我對生活好吾滿意,但我吾知可以點做. 好沮喪

• 有時候會覺得人生毫無意義,究竟我生存既目的係為乜???????????????????????????????????????????????

• 樓已跳...

• 搵d 嗜好輕鬆下囉

• 有乜咁唔滿意 ... 講黎聽下 ~

• 條旦散係到嗔下啫,又吾係要捱.......

d pk 無病呻吟囉係度!!!

• 比人呻下喇 ~ ^^

生活已經真係夠悶夠苦 ~~ 

聽下人呻又唔洗洗錢 ~ :p

• 大家都係悶先會係喱度啫

• 係咪可以呻下先?

我夠好慘好吾開心啦

• 我曾經都咁諗過 而家無lu 你幾大?

• 隨便呻 ,我係度聽緊架...

• 我好想同D 十八九歲既妹妹仔一齊享受性愛,

但搵吾到........唉....好吾開心...........

• 你既唔開心 ,好多人都有啦... 上大陸搵啦 ,有好多可以滿足你既要求既

• 無錢無計傾

• 無錢就係邊度都唔work la ,比心機做野喇朋友

• 無野做呀~~不該!

• 我好想同D 十八九歲既妹妹仔一齊享受性愛,

>> 但搵吾到........唉....好吾開心...........

講真 ... 我諗佢地唔多識點比你享受到性愛喎 ~~~

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 2:23 pm

>> 我好想同D 十八九歲既妹妹仔一齊享受性愛,

>> 但搵吾到........唉....好吾開心...........

講真 ... 我諗佢地唔多識點比你享受到性愛喎 ~

各花入各眼既啫
    ~不該~~

• 各花入各眼既啫~不該

我意思係佢地冇乜技巧 ... 唔識比到你 d 咩享受 ~ :p

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 2:25 pm

>>> 各花入各眼既啫~不該

我意思係佢地冇乜技巧 ... 唔識比到你 d 咩享受 ~ :p

我吾介意.......我可以做佢地導師

• 喱d 年經有d 經驗分分鐘好過你啦 , 教返你轉頭都得呀

• 想問句 ... 世界上有幾多個人係好滿意佢依加既生活?

大部份都唔滿意架啦

• 咁又係 ~ 家陣 d 年輕人真係好得 ~

十幾歲乜都做齊 ~

• MIMIO replied @ 2009-06-05 2:40 pm

想問句 ... 世界上有幾多個人係好滿意佢依加既生活?

大部份都唔滿意架啦

你問乜野呀?人地討論緊享受十八九歲年輕少女的性愛問題呀!!!

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 2:42 pm

咁又係 ~ 家陣 d 年輕人真係好得 ~

十幾歲乜都做齊 ~

你係咪試過先?

• 你係咪試過先?

試過咩呀 ?

我睇報紙囉 ~

d 年輕人又援交又吸毒咁 ... 好恐怖 ~~

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 2:49 pm

>>> 你係咪試過先?

試過咩呀 ?

我睇報紙囉 ~

d 年輕人又援交又吸毒咁 ... 好恐怖 ~~

咪扮野喎

• 我淨係知而家d 女15,16 都仲係處已經話遲咋

• 你地D男人無女就ee哦哦...有咩意思姐

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:08 pm

你地D男人無女就ee哦哦...有咩意思姐

男人無女緊係EE哦哦架啦!!!

吾係點呀?

餐餐打飛機呀吾通?

• 男人無女緊係EE哦哦架啦!!!

吾係點呀?

餐餐打飛機呀吾通?

==>無女唔通會死咩? 無性係唔係要自殺先?

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:13 pm

男人無女緊係EE哦哦架啦!!!

吾係點呀?

餐餐打飛機呀吾通?

其他我吾知,我本身就係為性而生既

• ==>無女唔通會死咩? 無性係唔係要自殺先?

==>係咩? 咁你有無女朋友呀?

• 男人無女緊係EE哦哦架啦!!!

咁又唔係喎 ~~

男人有女都係 ee 哦哦架 ~~ keke

• 咁又唔係喎 ~~

男人有女都係 ee 哦哦架 ~~ keke

==>龍筒來講...就係有又煩, 無又煩囉!

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:17 pm

你有無好介紹先?

• 其他我吾知,我本身就係為性而生既

你有無好介紹先?

==>你本身係咩類型先, 要求邊種女仔?

• wahaha nightwish 真係好似可以滿足你既wish 喎 ~~

• 我無乜所謂既, 人生有幾多個十年, 最緊要係痛痛快快!

• 講"痛痛快快"就易 .... 有好多野其實係兩頭唔到岸 ~

到時你都唔知咩係痛快 ~

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:26 pm

你有無好介紹先?

==>你本身係咩類型先, 要求邊種女仔?

我本身係好精壯既類型

我想要D品格高尚

吃得鹹魚抵得渴果類型既女仔

• 講"痛痛快快"就易 .... 有好多野其實係兩頭唔到岸 ~

到時你都唔知咩係痛快 ~

==>煮到埋來咪食囉! 唔係可以點姐!

• 我本身係好精壯既類型

我想要D品格高尚

==>嘩!!! 有無咁勁呀?! 係你就唔駛上來吹水啦! 大把女埋身啦!

• ==>嘩!!! 有無咁勁呀?! 係你就唔駛上來吹水啦! 大把女埋身啦!

嘩 ~ 你竟然明佢想要 d 咩呀 ?? 我係完全唔明囉 ~~ hehe

• ==>嘩!!! 有無咁勁呀?! 係你就唔駛上來吹水啦! 大把女埋身啦!

嘩 ~ 你竟然明佢想要 d 咩呀 ?? 我係完全唔明囉 ~~ hehe

==>咁係丫麻...真係咁型大把女啦! 仲駛係度呻既

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:35 pm

我本身係好精壯既類型

我想要D品格高尚

==>嘩!!! 有無咁勁呀?! 係你就唔駛上來吹水啦! 大把女埋身啦!

只係區區精壯

就多女埋身?

你都好無求喎............

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:38 pm

>>> ==>嘩!!! 有無咁勁呀?! 係你就唔駛上來吹水啦! 大把女埋身啦!

==>咁係丫麻...真係咁型大把女啦! 仲駛係度呻既

打兩行字你就咁多幻想.........吾係呀麻?

• 精壯 =/= 型

呀天道兄~~ 咁你有冇試過係樹開 thread 搵女呀 ?

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 3:40 pm

精壯 =/= 型

呀天道兄~~ 咁你有冇試過係樹開 thread 搵女呀 ?

實話實說

我驚因為

係正既邊有咁易搵到丫

吾正既咪蝕水?

• 咁你唔投資下又點有回報先 ?

種棵菜都要粒種籽啦 ~

• 好難講wor........當然唔係百分之一百啦

如果有機既...都可能, 我話可能會比你識倒個正既

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.