牛扒 配 朱扒 .....@?

• 一個自知係牛扒, 會否搵件等呢既朱扒配自己..

牛扒 交往 朱扒 都可以好開心...

二月十四日有人做伴, 總好過一個人獨守空圍....@?

• 什扒

• 什扒>>>仲差雞扒同D薯菜就可以上碟啦...WAKAKA~

• 加埋火腿扒就變成重量級......perfect!!

• 加埋d最重要ge黑椒汁...yeah~~~~~~~~~~~~~~

• 燒肉汁又得

• 黑椒汁、鐵板上唔該~

好少有人會搵豬扒wo , 係唔係搵我呀, 哈哈

• forgettrouble replied @ 2010-02-08 7:28 pm

黑椒汁、鐵板上唔該~

好少有人會搵豬扒wo , 係唔係搵我呀, 哈哈

>>>>>>豬扒好食bor,特別係吉烈豬扒....正牙...kakakakakaka

• 我少食豬扒wor, 雞扒好食d, 做咩版主唔搵雞扒, 要朱扒 :p

• 我搵緊羊扒喎

• forgettrouble replied @ 2010-02-08 7:35 pm

我少食豬扒wor, 雞扒好食d, 做咩版主唔搵雞扒, 要朱扒 :p

>>>>>>版主就緊係識食食家,知道朱扒先係極品,wkakakakakaaka

• 版主就緊係識食食家,知道朱扒先係極品,wkakakakakaaka

>>> 唔係牛扒貴D 咩 :P

版主快D 來啦, 我依件岩岩你口味, HAHHA

• forgettrouble replied @ 2010-02-08 7:49 pm

>>>>>>版主就緊係識食食家,知道朱扒先係極品,wkakakakakaaka

>>>>>小心一陣佢嗒你糖咬住你唔放,kekekekekeke

• 胖虎 replied @ 2010-02-08 8:00 pm

forgettrouble replied @ 2010-02-08 7:49 pm

>>>>>>>你係乜嘢味呢請問XDDDDDDDDDDDDDDDDD

• 我都係個無人要既豬扒套餐

• 小心一陣佢嗒你糖咬住你唔放,kekekekekeke

<<<< 我驚佢消化唔到ja, hahaha

我黑椒味又得, 香茅又得,蒜蓉又得,甜酸都得啊, hahah

• forgettrouble replied @ 2010-02-08 8:14 pm

>>>>>小心一陣佢嗒你糖咬住你唔放,kekekekekeke

<<<< 我驚佢消化唔到ja, hahaha

我黑椒味又得, 香茅又得,蒜蓉又得,甜酸都得啊, hahah,

• 我黑椒味又得, 香茅又得,蒜蓉又得,甜酸都得啊, hahah,

>>> 豬扒都好多食法, 睇下版主點整依件豬扒, 整到岩食為止

• forgettrouble replied @ 2010-02-08 8:23 pm

我黑椒味又得, 香茅又得,蒜蓉又得,甜酸都得啊, hahah,

>>> 豬扒都好多食法, 睇下版主點整依件豬扒, 整到岩食為止

>>>>>>計我話攞去燒再加蜜糖,貢就very good laXDDDDDD

• 你情人節搵左節目未 ?

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.