男友前度女友不斷糾纏, 還甘心做永無名份的SL/SP!!!!

• 我和男友拍拖年多, 巳經聯名置業並同居半年. 亦在籌備年底結婚.

怎料他的前女友在三四個月前開始經常call佢, 問東問西很多藉口. 開始時口口聲聲話大家係朋友才联絡.但近日她行動升級, 半夜電話, 又喊又叫話我男友以前對佢唔住. 嚇到我男友即時交線. 男友巳經唔聽佢電話, 有次她用沒來電號碼電話打來, 男友叫佢以後不要找他, 怎料佢竟然話願意做SL/SP! 呢幾日又不斷send sms 講露骨挑逗嘢!

其實我男友只不過同佢拍了兩個月拖, 又冇見成年, 佢係咁痴線?????

• 一.個女人無聊玩野

二.個女人精神有事(都巿病,好普遍)

三.你有所不知...............

自己求証啦

無謂估估下

• 只要你男朋友唔理佢,佢再做d咩都冇用啊~

我諗佢知咩叫知難而退

• 二.個女人精神有事(都巿病,好普遍)

如果係呢點

佢會知難而進.........

• 咁你同你男友交技換電話用呀!

咁以後果個女仔打黎都聽到你把聲, 打多2打就唔打嫁啦~

• 如果我係果個女人

我會玩到底囉!

• 而且

你男友可能做過d 野呢

吾通又乜都同你講既.....

• 露仁 replied @ 2009-07-23 2:14 pm

如果我係果個女人

我會玩到底囉!

.........

嘩...

你會點玩法.

如果我係版主男友, 會CALL 999 囉.

• 男友有同我講過佢地嘅過去, 為何會咁快散. 那小姐做sales, 喜歡問新朋友拿電話.

佢果時問我男友的朋友拿電話. 之後逐個打去問我男友嘅嘢, 又話佢咁咁咁. 我男友頂唔住同佢斬纜

• 你估真係打999大曬

年中吾知有幾多人打啦...........

• 琪琪 replied @ 2009-07-23 2:15 pm

男友有同我講過佢地嘅過去, 為何會咁快散. 那小姐做sales, 喜歡問新朋友拿電話.

佢果時問我男友的朋友拿電話. 之後逐個打去問我男友嘅嘢, 又話佢咁咁咁. 我男友頂唔住同佢斬纜

男人對其他女人既事

實會有保留既..........

你咪天真啦

• 佢又四圍唱話我男友開佢苞.....

但係佢那時已29, 拍過N次拖. 我男友最後一次見到佢係舊年初, 佢不請自來去男友個friend嘅birthday party, 一來到就喊(我也在現場), 我男友起初好聲好氣叫佢走, 佢死唔走仲狂飲, 後來飲醉又話我男友食佢隻豬. 我男友頂唔住xyz佢, 乜咁嘢大話你都屈得我

之後所有人同佢斷絕來往, 佢失蹤至最近

• 露仁,

三.你有所不知. <--

講得好啱,拍了兩個月拖又冇見成年,點會咁痴線? ;)

• 其實你是否應该完全相信你男友所說的一切呢?

或許, your bf 所說的是事實, 但有女如此不常理地瘋din, 你可有懷疑她所說的 "以前對佢唔住" 所謂何事?

而為何你男友卻態度如此决绝, 為何此女"不斷糾纏"? 是否bf並不如你想的這樣决绝. 有否拉拉扯扯呢?

若你能從其他渠道得知她為何這樣痴迷(從他的朋友知, 最好不要親自向女方了解), 對你明白來龍去?,才能部處解诀方法.

• 版主,

我和男友拍拖年多, 巳經聯名置業並同居半年 <--

我男友只不過同佢拍了兩個月拖, 又冇見成年 <--

佢不請自來去男友個friend嘅birthday party, 一來到就喊(我也在現場),<--

之後所有人同佢斷絕來往, 佢失蹤至最近<--

由妳提供既時間黎睇,妳男友一年前一腳踏兩船,妳係勝利者. ;)

• 如果佢成功, 你小心佢變左正室

• 好少 & CS_She

你地又講得好有理喎~

咁即係版主男友有問題啦~

• 最後你男友唯有約佢出黎講數

係傾談間大動肝火

二人大打出手

最後你男友更錯手殺死左前女友

為左掩飾罪行

你男友將前女友肢解

碎肉沖落厠所

頭顱掉落大海.....

• 浪頭打死你 replied @ 2009-07-23 2:37 pm

好少 & CS_She

你地又講得好有理喎~

咁即係版主男友有問題啦~

我講先架喎

點解又吾讚我呀?

杯葛我呀?

• 我講先架喎

點解又吾讚我呀?

杯葛我呀?

-----

露仁, 我睇緊, 你講得好

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.