▼▼死啦~聽晚有個重要宴會,我把頭髮仲係成把草咁,點急救啊?

• 我都唔知點解咁,
    已經日日洗頭,但頭髮仲好亂好雜又好乾,

真係想搞掂佢呀!

有冇D可以快少少急救到的方法?

想佢柔順D0者!!你地用開咩牌子??

• 我諗你用的洗髮水有問題吧? 你用開咩牌子?

• 用VS個MASK啦~ 用左幾日即刻好返好多。

• 我都曾經試過遇倒咁既問題,

不如妳試下轉用VS啦, 我用完VS之後髮質好左好多

• 過來人 replied at 2010-12-31 9:44 pm

-----------------------------------------------------------------

我都曾經試過遇倒咁既問題,

=================================================================

VS咁多種..邊種先?

• Rainy replied at 2010-12-31 9:50 pm

-----------------------------------------------------------------

過來人 replied at 2010-12-31 9:44 pm

我都曾經試過遇倒咁既問題,

=================================================================

VS咁多種..邊種先?

其實VS隻隻都唔錯,

但我個人黎講最近就比較喜歡日本閃鑽系列,

用完之後我d頭髮冇咁乾,睇落靚d而且摸上手都okay

• VS好好用嫁咩?我用開pantene嫁喎.

• 姐係頭髮開「差」都有用??

• 我想問,其實VS即係邊個牌子?幾錢度?

同埋,你指洗頭水定咩先??

仲有冇其他 牌子介紹呀?我係學生冇咁多錢

• 如果pantene同VS比我揀,我會揀VS囉.用完D FD都話我D頭髮好香.

• SYKce replied at 2010-12-31 9:59 pm

VS好好用嫁咩?我用開pantene嫁喎.

我個人就用開VS,

佢隻閃鑽系列可以令頭髮睇落有彈性d,

and then感覺上好似輕盈d (個人感覺)

• Cindy replied at 2010-12-31 10:06 pm

姐係頭髮開「差」都有用??

頭髮開义用VS好似唔錯, 因為我都試過

VS既修護功能真係做得幾好,

我有好多同事都係用呢隻

• VS隻日本閃鑽系列係有D咩產品嫁?

• 邊隻好我就唔知, 但千其唔好用Dove隻深層修護, 因為我只係用左一次,

本身我完全冇頭皮, 但用完之後就好多頭皮,

最得人驚既係有小小部分係甩好大塊既頭皮,

嚇到我只係用左一次都成支掉左佢

• Bibi replied at 2010-12-31 10:15 pm

邊隻好我就唔知, 但千其唔好用Dove隻深層修護, 因為我只係用左一次,

嘩!好才我冇用過.

• 如果要造型 用邊隻好??

同埋我係男仔 有冇介紹?22歲

• 傻子 replied at 2010-12-31 10:07 pm

我想問,其實VS即係邊個牌子?幾錢度?

同埋,你指洗頭水定咩先??

仲有冇其他 牌子介紹呀?我係學生冇咁多錢

VS日本閃鑽系列好似有好多產品嫁.洗頭水,護髮素都有.

50幾蚊.

• 其實點解叫閃鑽?

同埋呢個系列我未聽過。

用飄柔唔得咩?有咩特別?

• Bibi replied at 2010-12-31 10:15 pm

邊隻好我就唔知, 但千其唔好用Dove隻深層修護, 因為我只係用左一次,

咁恐怖?? 見佢好似講到好好咁

• 其實隻隻牌子都差唔多價錢嫁啦, 係睇下邊隻質素好嫁姐..

我個人就覺得H&S 同埋 VS都唔錯

我兩隻都有用開

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.