我做左愛情降...初初有起色...不過依家出現左個問題...

• 點解要落人降頭咁嚴重呀

搵唔到條仔姐

洗唔洗搞到咁呀

• 我都做左,而家等結果

• 我都搵左kary個師父做, 而家等結果..

之前做左既sis, 有無分享下??

• 唔成功囉

• kalalala replied at 2013-11-09 6:50 pm

---------------------------------------------------------------

唔成功囉

===============================================================

點樣唔成功呀???

• 唔好講復合,連搵都無搵,只係等,等完都無結果

• kalalala replied at 2013-11-09 7:37 pm

---------------------------------------------------------------

唔好講復合,連搵都無搵,只係等,等完都無結果

===============================================================

有無問返個師父咩原因呀??

• kalalala你都等左成半年啦,我諗都唔可能得嫁啦,另外個師父使唔使你持咒or俾d咩佢食呀?

• yvetng replied at 2013-11-10 11:57 am

kalalala你都等左成半年啦,我諗都唔可能得嫁啦,另外個師父使唔使你持咒or俾d咩佢食呀?

Yvetng,你結果點呀?

• 講真,未見有結果,我而家仲要持咒同供奉,但係今次唔得就唔再搵錢去博,因為都幾貴下,而且等等下反而諗開左,佢返黎當然開心,但係自己愛佢佢同第二個一齊係開心既就應該放佢走,我同我前度關係唔算太差既,仲傾倒計,如果有新進展再同大家分享

• 我自己搵kary師父之前都搵過其他中介做,其實冇一個中介會話100%得。

我都係呢個平台識到kary,一開始我重係其他師父到做,佢只係分享下自已經驗,都冇話點介紹我搵佢個師父。

本來限期就到我都心灰意冷而且師父都話無100%得,但自已個心會諗係咪又比人呃左,點知最後bf真係有搵返我,一開始都係好似朋友咁有傾返計先,我都等左二個幾月至成功。

而且你係咪自已做錯野先冇效果?同埋有時可能冇效係因為真係緣盡,強逼唔到。

不過我覺得始終唔好咁依賴呢種事,當係一種助力會比較岩。

• yvetng replied at 2013-11-10 11:57 am

kalalala你都等左成半年啦,我諗都唔可能得嫁啦,另外個師父使唔使你持咒or俾d咩佢食呀?

我都要持咒,但冇話要食d咩

• yvetng replied at 2013-11-10 10:48 pm

講真,未見有結果,我而家仲要持咒同供奉,但係今次唔得就唔再搵錢去博,因為都幾貴下,而且等等下反而諗開左,佢返黎當然開心,但係自己愛佢佢同第二個一齊係開心既就應該放佢走,我同我前度關係唔算太差既,仲傾倒計,如果有新進展再同大家分享

你都係搵kary個師父?

我同佢變到好差,完全變了陌路人,但真係放唔低,所以都係試一次。

• 我唔係搵kary個師父嫁,但都係透過中介做

• 各位姊妹都應該知道呢條路真係好難行,試過一次盡左力就夠啦,有時唔成功可能真係天意,唔成功未必係絕路,可能有更好既等緊各位姊妹

• yvetng replied at 2013-11-11 12:22 am

各位姊妹都應該知道呢條路真係好難行,試過一次盡左力就夠啦,有時唔成功可能真係天意,唔成功未必係絕路,可能有更好既等緊各位姊妹

同意, 我都係試一次

唔得的話, 唯有認命啦!

• 姊妹門你地以家點呀,有冇人成功呀?

• 請問有冇sis可以講吓點聯絡Kary或Kary的師父

因我冇用微信

thanks

• euthanize replied at 2014-03-21 5:19 pm

請問有冇sis可以講吓點聯絡Kary或Kary的師父

因我冇用微信

thanks

要微信先搵到嫁

• 想問你系邊度做既個降頭
    最後成唔成功?
    用左幾多錢?
    我好需要

• this post is deleted!

• @clmkmbtm 其實唔一定落降的。做法事都可以
    we chat talk :hahahk0909

• 要搵一定搵瑤家,廣西師傅非常勁,可能係世上最掂

• 可否吿訴我邊到做?

• @Lalaaa

My wechat connieforeverlove

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.