我鍾意男友好咸濕,我是否有問題?

• 偏偏佢唔係咸濕的人, 我仲咸過佢,,,點算?

• 無乜問題既...佢唔咸你你咪咸佢囉...一﹏一

• 只要咸落你度就okay

如果係第二個就...

• 我知呀,,佢一定唔會識第二個的,我係佢第一個, 但我唔係,,所以佢冇咩經驗呀

• 咁你教下佢囉...haha

• 版主,你真係有問題喎, 如果萬一你男友咸濕其他女仔...你咪大獲!? :P

• 比多些心机教佢, 手板眼見功夫, 好易學遮 XDDD

• 版主check清楚佢心裡面有無座山先啦~~~

• enjoy69 3:27pm oct 13, 2010 版主check清楚佢心裡面有無座山先啦~~~

------------------------------

就派你去試探虛實啦

記得番來匯報

• mandy replied at 2010-10-13 3:37 pm

-----------------------------------------------------------------

enjoy69 3:27pm oct 13, 2010 版主check清楚佢心裡面有無座山先啦~~~

------------------------------

就派你去試探虛實啦

記得番來匯報

=================================================================

矛問題~一揸便知龍與鳳~包係我手上~~~

同妳咁熟~~脆脆地收5千算

• 無所謂

但至緊要話到俾我地知佢係做男果個定女個果

你..唔只要揸, 還要用你果柚試下佢反應架

• mandy replied at 2010-10-13 4:13 pm

-----------------------------------------------------------------

無所謂

但至緊要話到俾我地知佢係做男果個定女個果

你..唔只要揸, 還要用你果柚試下佢反應架

=================================================================

okok等我既report!!

柚? 妳指個米字呀? 未必人人好ga bor
    ~even佢有座山

根據我多年移山既經驗~呢d病人通常好食雪條多d~

妳入左訂金我就做野ga la~~

• 嘩, 你好 pro 呀, 同人移過好多山? 咪俾好多男人'損'過你支野囉...依

等我問過我老公仔, 阿衰人A 先至入錢俾你呀下, 等等

• mandy replied at 2010-10-13 4:32 pm

嘩, 你好 pro 呀, 同人移過好多山? 咪俾好多男人'損'過你支野囉...依

等我問過我老公仔, 阿衰人A 先至入錢俾你呀下, 等等

當然PRO LA行內都知: "69移山, 死過翻生!"

咩男人呀? 我只做人妖生意GA JA...有座山既就唔係男人啦
    ~傻人

老公仔? 妳肯定!? @_@''' 攪清楚老公定老婆先啦....

使唔使+多2千幫妳卓埋妳個"老公仔"? 係就快啦~期姦限定GA!!

• 我都鍾意男友咸濕,最弊我冇男朋友,點算?

• 飘过了

• 老實講, 佢o岩o岩可能未識點樣用力覺得累無咩感覺, 佢係有心同你做, 佢做多幾次諗下個技巧就會鍾意架啦

• 等我來咸濕妳地啦!

• 男人唔壞,女人唔愛

男人唔咸,女人發姣

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.