你老公有出去滾嗎

• 其實你地有冇想過你老公有出過去搵女呢,你地係扮唔知定用咩心情去睇,呢度日日都有己婚男人上黎搵 sp, 你地係咪認為有家用比就得架啦,話之你老公滾到死~~~

• 港女:

全部港男都係鹹濕,賤格,仆街,爛滾,花心,叫雞,呃西吊兼又自卑,垃圾,無燃用!!

不過我嗰個係例外,對我好好.....

• 自慰 replied at 2010-12-18 1:19 pm

-----------------------------------------------------------------

港女:

全部港男都係鹹濕,賤格,仆街,爛滾,花心,叫雞,呃西吊兼又自卑,垃圾,無燃用!!

=================================================================

啱! 你果個唔係鹹濕,賤格,仆街,爛滾,花心,叫雞,呃西吊兼又自卑,垃圾,無燃用!!

但係佢有愛滋梅毒同花柳!

• 自慰 replied at 2010-12-18 1:19 pm

-----------------------------------------------------------------

港女:

=================================================================

how does you know?

• 顧家比足家用錫仔女無帶女朋友返屋企坐or瞓, 就話知佢喺出面滾到七彩la!

• ha

港女:

你係港婆?

港女:

佢對你好就等於佢冇去滾架啦?

• 有d女人當男人有寶,有家用出去滾到生到成身滋,重當寶,個d先係賤女人

• 羅太既經驗之談

你可以比老公知你知佢喺出面搞搞震, 但唔洗同佢嘈, 千奇唔好同佢反面, 唔好喺d仔女面前數佢, 唔好喺佢果邊親戚喊苦喊忽, 佢會更加尊重你, 滾得有分寸.

最難睇係d男人連頭家都顧唔掂, 但又色心起.

• 有本事的人才可以離婚

• 以你所講,即有有飯你食有屋你住有錢你洗,冇對你發脾氣,對你冇要求,你就同意你老公出去滾係咪?

• 羅太.人生咁無尊嚴為咩

• 即係有本事結婚冇本事去離婚????

• 我覺得呀羅太好似一隻舵鳥

• 有錢男人重賤

• 我覺得羅太影衰哂女人

• 香港女仕又點睇?

http://beta.beautyexchange.com.hk/forums/

viewthread.php?tid=413035&extra=page%3D1

• 叻女  replied at 2010-12-18 1:43 pm

有錢男人重賤

無經濟能力,要你養埋既冇錢窮港男會比較優秀?

• 我朋友發現男人有女人 . 不動聲色攪離婚,,男人折墮膽養費和要供養子女, 重有時間去滾??

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.