愛恨交織

• 真的很愛呢個人.....想過跟他一生一世...! 但當發覺他愈來愈多的問題時..真的不知如何是好?我只好自己騙自己..仍然很想同他一齊...! 我知我真的很愛他,我怕無左他...但係右活係心痛苦中!

• 問題可以解決...你要努力^^

• 問題實在太深!我怕解不了!

• 怕->想宿沙->想走---------->走la

• 無人無問題架wor @@個個都係咁~~~

• 有幾深GA..咩問題黎..講得MA?

• 暫時分開一段時間, 或者妳就能知道, 他對妳真的重要嗎?

• 好主意

• 得唔得架? @@好奇~~

• 我都試過分手...但係之後大家都係返埋一整齊!

• 其實佢係個幾自我及自私的人.!

• sandy 11:24pm nov 15, 2010 其實佢係個幾自我及自私的人.!

幾差唔重要

有咩值得妳留低先係重點

佢有咩優點???

• 究竟係愛定係怕失去呢?

你愛佢, 你知係咩用佢想要的方法去愛佢呢?

• 大弟 replied at 2010-11-15 11:28 pm

-----------------------------------------------------------------

sandy 11:24pm nov 15, 2010 其實佢係個幾自我及自私的人.!

幾差唔重要

有咩值得妳留低先係重點

佢有咩優點???

=================================================================

真係咩?可以幾相差都唔重要咩...? 佢有對我體貼的時候..!

• 真係咩?可以幾相差都唔重要咩...? 佢有對我體貼的時候..!

唓...個個麻甩佬都衰架啦,重點係佢有咩值得妳留低啫

如果無咪走囉...係咪先!

• girlass : 我想我兩樣都有! 他想我完全信服佢!

大弟 : 男友有時都會對我好細心!呢點亦是我放不低的事實!

• 話時話,sandy 係咪識到件有機會發展先甘講吖???

• 你都話個個男人都是衰人...仲無信心對其他男人啦!

• sandy 12:00am nov 16, 2010 你都話個個男人都是衰人...仲無信心對其他男人啦!

女人都係犯賤既,妳都唔例外~

撇~88

• Hello, how are you? Nice to see you. I would like to be your chatmate. Please add me at samman072010@hotmail.com if you want to chat sometimes. Have a nice day. Good luck and take care.

• something strange about this guy

• 板主:

好明解你現在的心情,我之前情況同你差唔多,分開過,又走返一起,但現在最後都係要分開收埸!(需現在大家都好痛,但總好過長久的痛!!)

有時真係好睇你自已點睇,也需要雙方去減一半個性,但如果雙方唔開心一齊,現在只會花時間,女人的時間有限嫁~

加油啦!

• cca replied at 2010-11-16 12:54 pm

-----------------------------------------------------------------

板主:

好明解你現在的心情,我之前情況同你差唔多,分開過,又走返一起,但現在最後都係要分開收埸!(需現在大家都好痛,但總好過長久的痛!!)

有時真係好睇你自已點睇,也需要雙方去減一半個性,但如果雙方唔開心一齊,現在只會花時間,女人的時間有限嫁~

加油啦!

=================================================================

Thank very much! 我都好想走...但係唔知可以點做! 我明白女人時間有限..!我真的太依賴這個男人..但卻很痛!

• 放手吧

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.