2011 流年簡批

• 有興趣者請留下資料,資料越詳細者批命會越準, 謝。

【性別】
    【生日】 年 月 日 (新曆)
    【當地出生時間】
    【出生時間有否日光節約 (時間是否調早了一小時)】
    【出生地點~國家】
    【本人性格簡介】主觀/隨和/急躁/滋油/文靜/外向/多疑/其他~可複答:
    【身高】
    【體重】
    【長相】清秀/普通/美麗/.....
    【本人最高學歷】
    【現職】
    【事業情況】
    【工作性質】
    【收入狀況】
    【住宅狀況】
    【父母近況】
    【父母職業】
    【是否跟父母同住】
    【兄弟姊妹近況及人數】 請簡答:
    【兄弟姊妹關係】正常/冷淡/分居/融洽/其他
    【配偶情況】已婚/離婚/未婚/如未婚請回答有無親近之男女朋友?
    【配偶出生年或生肖及何年辦結婚】
    【子女近況】
    【得子/女之時間】 年 月
    【疾病/手術/意外;官司】之發生年份及概況?
    【出國旅行或移民】之公元年份及概況?
    【交男女友情況何年認識或分手】
    【一般的交友狀況】請簡述!!
    【目前最關注的問題 - 只限一條具體的】如來年有否近姻緣?來年是否利升遷?

填寫之資料會作命盤較正之用,主要會為問命者簡批2011流年,及回答一條問題。謝!

• 你都未批倒問命者以往經歷及性格, 仲要人公開留咁多私人資料畀你, short short 地

• 問命者若怕公開太多資料, 可以私下告訴。

• 可以剩係email俾你嗎

• 請問有 email 嗎? 可以 send 資料俾你嗎?

• 已sd email,謝謝.

• 丙辰。年

甲午。月

乙卯。日

問2011年大批~工作上能否任職:總裁級職位 !

【身高】4尺11。。【本人最高學歷】一級榮譽學士(兩年内完成)

【體重】70磅以下。。。【現職】待業十年以上

【本人性格簡介】多疑主觀,人生字典裏無失敗及其他

【是否跟父母同住】yes【住宅狀況】正常

【兄弟姊妹近況及人數/關係】1人,関係其他・・近況工作中

【出國留學或旅行】約十年前

十年前全學系都稱呼我做~神童!

【出生地點~國家】中國

【出生時間有否日光節約 (時間是否調早了一小時)】yes

• 天才兄:

你可以提供時辰嗎?

看來你對自己很有自信呢...

請問十年前是念甚麼學系?

hoer

• Send 了電郵給你,請查收

• 經濟系。

時辰~我唔知道。

你可以用<易經>推算!或

用紫微斗數的兄弟宮數目是1、尋找命宮是誰。

但要精通命理學高人先識!

• hoer你重未回複!你無料到、吾該你吾得!就吾好開thread、又話同人批命!仲要人公開晒出生日期、又留叫人咁多私人資料畀你!你係吾係玩野呀!

• 天才兄

1.玄學知識既深且廣,各家各派各有擅長,當中怎能輕斷高低。

2.我開此標題只望能一方面解答問者之疑難、一方面驗証所學。因為生活尚有其他雜務,希望問者提供準確資料,以便更快推算。個人其他資料是為覆盤之用,問者可以電郵告知。

3.網上各人大家來自不同地方,但對人尊重是基本禮儀。閣下可能真的才華出眾,但說話語氣予人咄咄逼人之感覺,這是有欠妥當的地方。人生匆匆數十載,命中得了點好的元素,若能加以善用,發揮所長,自能幹得一番事業。若能貢獻社會,為社會為家人為自己積福,則可能更美。

4.本人日常尚有其他雜務處理,未能立即回覆所有人。但當本人回覆時,自當盡力回答。謝!

• send. Please check. thanks.

• hoer, 你得就得, 吾得就吾得!玄學知識既深且廣?係你吾得直口。我估你隻~耳朶一定高吾過眉毛!--->>學習學極都吾識
    我就吾同 耳朶剛剛好高過眉毛~~~代表才智過人
    我聰明過好多,好多人, 我係外國留學(兩年内完成)一級榮譽學士,1個月内我原本寄宿, 但我吾鍾意, 係我自己揾其他地方
    自己一個人租黎住!
    全學系無人識,無人敎我,係我自已揾租屋地方,原因好簡單我聰明囉!
    考車牌又係學習速度係快過正常人一半,揾敎車師父, 考車牌
    都係我自己揾。一次pass.  無人敎過我!
    最後一句正神棍!攞批命來開玩笑!

hoer,如果你block左我, 証明你不打自招!hehehehehe

• 26/5/1983 女 香港出生

• MMXX 7:56pm dec 12, 2010
    天才兄:
    你可以提供時辰嗎?
    hoer
    ==========================

hoer 7:58pm dec 12, 2010
     天才兄:
    你可以提供時辰嗎?
    hoer
    =============
    <<--大家留意吓正神棍nickname(MMXX) 啦!post日期時間。
    無料到扮大師、仲要人/我公開晒出生日期、咁多私人資料畀你!我要多d人知道你係無料到!
    大家如果以後見MMXX 、咪上當呀!

Log in to reply