男友前度女友不斷糾纏, 還甘心做永無名份的SL/SP!!!!

• 我和男友拍拖年多, 巳經聯名置業並同居半年. 亦在籌備年底結婚.

怎料他的前女友在三四個月前開始經常call佢, 問東問西很多藉口. 開始時口口聲聲話大家係朋友才联絡.但近日她行動升級, 半夜電話, 又喊又叫話我男友以前對佢唔住. 嚇到我男友即時交線. 男友巳經唔聽佢電話, 有次她用沒來電號碼電話打來, 男友叫佢以後不要找他, 怎料佢竟然話願意做SL/SP! 呢幾日又不斷send sms 講露骨挑逗嘢!

其實我男友只不過同佢拍了兩個月拖, 又冇見成年, 佢係咁痴線?????

• 一.個女人無聊玩野
    二.個女人精神有事(都巿病,好普遍)
    三.你有所不知...............

自己求証啦
    無謂估估下

• 只要你男朋友唔理佢,佢再做d咩都冇用啊~

我諗佢知咩叫知難而退

• 二.個女人精神有事(都巿病,好普遍)

如果係呢點
    佢會知難而進.........

• 咁你同你男友交技換電話用呀!

咁以後果個女仔打黎都聽到你把聲, 打多2打就唔打嫁啦~

• 如果我係果個女人
    我會玩到底囉!

• 而且
    你男友可能做過d 野呢
    吾通又乜都同你講既.....

• 露仁 replied @ 2009-07-23 2:14 pm

如果我係果個女人

我會玩到底囉!

.........

嘩...

你會點玩法.

如果我係版主男友, 會CALL 999 囉.

• 男友有同我講過佢地嘅過去, 為何會咁快散. 那小姐做sales, 喜歡問新朋友拿電話.

佢果時問我男友的朋友拿電話. 之後逐個打去問我男友嘅嘢, 又話佢咁咁咁. 我男友頂唔住同佢斬纜

• 你估真係打999大曬
    年中吾知有幾多人打啦...........

• 琪琪 replied @ 2009-07-23 2:15 pm

男友有同我講過佢地嘅過去, 為何會咁快散. 那小姐做sales, 喜歡問新朋友拿電話.

佢果時問我男友的朋友拿電話. 之後逐個打去問我男友嘅嘢, 又話佢咁咁咁. 我男友頂唔住同佢斬纜

男人對其他女人既事
    實會有保留既..........
    你咪天真啦

• 佢又四圍唱話我男友開佢苞.....

但係佢那時已29, 拍過N次拖. 我男友最後一次見到佢係舊年初, 佢不請自來去男友個friend嘅birthday party, 一來到就喊(我也在現場), 我男友起初好聲好氣叫佢走, 佢死唔走仲狂飲, 後來飲醉又話我男友食佢隻豬. 我男友頂唔住xyz佢, 乜咁嘢大話你都屈得我

之後所有人同佢斷絕來往, 佢失蹤至最近

• 露仁,

三.你有所不知. <--

講得好啱,拍了兩個月拖又冇見成年,點會咁痴線? ;)

• 其實你是否應该完全相信你男友所說的一切呢?

或許, your bf 所說的是事實, 但有女如此不常理地瘋din, 你可有懷疑她所說的 "以前對佢唔住" 所謂何事?

而為何你男友卻態度如此决绝, 為何此女"不斷糾纏"? 是否bf並不如你想的這樣决绝. 有否拉拉扯扯呢?

若你能從其他渠道得知她為何這樣痴迷(從他的朋友知, 最好不要親自向女方了解), 對你明白來龍去?,才能部處解诀方法.

• 版主,

我和男友拍拖年多, 巳經聯名置業並同居半年 <--

我男友只不過同佢拍了兩個月拖, 又冇見成年 <--

佢不請自來去男友個friend嘅birthday party, 一來到就喊(我也在現場),<--

之後所有人同佢斷絕來往, 佢失蹤至最近<--

由妳提供既時間黎睇,妳男友一年前一腳踏兩船,妳係勝利者. ;)

• 如果佢成功, 你小心佢變左正室

• 好少 & CS_She

你地又講得好有理喎~

咁即係版主男友有問題啦~

• 最後你男友唯有約佢出黎講數
    係傾談間大動肝火
    二人大打出手
    最後你男友更錯手殺死左前女友
    為左掩飾罪行
    你男友將前女友肢解
    碎肉沖落厠所
    頭顱掉落大海.....

• 浪頭打死你 replied @ 2009-07-23 2:37 pm

好少 & CS_She

你地又講得好有理喎~

咁即係版主男友有問題啦~

我講先架喎
    點解又吾讚我呀?
    杯葛我呀?

• 我講先架喎

點解又吾讚我呀?

杯葛我呀?

-----

露仁, 我睇緊, 你講得好

• 浪頭打死你,

咁即係版主男友有問題啦~<--

八九成,一個男人唔係身有屎點會俾人痴上身. ;)

露仁,

呵呵,唔好咁勞氣,我入黎既第一句已經讚左你喇. ;)

• sorry~

打漏左呀~ 而家讚番.

露仁, 你講得好有道理.

版主要小心喇..

• 咁究竟版主男友同佢ex究竟有無分開過呢?

