毒品滲入娛圈事件,八卦雜誌話人人自危,你認為邊個明星最似道友﹖

• 某八卦雜誌話娛圈人人自危,

你認為邊個明星最似道友﹖

我就話 楊采妮 同 關淑怡

前者不過30幾,唔係吸毒,有無殘得咁快﹖

• 楊采妮????...我唔信lor

• charlie 點會唔過30呀.

起碼都35啦.

• charlie 1974年出生....

• 1+2 replied @ 2009-05-01 7:39 pm

charlie 點會唔過30呀.

起碼都35啦.

--->你唔會啦,我題係話佢不過是三十幾歲,無話佢under30

+ggg replied @ 2009-05-01 7:29 pm

楊采妮????...我唔信lor

---->+ggg,你點解唔信呢﹖我就覺得佢個樣好似o羅,如果唔係吸毒,除非大病啫,有咩理由殘成咁

• 比男人偏財偏色個樣咪殘成咁.....

• 某雜誌封面話咩都吸

1. 瘦骨歌後 ----我話是關淑怡

2. 影壇玉婆 ----no idea

3. 潮爆歌王 ----also no idea

4. 仲有唔記得邊個

• 星爺最入型入格

• 我覺得影壇玉婆係張曼X. 佢瘦到不似人形, 個樣好殘.

• what is 玉婆 like?

張曼X. 佢瘦到不似人形, 個樣好殘. I dun think so, she is slim, but not 殘.

many singers are high ga la.

楊采妮 is 個樣好殘瘦到不似人形.

• 某雜誌封面顯示玉婆剪影是短髮的

huh replied @ 2009-05-01 10:52 pm

張曼X. 佢瘦到不似人形, 個樣好殘. I dun think so, she is slim, but not 殘. >>>agree, 我覺得張較智慧型,應該不是

• 門徒問吸毒恐佈D,定空虛恐佈D。

楊charle & 張maggie都算空虛型。

周星爺,幾年前,我都覺得佢係白粉個隻。

• 10個9個都有啊 冇上引都有試啦一定.

• freak_out replied @ 2009-05-01 11:58 pm

10個9個都有啊 冇上引都有試啦一定.

---可能謝婷婷比較老實,睇報導佢直認在加國試過吸大麻,只係無上癮

佢話吸左o既感覺好秃廢,但不會無自制,不過仲係喜歡清醒、有action的感覺,所以試過就唔再吸了

• 係啊 突別係外國昇學既都好大機會掂過.

我之前在英國讀書時好多朋友都high野

當中有唔少有錢出名的人 佢地玩得仲西利啊.

不過唔係個個有玩都上引 有時朋友一大班都玩就好易比人叫左去high野.

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.