有感而發!!

• 好似我地呢d麻luck佬

唔好講話想同索女做一次

就連識一個做普通朋友都好難

有時見到街上滿身香水味

著住套裝的OL

根本同自己就係兩個完全唔同世界o既人

唉!!!!!!!!!!!!

• 你信唔信都好,,,,,呢d先係你優點

• 麻luck佬

唉!!!!!!!!!!!!同世界同office

識個做朋友都難la

• 靚女ol, 多數都好高傲

• 我唔覺得係出邊識女難,.....

反而唔係身份限制我.我一早標左出街 去唏

• gal replied at 2010-07-18 9:05 pm

-----------------------------------------------------------------

靚女ol, 多數都好高傲

=================================================================

高鬼,打字同出黎現身完全 2回事.

• haha唔通你遇過? 你咁激動

• 又係喎 .

其實人揀你,你揀人.邊個夠擔話你唔夠班

• 不過個世界其實好現實

你無錢財, 無份好工, 唔係坐寫字樓

成個麻luck佬款

將心比己

你自己係女都唔會睇中呢d麻luck佬

唉!!

• 麻luck佬 replied at 2010-07-18 9:12 pm

-----------------------------------------------------------------

不過個世界其實好現實

成個麻luck佬款

將心比己

唉!!

=================================================================

同意,女人想搵有錢既男人係好正常,等如男人都想要靚女。

實際d,upgrade下自己,現實係殘酷

• 麻luck佬 replied at 2010-07-18 9:12 pm

不過個世界其實好現實

成個麻luck佬款

將心比己

唉!!

你指係咩關係先?

你又唔信本人.上邊係外在條件

如果因為外在條件去揀你既女人

同交易無分別,你都唔會開心啦,咪又係自欺欺人.

一個人 個人本領先你真實

• 如果講通到嘅話,職業吾係一個問題

個人修養先至重要喎...比D自信心自己啦

• 問你地一個問題

你地對一個陌生人的人印象來自??

1) 外在條件

2) 內在修養

• 問你地一個問題

你地對一個陌生人的"第一"印象來自??

1) 外在條件

2) 內在修養

• 麻luck佬 replied at 2010-07-18 9:25 pm

問你地一個問題

你地對一個陌生人的人印象來自??

1) 外在條件

2) 內在修養

1) 唔好自己呃自己

• 不過我所指係外型,話唔係既人,連自己都呃埋

• 呢個就係我意思

• 如果講第一印象就緊係外在嘅,

但係識落就會考慮埋個人修養啦

男人嘅外在條件係講求風度

好多吾多靚仔嘅男人卻非常吸引係因為佢地風趣,

好多係因為佢嘅職業同地位

• 麻luck佬 replied at 2010-07-18 9:36 pm

呢個就係我意思

我見過好多好麻luck又唔靚唔型既男人拖住個女仔好正, 所以外表唔關事, 係最老套個樣野叫"緣份"

• mywish

我見過好多好麻luck又唔靚唔型既男人拖住個女仔好正, 所以外表唔關事, 係最老套個樣野叫"緣份"

----------------------------------------------------

你又岩喎...timing都好重要

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.