我只想找真的不介意又懂得欣賞肥女人的男仕??交個朋友 我好悶.成日一個人

• 都係咁啦!! 我成日一個人好悶啊 !!

好想識到d 真的不介意 又懂得欣賞肥女人的男仕

唔知有無可能呢 陪我傾下計都好啊 

我就黎悶到傻.......

都唔知講咩好?

唔介意就大家傾下呢 thx

• 我都係肥女,可以做個朋友嗎?

• fat replied @ 2009-05-02 12:10 am

我都係肥女,可以做個朋友嗎?

當然可以 其實我唔係一定要識男人

我都想識女性朋友

我之前真的好肥 不過我已經好努力減左70磅啦~

不過宜家都好重 都重有230磅到啦~

不過我會努力 你有無興趣一齊啊~

• 咁你都好努力呀..

sze_CC.. 我估你都平時入開黎識人好耐.. 過往班朋友呢...

• 想請教一下點減到70lbs咁多呀?

• wizard replied @ 2009-05-02 12:16 am

咁你都好努力呀..

sze_CC.. 我估你都平時入開黎識人好耐.. 過往班朋友呢...

thx~

其實我好少上黎呢到啊~

我諗我都有4個月沒有上來啦~

之後的 我只識了3-4個女仕啦 都有久不久聯絡下

大家都好忙 男仕我都好似無識到啊~

哈哈哈 邊有人布興趣同我做朋友啊~

嚇都比我嚇死啦~

• c9 replied @ 2009-05-02 12:19 am

想請教一下點減到70lbs咁多呀?

恆心 ^^ 耐心

做運動同埋少吃多餐 戒汽水咁

• 哦.. 我自己都見過好多肥的人.. 自己都肥.. 所以都唔會見得介意太多。

你所講的女仔朋友.. 係度係咪都幾活躍傾計呢 ?

不過估唔到係冇男性朋友識到.. 會唔會有點失望呢.. 玩左咁耐. 發覺 D 人都係咁現實

• 都唔好咁講,肥都有佢既內在美,奈何,好多男人都只會睇外表為主,我都會明白你的感受.到遇到有一個男人會懂得欣賞你的內在美既時候,亦都因為太熟絡對方,往往又已經做了好朋友.

• fat replied @ 2009-05-02 12:27 am

都唔好咁講,肥都有佢既內在美,奈何,好多男人都只會睇外表為主,我都會明白你的感受.到遇到有一個男人會懂得欣賞你的內在美既時候,亦都因為太熟絡對方,往往又已經做了好朋友.

你講得好岩~無錯 我都有試過 唉!無奈 呵呵

不過我減肥都係為左好多野 ��

我都想身體健康 之前肥 係因為我前夫唔喜歡我減只喜歡我增

不過我己成為單身貴族一年了~ 呵呵

內在美 邊有咁多人願意用時間去留意啊~

• 不過坦白d講,上得到she既sex forum,大家都唔會係重視識朋友,大部份男人都係為求sex,係好似wizard話齋,真係都幾玩實~

不過我都好佩服你,由300lbs減到230lbs,唔係個個都做的,我係其中一個,減20lbs都難.戒口真係好難~

• 老實 , 真係搵 sex 版果條專食肥女既傻男先得

• 係呢.你幾多歲呀?同埋你做咩工作?

因為工作同識唔識到人都有好大關係的.

sorry.唔好介意我8掛~

• fat replied @ 2009-05-02 12:32 am

不過坦白d講,上得到she既sex forum,大家都唔會係重視識朋友,大部份男人都係為求sex,係好似wizard話齋,真係都幾玩實~

不過我都好佩服你,由300lbs減到230lbs,唔係個個都做的,我係其中一個,減20lbs都難.戒口真係好難~

呢家野 我都無咩點諗囉~

男人都係咁既啦....我都唔識講

我都重努力中..你都加油啊~

只要唔放棄就會成功啦~

• 百幾斤 replied @ 2009-05-02 12:32 am

老實 , 真係搵 sex 版果條專食肥女既傻男先得

哈哈 佢話我唔合格 我唔夠肥啊

• fat replied @ 2009-05-02 12:34 am

係呢.你幾多歲呀?同埋你做咩工作?

因為工作同識唔識到人都有好大關係的.

我30歲啦 我工作個到.....唉!

不提也吧 無人流的 只有4位女同事同一班已婚或有女朋友的男同事囉

呵呵

• 百幾斤 replied @ 2009-05-02 12:32 am

老實 , 真係搵 sex 版果條專食肥女既傻男先得

哈哈 佢話我唔合格 我唔夠肥啊

你地講緊個個係邊個呀?可唔可以講黎聽下?

• 我自己工作.. 開始要體力勞動.. 一個星期.. 輕左五六磅

我會建議你努力減多少少就可以了..

• wizard replied @ 2009-05-02 12:36 am

我自己工作.. 開始要體力勞動.. 一個星期.. 輕左五六磅

我會建議你努力減多少少就可以了..

成日坐係office既OL.好難減的.食完就坐,唉~

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.