男人同一個女人 ML, 可能係基於愛, 但亦可能只係發洩下, 花心, 貪玩, 好奇, 太耐無得做, 女方身材真係好正.....

• hi^^

我樣樣都試過..好傷心

• WELL

女方也有可能是這個心態

所以最好都係互相理解左先啦 =]

• 男人同一個女人食飯, 可能係錢多得濟想少咁d, 但亦可能只係肚餓, 口痕, 貪食, 出牙, 吊左幾個月鹽水, 女方隻手指尾引起佢食慾......

• mary...咁妳想講乜?

• 我樣樣都未試過..仲傷心

• 無love而去做愛...好難high的

• me replied @ 2009-05-12 10:22 pm

無love而去做愛...好難high的

可以培養, 或者做出黎既~哈

• yes

• 我試了一排...頂唔順就give up 了

• sorry, 頭先 she 死機~

----------------------------------------

請問男人, 有無任何蛛絲馬跡可以分辦到男人係因為愛而同我做呢?

做完時的輕吻? 等我 climax 左先?

??????????

• me replied @ 2009-05-12 10:27 pm

我試了一排...頂唔順就give up 了

-------------

me,

你頂吾順乜野呀?

• mary replied @ 2009-05-12 10:32 pm

sorry, 頭先 she 死機~

----------------------------------------

請問男人, 有無任何蛛絲馬跡可以分辦到男人係因為愛而同我做呢?

??????????

睇對手功夫好唔好既

我就覺得, 好多眼神動作, 都可以感覺到另一半係為咩同自己做

• copy 番過嚟先 ^^

重覆左一條 thread, 吾好意思呀!

------------------

五尺 replied @ 2009-05-12 10:34 pm

如果你夠扒又肥,or平到冇身材,or死魚一條,or大食又唔願yuk

佢都好中意同你做的,佢咪好愛你囉

• 通常做愛, 係因為荷爾蒙作緒先會有呢樣野發生..

你睇佢做愛後對你熱情定冷淡就可以了就可以判斷了

因為當做愛個一下.. 如果係為性而做.. 佢地一定唔會出聲

如果係因為愛而做.. 而你去質疑佢, 佢一定會好生氣

• 如果你夠扒又肥,or平到冇身材,or死魚一條,or大食又唔願yuk

佢都好中意同你做的,佢咪好愛你囉

係喇,我魚見

• Kort

咁你全部對手都愛你嗎? or 大家純料粹享受肉慾?

• wizard

咁即係要睇男方做完後既表現囉?!

• mary replied @ 2009-05-12 10:38 pm

Kort

咁你全部對手都愛你嗎? or 大家純料粹享受肉慾?

對不起, 我只試過一個對手

可是對方那刻是貪玩, 是情慾高漲, 還是滿滿愛意, 都感覺不同

• 請問男人, 有無任何蛛絲馬跡可以分辦到男人係因為愛而同我做呢?

唔關事架,大把男人以為自己係a妯1傻, 出哂飲奶既力只想你讚佢一句

:你好勁呀,我好舒服呀之類...."

基本上係性行為進行中,你好難分辨到男人係唔係愛你

而且都冇咩意思, 因為性進行最多都係果一個二個小時

除左d特別lazy又衰既男人,可能做埋d你不快的舉動or不理你感受去自我享受

9成男人係個小小時間都表現到好care你

所以,最能夠正明同感受佢係唔係愛你要係完成性之後,or平時

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.