有冇姊妹試過同sp出到黎,見完面後佢話吾做/ 或者冇下文架?

• 我係男.. 我有試過見完人後唔想做..

男仔覺得 below average 先會話唔想做

冇下文可能係因為床上唔夾.. 唔會考慮

• julie,..出來見.唔岩feel 既..咪唔去做囉..好平常之嘛.出左來吹下水.唔岩feel 跟住走人... 最堅要大家坦白..大家都係求開心之嘛..

• 咁點解有d做時好鬼興奮, 做完又話叫你同佢做long term stable, 但轉頭又吾揾返你...真係吾明

• 我試過同一個男人出黎, 吾係幾得又冇乜feel, 不過嗰日自己真係好悶, 就同佢野都冇飲杯就即刻去開房. 基本上如果佢係張床度滿足到我, 我冇乜問題, 問題係佢只顧自己, 完全冇理我, 絶對冇下次!

• 我就試過同過一個出黎

好多年前.....真係唔岩FEEL

係海旁吹水就算

• fendi.. 你都係好少見的情況之下先去搵男人出黎?

my msn : tsang_jimmy@msn.com

我想搵你傾下計..

你的講法, 我都有試過, 個女仔係床上無咩點叫又唔郁.. 我又係同佢無下次

• i am 31 yr old.. bored at home now

any gal is free to play cyber or chat?

if ok, we can be sp or sl too

i am good.. around 5'8 tall and 150lb..

look ok...

working in central and living rite above kowloon station

pls can we chat in msn

ewlcsls@hotmail.com

• 我都試過俾個女仔厄左出來,睇相睇cam都ok,出到來好似第2個人咁

好彩佢出來見到我,話我好似好tired 咁,我索性話係呀,今日多野做,不如下次再約

送左佢去搭車,返到屋企online 再同佢講話唔係好係我杯茶,就無再contact

• prettywish, 點差法? 真係咁差?係咪只係吾啱你feel ja... (好似我咁,我反而吾中意太靚仔呀大眼嗰D,但係好多人眼中佢可能係好正都未定)

• young_latte replied @ 2010-02-21 5:11 pm

我都試過俾個女仔厄左出來,睇相睇cam都ok,出到來好似第2個人咁

點算厄你出黎呀,睇相就話執過將相姐,睇cam 生吽吽識郁識講野都有得厄?

• anne.. so how many man u tried here?

• day dream replied @ 2010-02-21 5:23 pm

anne.. so how many man u tried here?

does it matter?

• want to see if u got the topic experience before

• day dream replied @ 2010-02-21 5:28 pm

want to see if u got the topic experience before

so far, no.

• good.. so then... when u are available for a out at night??

• 出到黎冇咩點興開sex

有時都唔知點提出去開房

• day dream replied @ 2010-02-21 5:32 pm

good.. so then... when u are available for a out at night??

講緊乜呀你?我幾時話要揾呀而家. 一定同你出硬黎架?

• anne

can we try?

ewlcsls@hotmail.com

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.