• 多謝支持

再加多小小過來人賤男既分析
    睇表面証供
    你男友當年有可能係咁既:

前女友咁EASY COME
    你男友緊係玩佢咁玩啦
    中間過程包括好多野啦
    可能趙完唱呀
    SEX PARTY呀....乜都有可能
    條女本身又忽下忽下
    比你男友咁玩法
    玩完拍拍囉右就咁走左去
    而家諗諗下條氣吾順一D都吾奇

以上純屬假設
    你自己去求証啦.....

• 其實你同你男友發展到今日談婚論嫁既階段
    過左去又無謂考究喇
    比D信心佢處理好D蘇洲屎
    算吧啦!!

• My chinese writing pad is dead.

咁究竟版主男友同佢ex究竟有無分開過呢? Sorry I forgot to tell you guys. My boyfriend and I run a business in Shenzhen (both of us are from HK). We work and live together. I know almost everything about my boyfriend --- including all her calls and sms. He stopped all contacts with her after that birthday party in Feb 2008.

• Thanks 露仁

I think this is possible........

• 露仁 
    你好
    @@

• 最簡單的辨法是叫你男友換電話號碼.

• 露仁 replied @ 2009-07-23 2:54 pm

多謝支持

再加多小小過來人賤男既分析

睇表面証供

你男友當年有可能係咁既:

前女友咁EASY COME

你男友緊係玩佢咁玩啦

中間過程包括好多野啦

可能趙完唱呀

SEX PARTY呀....乜都有可能

條女本身又忽下忽下

比你男友咁玩法

玩完拍拍囉右就咁走左去

而家諗諗下條氣吾順一D都吾奇

以上純屬假設

你自己去求証啦.....

-----

原來你係過來人.....

• 換電話.........
    避得一時吾避得一世喎
    條女顛起上黎......
    係你地婚禮當晚
    左手拎菜刀
    右手拎住自己個頭
    一步一步行入黎.........

• umbrella

我係過來人..........旁觀者啫
    賤男週街都係
    仲多過7-11
    緊有一個係你左近

• MIMIO replied @ 2009-07-23 3:01 pm

露仁 
    你好
    @@

好呀....腐精....
    殊.............

• hello... my name is Tee

28old

高176cm 重146lbs

我有相...$400 個半鐘

可上門或酒店

只限女性

如有興趣或任可問題可以send e-mail give me or MSN 同我直接talk

E-mail : [email protected]

MSN: [email protected]

• teeho replied @ 2009-07-23 3:27 pm

hello... my name is Tee
    28old
    可上門或酒店
    只限女性
    如有興趣或任可問題可以send e-mail give me or MSN 同我直接talk

請問這是什麼?
    男妓嗎?

• 援交男

• 露仁 replied @ 2009-07-23 3:09 pm

MIMIO replied @ 2009-07-23 3:01 pm

露仁 
    你好
    @@

好呀....腐精....
    殊.............

+++++++++++++++++++++++++++++
    殊............. @@靜靜雞

• 咩黎? replied @ 2009-07-23 3:29 pm

teeho replied @ 2009-07-23 3:27 pm

hello... my name is Tee
    28old
    可上門或酒店
    只限女性

請問這是什麼?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    賣身瓜 ... ... ? @@經濟唔好

• 高176cm 重146lbs ..........
    老實問會吾會削左d呢?
    女仕們鐘意呢類架?

• 版主,

可以的話真係唔好再同個女仔糾纏, 如果佢有精神病的話, 係無人估計到佢之後想點! 最好係你男友可以轉手提電話, 等佢暫時唔可以再電話騷擾你地.

• +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

悶悶地
    你得閒咪接濟下人囉..........

• 唔係ma連在那裡擺酒都知,點解唔可以換電話號碼??

• 露仁 replied @ 2009-07-23 3:39 pm

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

悶悶地
    你得閒咪接濟下人囉..........

++++++++++++++++++++++++++++++++
    佢收得太平, 我驚 wor 
    $400.00 1-1/2 hrs
    咁平 ... ...
    @@疑 - 佢會唔會其實係女人黎?

• as replied @ 2009-07-23 3:43 pm

唔係ma連在那裡擺酒都知,點解唔可以換電話號碼??

你係咪無講過大話呀?
    呢個世界只有無發生過既野先吾會有人知架........
    要查一d野好易架咋.....
    正面d不如幫下前度女友解決誤會啦
    話曬都一夜夫妻百夜思麻
    hahahaha~~~~~~~~~~~~~~~
    到時結婚果陣仲可以請埋佢
    幾咁皆大歡喜!!!!

• ++++++++++++++++++++++++++++++++
    佢收得太平, 我驚 wor 
    $400.00 1-1/2 hrs
    咁平 ... ...
    @@疑 - 佢會唔會其實係女人黎?

真係吾識喎
    $400蚊半粒鐘都話平?
    你玩開果d收幾錢呀?

• 露仁
    你上去睇清楚先啦
    佢話 1.5 hrs 喔, 唔係 0.5 hr wor
    @@雖然佢表達得唔好

• 話時話啦, 佢咁樣賣身
    應該係犯法架 wor
    @@佢post埋咁多資料, 唔驚咩?

• MIMIO

我報左警喇
    你一陣聽到警車聲好同佢分開走喇!

• 我唔係"我"底黎 wor
    不如, 你自己黎啦
    @@

• MIMIO

我有必要提醒你
    呢條thread吾係召鴨分享囉....

Log in to reply