我對生活好吾滿意,但我吾知可以點做. 好沮喪

• 其實識女仔唔一定要令姐...

普普通通心地好都已經好好架!

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 3:45 pm

咁你唔投資下又點有回報先 ?
    種棵菜都要粒種籽啦 ~

如果我識
    我吾駛咁.......

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:47 pm

其實識女仔唔一定要令姐...

咁你介紹D比我喇

• >> 其實識女仔唔一定要令姐...
    >> 普普通通心地好都已經好好架!

絕對係喇 ~~
    識男仔都唔一定要精壯 ... 型呀咁 ~
    話之佢有肚腩 ... 光頭 ... 腳短 ...... (即係我)
    最緊要心地好已經好好架喇 ~~~~ kekeke

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 3:50 pm

>> 其實識女仔唔一定要令姐...

絕對係喇 ~~
    話之佢有肚腩 ... 光頭 ... 腳短 ...... (即係我)

咁你本身有錢咪得囉
    我係死窮鬼麻

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 3:50 pm

>> 其實識女仔唔一定要令姐...

絕對係喇 ~~

不過得罪講句
    光頭.....肚腩......短腳...........都幾係野喎
    你KEEP下啦去
    不過你有錢大曬
    有錢有計傾

• 其實識女仔唔一定要令姐...

咁你介紹D比我喇

==>我無乜女性朋友架wor

• 絕對係喇 ~~

==>話之佢有肚腩 ... 光頭 ... 腳短 ...... <== 大忌呀! 老友!

• 我個人絕對接受唔倒話之佢有肚腩 ... 光頭 ... 腳短 ...... !!!

我令願唔拍拖!

• >>> 你KEEP下啦去

keep 乜鬼丫 ~~ 光頭同腳短係就 keep 到 ~~ wakakaka

keep 住咁光 ... 同 keep 住咁短 ~ :p

• 如果真係咁........不如返大陸搵啦! 大陸生活費都係幾千蚊...咁就有條女跟你架啦! 質素又唔差...

• ==>話之佢有肚腩 ... 光頭 ... 腳短 ...... <== 大忌呀! 老友!

嘩 ~~ nightwish ... 你咁大細超架 ~~
    女仔就話普普通通就得 ... 男人就唔得 ~~ 哼哼 ~

• Nightwish replied @ 2009-06-05 3:54 pm

其實識女仔唔一定要令姐...

咁你介紹D比我喇

==>我無乜女性朋友架wor

咁我唯有識下你先囉
    我係SHE既第一次就咁比左你囉

• ==>話之佢有肚腩 ... 光頭 ... 腳短 ...... <== 大忌呀! 老友!

==>唔係話唔得...不過識女仔就難小小姐!

• 咁我唯有識下你先囉

我係SHE既第一次就咁比左你囉

==>識我ok, 交個朋友姐, 傾下計我無問題架wor

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 3:57 pm

==>話之佢有肚腩 ... 光頭 ... 腳短 ...... <== 大忌呀! 老友!

老實講
    真係有錢係大曬
    但都要KEEP

• >> 咁我唯有識下你先囉
    >> 我係SHE既第一次就咁比左你囉

ahhahaha 辛苦曬呀老兄 ~~ :p
    你係咪單身架 ? 你咪淚左人喎 ~~ :p

• e 度有個同你感覺一樣ge 人a

• 唔係既 ~~ 正所謂一樣米養百樣人丫嘛 ~~
    實有 d 女鍾意光頭肚腩腳短佬既 ~~~~ hohoho

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 4:00 pm

>> 咁我唯有識下你先囉
    >> 我係SHE既第一次就咁比左你囉

ahhahaha 辛苦曬呀老兄 ~~ :p
    你係咪單身架 ? 你咪淚左人喎 ~~ :p

單吾單身吾重要
    最重要既係我預左失身!!

• >>> e 度有個同你感覺一樣ge 人a

即係點呀 ?? 你同邊個講架 ? :p

• 老實講

真係有錢係大曬

但都要KEEP

==> 有錢就有女, 不過真係要喪keep囉!

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 4:01 pm

唔係既 ~~ 正所謂一樣米養百樣人丫嘛 ~~
    實有 d 女鍾意光頭肚腩腳短佬既 ~~~~ hohoho

緊係有!!
    希望在明天!!
    比心機!!

• >>> 最重要既係我預左失身!!

真係委屈左你 ~~ 唉 ~~~~

• 唔 keep 唔 keep ~
    我尋日終於發現 .. "食" 係我唯一既人生樂趣 ~ :p

• 單吾單身吾重要

最重要既係我預左失身!!

