請小心騙子羅厚恩,,佢又再次出現在這裡呃人去旅行

• 小心騙子羅厚恩

以下網站係一切有關佢騙案紀錄:

1] http://truthofandylaw.blogspot.com/

2] http://damnyouandylaw.blogspot.com/

3] http://evchk.wikia.com/wiki/Andy_Law

• 哎!原來這裡現在有這麼多騙子,怪不得無人敢跟我聯絡啦。但是世間上還有好多正常人呢。。。

• RBBB is 騙子 too, want no pay free sex!!

• OL replied at 2010-10-28 12:49 am

-----------------------------------------------------------------

RBBB is 騙子 too, want no pay free sex!!

=================================================================

我那裡是騙子?誰人給我騙過?不要無中生有。可以嗎?

• OL replied at 2010-10-28 12:49 am

-----------------------------------------------------------------

RBBB is 騙子 too, want no pay free sex!!

=================================================================

我那裡是騙子?if want to play fee sex = 騙子?這裡可能全部都是了。

• 同意OL, RBBB 孤寒到爆, 正cheap精!

• 這個羅厚恩最鐘意黎這裡呃女,cheap男人!!!!!

• 女女=osacat?何時何地呃?why唔去差官?

• 我就是andylaw why成日話我呃?真是有事去差官再講

• 點呀要等到你何時先去差官

• why仲唔去坐的士去差官先.妹妹有事你地開心?成日send email比佐為咩.有email你話只要妹妹同你上床你地就收手

• joanne , 如果你真係巳經還晒啲錢俾何生 , 我恭喜你 ! 又係既 , Andy哥話佢係"新義安向生頭馬" , 有乜嘢會搞唔點吖 ? 如果你覺得同Andy哥一齊係開心既 , 我誠心祝你地生活愉快 !

Date: Mon, 9 Feb 2009 16:21:24 -0800 From: joannekyahoo.com.hk Subject: to Oscar ! To: cheapandylaw@hotmail.com

我係joanne ! 我諗你估唔到我會再send e-mail俾你的!

Anyway,上次你話賣咗andy d 嘢俾何生?原來只係話俾何生知佢有老婆、andy屋企地址同埋屋企電話!呢 d 咁嘅資料叫做賣俾何生?咁何生有冇收你錢呀?哈哈!

不過我諗你世都估唔到我喺新年前已經還哂所有錢俾何生!而且何生同佢d伙計亦已經知道你利用何生個名同電話不斷寄信去樂富同南丫島!就算你寄幾多信都冇用!況且乜嘢叫"欠債啓事"係都打"欠債還錢"啦!你哋整嗰張有相嘅欠債啓事嘅格式完全錯哂!何生d伙計話會追究呢件事...咁我同andy咪睇吓你點收皮囉!好做唔做玩多事?咪以為咁我哋會驚你先得架?白痴仔!

• oscar你圯又知唔知相入面有個女仔唔係she.com你地令到伍同老公離分呀.最後佐自粒死左你地係咪又要妹妹死左你地兄開心/我朋友比你圯放相死左今晚訓覺得好開心玩就玩我1個唔好玩弟d人.唔好再寄信入沙田你知我靖咩.仲細個2徊小朋友

reply to thread

• 羅厚恩,咪扮野啦你

• 追唔到咪玩啦

• Alison replied at 2010-10-30 2:02 am

同意OL, RBBB 孤寒到爆, 正cheap精!

alison, 可以講黎聽下嗎? uwillknow@live.hk

• ..

• 有d唔明點解要1左你send比阿妹d信

• 點解唔覆

• 原來劉學國係精神病患者.各位如劉生再add任何人或email可通知我.劉生住的只係月租1400元的房.每月有2560+1400+800用平時去有電腦用地方上she.com.令彭小姐每月再比3000劉生作上she吹我.個lily係個olf tg每曰只食面(每曰晚19.00pm就在油麻地行塭客.

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.