有冇 TG 試過比人走數? 呢度多唔多人走數?

• you may add me to chat,

• 我俾d 私鐘呃錢就試得多

• 內射: 點呃?

• lonechanchan replied at 2010-06-30 4:37 pm

-----------------------------------------------------------------

內射: 點呃?

=================================================================

因為我識果d都唔算係專業tg, 所以有時佢地等錢用, 就會叫我俾住先

然後下次扑野扣番, 但有d俾俾下, 就冇左搵我

有d就話俾幾多錢, 可以做多d服務, 不過到時上左酒店, 都係唔做, 咁我多數都算數, 最多之後唔搵佢地咁多

• 你咁好既,我都想係女同你trade下 haha

• 因為我識果d都唔算係專業tg, 所以有時佢地等錢用, 就會叫我俾住先

有d就話俾幾多錢, 可以做多d服務, 不過到時上左酒店, 都係唔做, 咁我多數都算數, 最多之後唔搵佢地咁多

by 內射 - 06/30/10 16:42

內射你真好人呀

• what's a good man here !!!!!!

dun u mind to pay me annual fee first ?? just kidding

• jojo replied at 2010-06-30 4:46 pm

-----------------------------------------------------------------

因為我識果d都唔算係專業tg, 所以有時佢地等錢用, 就會叫我俾住先

by 內射 - 06/30/10 16:42

內射你真好人呀

=================================================================

因為我根本唔想同係專業trade, 只係性交咁

最好就係佢都有feel, 起碼果幾個鐘好似gf咁對我, 有時傾下攬下仲有feel

• hahaha......你地真係信佢呀?

• tradeguy 你又知唔係真?

• Jojo

I would like to help you & see if you want to discuss more in MSN

thx & take care

• lonechanchan replied at 2010-06-30 4:52 pm

tradeguy 你又知唔係真?

根本唔care人地信唔信, 特別係d閒人, 佢信我, 我又冇著數, 唔信亦冇任何感覺

• Hi,

Please add me if you want to trade. I will pay first.

travelman665@hotmail.com

• hi, pls add me if u r interested to trade mrpigpig@hotmail.com

• 肯定好多TG 試過比人走數!

請盡情講出情節出黎, 好讓姐妹們防範一下,希望唔好再有下一個...

• 最憎d 人呃錢, 衣D 錢都呃..

其實TG 可以上房之後, 要求比o左錢先做

咁就唔怕啦

我覺得如果條友唔係玩野, 都唔會唔肯比啦

• 我自己都試過一個TG 話要銀行過數先出黎trade

我見佢又肯比電話我, 又講到自己好慘, 驚比人呃,所以就入o左一半先

點知之後都係呃錢, 之後都唔會再預先過數

• 無錯,男呃女 / 女呃男 都唔好啦...

男人的錢都係辛苦搵番黎架嘛!

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.