==>失身...無車無樓無車好難架wor

• SyFun replied @ 2009-06-05 4:03 pm

>>> 最重要既係我預左失身!!

真係委屈左你 ~~ 唉 ~~~~

傻豬黎既
    我不入地獄
    誰入呀?

• >>> ==>失身...無車無樓無車好難架wor

小心 ))))))

你咁樣好易比 she 既男仔喪罵你港女架 ~~ kekeke

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 4:04 pm

唔 keep 唔 keep ~

咁食都有分
    品嚐味道同填飽個肚架喎
    你係後者呀?

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 4:06 pm

>>> ==>失身...無車無樓無車好難架wor

小心 ))))))

你咁樣好易比 she 既男仔喪罵你港女架 ~~ kekeke

佢一定係啦......
    不過港女吾係用黎鬧既
    我覺得好好咁把弄無好D囉

• >> 傻豬黎既
    >> 我不入地獄
    >> 誰入呀?

妖 ~~ 男人老狗傻乜鬼野豬 ~~ (打冷震 ....)
    你入時入.... 記住做好安全措施 ~ 善災善災 ~~ kekeekee

• >>> 你係後者呀?

我唔係好識食 ... 但都仲識分好唔好食 ~ :p

• 唔 keep 唔 keep ~

==> 想食咩先?

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 4:07 pm

>> 傻豬黎既
    >> 我不入地獄
    >> 誰入呀?

妖 ~~ 男人老狗傻乜鬼野豬 ~~ (打冷震 ....)
    你入時入.... 記住做好安全措施 ~ 善災善災 ~~ kekeekee

緊係啦

• 小心 ))))))

==>我都係反影緊時下既女仔既心態之麻

• Nightwish replied @ 2009-06-05 4:08 pm

唔 keep 唔 keep ~

==> 想食咩先?

我想問
    你個頭像
    係咪你黎架?

• 咁食都有分

品嚐味道同填飽個肚架喎

你係後者呀?

==>有得食唔食, 罪大惡極! 哈哈~

• 我想問

你個頭像

係咪你黎架?

==>係呀! 好肉酸咩? @.@

• Nightwish replied @ 2009-06-05 4:11 pm

我想問
    你個頭像
    係咪你黎架?

==>係呀! 好肉酸咩? @.@

都吾係既
    講真吾太吸引囉
    我個人覺得....................

• 都吾係既

講真吾太吸引囉

我個人覺得....................

==>我重來無覺得自己吸引架wor

• MIMIO replied @ 2009-06-05 2:40 pm

想問句 ... 世界上有幾多個人係好滿意佢依加既生活?
    大部份都唔滿意架啦

I am OK with present life, and style of living

• 濃妝、大眼仔、扮CUTE..............
    呢港女自拍喎
    哈哈
    無謂扼殺自己既自然美丫

• >>> ==>有得食唔食, 罪大惡極! 哈哈~

唔食可以留比第2個食 ... 又點會罪大惡極呢 ~ 我唔信 ~~ kekeke

>>> 係呀! 好肉酸咩? @.@

你戴左果 d 整大對眼 d con 呀 ??? 對眼珠大得咁 .... 咁 .... 咁 ....... "靚"既 ? :p

• 你戴左果 d 整大對眼 d con 呀 ??? 對眼珠大得咁 .... 咁 .... 咁 ....... "靚"既 ? :p

==>而家興丫麻...好多女仔都戴架啦! so common!

• EaSyFun replied @ 2009-06-05 4:14 pm

>>> ==>有得食唔食, 罪大惡極! 哈哈~

唔食可以留比第2個食 ... 又點會罪大惡極呢 ~ 我唔信 ~~ kekeke

>>> 係呀! 好肉酸咩? @.@

你戴左果 d 整大對眼 d con 呀 ??? 對眼珠大得咁 .... 咁 .... 咁 ....... "靚"既 ? :p

而家個個都戴......
    其實化得咁行....
    落妝果陣都吾知點算............

• 濃妝、大眼仔、扮CUTE..............

呢港女自拍喎

哈哈

無謂扼殺自己既自然美丫

==>咁又唔好咁講...各人都有各人生活既喜好

• 而家個個都戴......

其實化得咁行....

==> 洗個面咪得囉!

• Nightwish replied @ 2009-06-05 4:15 pm

==>而家興丫麻...好多女仔都戴架啦! so common!

咁潮流係有參考價值,但吾一定適合自己丫

• Nightwish replied @ 2009-06-05 4:17 pm

而家個個都戴......
    其實化得咁行....

==> 洗個面咪得囉!

我話望你果個吾知點算呀......

• 咁潮流係有參考價值,但吾一定適合自己丫

==>咁又係既

Log in to reply