本人已婚但仍然好想溝隔離公司條女,真係好想。

• 所以先至冒住比大家小嘅風險,屈膝下問,點先同佢打開話夾子

• 男兒膝下有黃金, 唔駛屈膝下問呀!

簡單D, 問個女仔/女人, 接唔接受搵食男, 咪得羅 :P

• 日日行過去, 或者直情企喺門口, 睇下需唔需要換蒸餾水咁啦

• 我d同事知我有老婆,我驚佢地話比佢知。

• 金蓮 replied at 2010-10-12 1:46 pm

-----------------------------------------------------------------

日日行過去, 或者直情企喺門口, 睇下需唔需要換蒸餾水咁啦

=================================================================

潘安噃, 點識換蒸餾水呀

你係潘金蓮, 潘安係你大佬?

• 你預埋D同事一份咪OK, 有女齊齊食丫嗎, 唔係點同你守秘呀!

• 囡咧架

• ~搵食行遠啲~

聽過未?

• 仲岩, 食埋佢啦, 你都係搵食男, 唔怕既!

• 版主,點解唔去叫雞啫,e+叫雞好平g ma

• 衰人A replied at 2010-10-12 2:03 pm

-----------------------------------------------------------------

仲岩, 食埋佢啦, 你都係搵食男, 唔怕既!

=================================================================

成30+,埋唔到手

• 想咁多, 個女仔受你溝至算啦

• 成30+,埋唔到手

-------------

攪錯呀, 成30+詐又唔係叫溝仔..

你攪掂佢先, 再向個女同事埋手啦,

都唔知你點做搵食男既....

• 條女唔算好靚,平時佢以經摟刮咁,只要佢唔知我有老婆仔女,應該手到拿來。

• 衰人A replied at 2010-10-12 2:16 pm

成30+,埋唔到手

-------------

攪錯呀, 成30+詐又唔係叫溝仔..

你攪掂佢先, 再向個女同事埋手啦,

都唔知你點做搵食男既....

讀she先唔該

• 有無試過同lift?

• 條女唔算好靚,平時佢以經摟刮咁,只要佢唔知我有老婆仔女,應該手到拿來。

---------------

下, 你唔係講緊你同事咩!? oh sorry.

手到拿來!? 好, 我等你報告啦咁, 呀係呢, 你又屈膝下問,點先同佢打開話夾子既, 你都估手到拿來啦!?

• 金蓮 replied at 2010-10-12 2:20 pm

有無試過同lift?

有!當時好想郁佢。

• 條女有無男朋友先? 你是否確定?

• 衰人A replied at 2010-10-12 2:24 pm

條女唔算好靚,平時佢以經摟刮咁,只要佢唔知我有老婆仔女,應該手到拿來。

---------------

下, 你唔係講緊你同事咩!? oh sorry.

手到拿來!? 好, 我等你報告啦咁, 呀係呢, 你又屈膝下問,點先同佢打開話夾子既, 你都估手到拿來啦!?

打開咗之後就灼硬佢。

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.