朋友仔話,鐘意有胸,但不是大胸,大胸吾好睇

• 那男人呢! 什麼類型的男人胸膛才令女仕有安全感, 喜歡依靠..

• 男人禿頭。都好慘

• 平均,強而有力手瓜

• 男人禿頭。都好慘

• Crystal,

平均這個詞看似易明,實質也是因人而異...男人的手瓜其實有很多是粗大不過無力的(暗笑中)

浪子,

禿頭的慘, 有一半的慘是旁人覺得他們慘而來.....要幫他們找自信, 我們也要努力呢@@

• 我覺得好難只用身體既一部份去講好唔好的.

最緊要成個比例好睇囉.

不過男性禿頭的確有比人覺得慘既感覺, 所以最佳既方法, 就係x出去, 唔好介意, 咁就會好好多

• 最緊要成個比例好睇囉. >>>係整體

• .男人的手瓜其實有很多是粗大不過無力的(暗笑中) >>>手瓜林就會無力

• Crystal replied at 2010-10-04 9:52 am

-----------------------------------------------------------------

最緊要成個比例好睇囉. >>>係整體

=================================================================

係呀!

哈哈哈哈~~

• Crystal replied at 2010-10-04 9:53 am

-----------------------------------------------------------------

.男人的手瓜其實有很多是粗大不過無力的(暗笑中) >>>手瓜林就會無力

=================================================================

yes........i am the one...

• Crystal replied at 2010-10-04 9:53 am

.男人的手瓜其實有很多是粗大不過無力的(暗笑中) >>>手瓜林就會無力

唔係的,要有力係要鍊的, 如果一個男人易吸收蛋白質, 又有keep fit, 佢手瓜會粗大,但一唔keep, 會比人林得快, 但係仲有力氣(因為都努力過)

我見過有鋼支手臂是很有力, 唔咬手瓜真的不知..(應該也有鍊力, 只是唔長肉)

我感覺真正的力係來自關節, 關節主宰收放速同支撐耐力

唔係的,要有力係要鍊的, 如果一個男人易吸收蛋白質, 又有keep fit, 佢手瓜會粗大,但一唔keep, 會比人林得快, 但係仲有力氣(因為都努力過)

我見過有鋼支手臂是很有力, 唔咬手瓜真的不知..(應該也有鍊力, 只是唔長肉)

我感覺真正的力係來自關節, 關節主宰收放速同支撐耐力

• 我吾識咁多野

• Eight replied at 2010-10-04 10:00 am

Crystal replied at 2010-10-04 9:53 am

yes........i am the one...

keep下, 如不是, 好快做了死肥仔, 再重時, 一下引體上升, 一下push up都做不了時, 只會肥下去...死路一條

• 我仲以為男人愛大米,原來愛睇

• 咩叫男人愛大米

• 男人愛睇, 嘩! 甘大既.

不過自己女朋友或老婆就唔好太大, 怕比人睇蝕.

我有女朋友170, 34B, 24, 36, 都好好身材. 同佢去街都引來唔少目光.

• 有得B以香港都吾ok,都會有人望

• 太大真係唔係咁靚......而且分分鐘會墮~~

• 我自己就喜歡高既女仔.

• 我自己就喜歡高既女仔.

• Apple replied at 2010-10-04 12:11 am

呢個size 香港女仔好多都有,吾高要求

唔係呀嘛?

33A就大把, 36B都有唔少

但 33-34B 比例唔多囉

• Apple replied at 2010-10-04 12:40 am

我又覺得 B,C係好睇好多,但男人都愛望D,E,F

愛望,係因為佢地少有及夠突出

但唔代表望得多就叫鍾意多d

我相信一般都比較鍾意B,C

仲有,唔係只睇胸,仲會睇埋其他,係整體咁睇

• 其實A又好B又好C又好,都要睇埋身高,骨架, 170 有 34C真係吾錯,如果 165 有 34C又太大了,32C&D就好.所以都係睇整個身型

Log in to reply