30+男太內向, 只想識個女朋友

• 30+歲男, 沒不良啫好, ?Ecirc;?aelig;內向, 現在鼓起勇?eth;想ÃÑ?Oacute;女朋?Iacute;.....

• don't be shy, add oil!

• don't be shy, add oil!

• replied at 2010-04-11 8:11 pm

-----------------------------------------------------------------

don't be shy, add oil!

=================================================================

謝哦!!! 試著踏出第一步

• did u date before?

• 試過一二次,但可能家境同內向關係,所以很快就........都是我去追人家的

• i see.

• 可能有點點自卑,所以以後都沒識個女仔....~~

• just cheer up. no gal will love a guy with sad face

• sweetie replied at 2010-04-11 8:22 pm

-----------------------------------------------------------------

just cheer up. no gal will love a guy with sad face

=================================================================

知道....有機會約女仔出來的話, 會儘量表現好一點....^^

• 你內向成點呀? 如果識得主動追人, 都未算極端丫?

• MadB replied at 2010-04-11 8:31 pm

你內向成點呀? 如果識得主動追人, 都未算極端丫?

之前失敗都幾慘,試過比個女仔傷害過,對男女感情有點怕....所以一路都沒有再作出嘗試。就連朋友都變得少起來。

• 一個在家濕�O的男人

1425wong@hotmail.com

我唔係揾 SP

係揾免費閪�M姐

• 感情係好煩既, 有時以為有把握的, 其實都可能失敗。你遇到傷害那一個, 可能是她唔夠好品呢! 唔係個個女仔係咁既。

朋友... 其實年紀漸長, 就會愈來愈少朋友。唔一定關內向或外向問題,我自己其實可以好多節目, 但沒有力氣外出, 但我不認為自己係內向囉

• MadB replied at 2010-04-11 8:55 pm

感情係好煩既, 有時以為有把握的, 其實都可能失敗。你遇到傷害那一個, 可能是她唔夠好品呢! 唔係個個女仔係咁既。

朋友... 其實年紀漸長, 就會愈來愈少朋友。唔一定關內向或外向問題,我自己其實可以好多節目, 但沒有力氣外出, 但我不認為自己係內向囉

謝謝你的意見, 但覺得現在自己的圈子細了,很難通過朋友識到女性朋友

• 我自己的態度是: 習慣單身, 感情的事隨遇而安。總之一定要找個自己喜歡的, 不要草率。

千古定律: 你喜歡的未必喜歡你, 但身邊往往有很多你不喜歡的。強求不來,所以我相信凡事不必刻意。

你在這�塈鉹H, 找到是好彩。找不到是正常, 受傷砉是常見。

總之, 順其自然啦!

• MadB replied at 2010-04-11 9:25 pm

我自己的態度是: 習慣單身, 感情的事隨遇而安。總之一定要找個自己喜歡的, 不要草率。

千古定律: 你喜歡的未必喜歡你, 但身邊往往有很多你不喜歡的。強求不來,所以我相信凡事不必刻意。

你在這�塈鉹H, 找到是好彩。找不到是正常, 受傷砉是常見。

總之, 順其自然啦!

多謝師兄的意見,找到我會珍惜。失敗當取多個經驗。

• 喂, 撲你個頭! 我係女仔黎架!

• MadB replied at 2010-04-11 9:43 pm

喂, 撲你個頭! 我係女仔黎架!

噢.......對不起,師姊我會加倍努力........^^

• 講開撲我個頭,以前的朋友叫我個花名....叫帥頭.....呵呵

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.