• 另一個女子, how bad they are ?

• 另一個女子 9:57pm feb 25, 2011

有TASTE的男人未出現,咁我努力成為一個有TASTE的女人囉

----------------------------------------------------

咁妳要向我學習成為一個有TASTE的女人囉

哈哈哈

• CANDY,嗒得杯落~~~

佢地有幾差?唔,係呢版講番正經野,主要係無腦

• Can u, Can.........dy?

• candy,也可是糖衣毒藥, 一嗒中招

唔緊要, 睇下用咩目的識男人

為一夕温柔的話,只要摟落OK,望落順眼就得

如做人世,個男人一定要有腦,唔好點交水電費都要問我!

• 求其喺度傾幾句就留msn,漁翁撒網式結交異性,有TASTE極都有限。

"TASTE"係面對面的感覺,當中包括外觀,言行舉止。

• 另一個女子 replied at 2011-02-25 10:08 pm

candy,也可是糖衣毒藥, 一嗒中招

唔緊要, 睇下用咩目的識男人

為一夕温柔的話,只要摟落OK,望落順眼就得

如做人世,個男人一定要有腦,唔好點交水電費都要問我!

the basics

• candy replied at 2011-02-25 10:12 pm

求其喺度傾幾句就留msn,漁翁撒網式結交異性,有TASTE極都有限。

"TASTE"係面對面的感覺,當中包括外觀,言行舉止。

the overall feelings, for sure....

• 交水電費?

從來我身邊既男人都唔會要我做呢d野。

乜費物費,從來唔會喺我眼前出現。

• any reason not using autopay ? hassle free!

• Candy,妳好勁呀!!!

• forget me, then

• CANDY,無你咁幸福

我每天也在自力更生

• not bad

• 半生追逐愛情,到頭來仍一無所有。

情為何物?情歸何處?

色即是空,空即是色。

• u still get the other half life to find the other half..........

• 姐弟戀,忘年戀,一夜情,真真假假,假假真真,被迷戀的日子已成過去...

換黎既失落同無奈,璀璨歸於平淡,呢個係一個過程。

Log in to reply