Just4U好掛住你呀...返來啦...返來啦

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:35 pm
    <br>
    <br>4U,
    <br>你終於死返黎啦...呀閻生掟返你上黎?
    <br>
    <br>======================================
    <br>閻生俾我玩死咗啦....
    <br>佢重未得到重生,所以我先有機會上返黎咋....哈哈

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:47 pm
    <br>
    <br>哈哈....
    <br>luk牙兔....哈哈哈哈~~~~
    <br>笑死我啦....
    <br>=================================
    <br>有咩咁好笑....因住你又笑走個三魂七魄
    <br>
    <br>你睇住自己好過啦, 你既三魂七魄比 2 個你 ... 攝咗啦

• 賤兔一定係用霸王洗身啦,唔係點會生得咁快吖.....哈哈
    <br>======================================
    <br>用完變咗成蟲....打死我都唔用

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:47 pm
    <br>
    <br>哈哈....
    <br>luk牙兔....哈哈哈哈~~~~
    <br>笑死我啦....
    <br>=================================
    <br>有咩咁好笑....因住你又笑走個三魂七魄
    <br>
    <br>=============================================
    <br>見到你隻luck牙兔,個樣又賤又招積,仲無咗隻門牙咁抵死....真係笑爆咀....
    <br>哈哈哈哈~~~~~~

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:48 pm
    <br>
    <br>賤兔一定係用霸王洗身啦,唔係點會生得咁快吖.....哈哈
    <br>
    <br>你而家己經係兔蟲
    <br>
    <br>你揾到個人出黎未呀

• 閻生俾我玩死咗啦....
    <br>佢重未得到重生,所以我先有機會上返黎咋....哈哈
    <br>================================
    <br>呀閻生係揾食男...前生係axtomxn. 你最好去bodycheck.

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:48 pm
    <br>
    <br>賤兔一定係用霸王洗身啦,唔係點會生得咁快吖.....哈哈
    <br>
    <br>===========================================
    <br>以蟲補蟲呀....補返你啲兔精蟲呀.....

• 其實兔蟲係咪等於 xxxxman 呀

• 見到你隻luck牙兔,個樣又賤又招積,仲無咗隻門牙咁抵死....真係笑爆咀....
    <br>哈哈哈哈~~~~~~
    <br>============================
    <br>你隻豬西...你唔係患咗豬流感咩? 做咩重返到黎架?

• 患豬感係我 ... 我傷風同發燒呀
    <br>
    <br>燒 d 嘢比我幫還神啦

• 以蟲補蟲呀....補返你啲兔精蟲呀.....
    <br>================================
    <br>補黎比你食

• 我check咗啦....
    <br>我係性病未期,佢都係第一期咋,證明我毒過佢,亦證明係我傳俾佢....哈哈
    <br>邊個夠我毒....
    <br>

• 患豬感係我 ... 我傷風同發燒呀
    <br>
    <br>===========================
    <br>燒定 d 嘢你係下面攞

• 4u 你傳到傳個好 d 啦
    <br>佢無牙 ... 鍚你都吾 high 啦
    <br>你好餓咩
    <br>
    <br>呵呵

• 你隻豬西...你唔係患咗豬流感咩? 做咩重返到黎架?
    <br>
    <br>========================================================
    <br>閻生唔收我呀....怕我毒過啲牛鬼蛇神喎....

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:55 pm
    <br>
    <br>患豬感係我 ... 我傷風同發燒呀
    <br>
    <br>===========================
    <br>燒定 d 嘢你係下面攞
    <br>
    <br>... 所有嘢吾燒吾梗要, 最重要燒個男人服待我
    <br>hehe
    <br>

• 重有 .. 燒埋 d 消腫藥膏黎呀
    <br>我上眼皮爆腫

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:54 pm
    <br>
    <br>以蟲補蟲呀....補返你啲兔精蟲呀.....
    <br>補黎比你食
    <br>
    <br>===================================
    <br>俾你都無牙食啦....哈哈

• 我check咗啦....
    <br>我係性病未期,佢都係第一期咋,證明我毒過佢,亦證明係我傳俾佢....哈哈
    <br>邊個夠我毒....
    <br>======================
    <br>你同隻豬攪完野拎野架?

• 咪住 ... 4u 佢除咗無牙食 ...
    <br>我重發覺佢無舌舐的
    <br>
    <br>嘩哈哈

• 重有 .. 燒埋 d 消腫藥膏黎呀
    <br>我上眼皮爆腫
    <br>==========================
    <br>燒埋 d止痕膏比你止吓發男人痕

• 賤兔....
    <br>你怏啲補返隻牙啦....打唔到車輪架,一打啲口水就係你個輪果度流咗出黎架....哈哈

• hihikyle replied @ 2009-04-28 11:58 pm
    <br>
    <br>重有 .. 燒埋 d 消腫藥膏黎呀
    <br>我上眼皮爆腫
    <br>==========================
    <br>燒埋 d止痕膏比你止吓發男人痕
    <br>
    <br>咁又吾駛 .. .我會揾人架啦 ...
    <br>橫掂 d 人都覺得我出黎揾食架啦
    <br>哈哈哈哈
    <br>

• 俾你都無牙食啦....哈哈
    <br>=======================
    <br>你有牙咪比你食攞...食多d啦..好補架

• onenightcat replied @ 2009-04-28 11:58 pm
    <br>
    <br>咪住 ... 4u 佢除咗無牙食 ...
    <br>
    <br>嘩哈哈
    <br>
    <br>========================================
    <br>嘩哈哈~~~~~
    <br>係吖....得個吊鐘咋,陰公....利都無,好難架喎....咦~~~~
    <br>唔怪得娜娜唔how佢啦....哈哈

• 賤兔....
    <br>你怏啲補返隻牙啦....打唔到車輪架,一打啲口水就係你個輪果度流咗出黎架....哈哈
    <br>==============================
    <br>打車輪夾住你條脷....啲口水就唔會流咗出黎

• Just4U replied @ 2009-04-29 12:01 am
    <br>
    <br>onenightcat replied @ 2009-04-28 11:58 pm
    <br>
    <br>咪住 ... 4u 佢除咗無牙食 ...
    <br>
    <br>嘩哈哈
    <br>
    <br>========================================
    <br>係吖....得個吊鐘咋,陰公....利都無,好難架喎....咦~~~~
    <br>
    <br>
    <br>yes .. 又多個人出聲 .. 講公道話
    <br>賤兔 .. 你重吾認有嘢

• 唔怪得娜娜唔how佢啦....哈哈
    <br>>> 又多一個人證實
    <br>

• 你呢隻老兔,我又無牙力食你喎....
    <br>一陣咬bun我隻牙點算呀.....哈哈

• 嘩哈哈~~~~~
    <br>===========================================
    <br>哈哈...我條脷生係下面

• 打車輪夾住你條脷....啲口水就唔會流咗出黎
    <br>
    <br>===============================================
    <br>咁會唔會挾爆我個輪架...

• hihikyle replied @ 2009-04-29 12:04 am
    <br>
    <br>
    <br>你下面條舌, 吾係比人夾爆咗咩
    <br>

• 哈哈...我條脷生係下面
    <br>
    <br>死攞...生得咁入,我好難搵架喎....我條利去到你門口就俾你挾住,點入去呀...
    <br>個輪未入到去,個車呔都爆咗攞....

• PETER,
    <br>
    <br>-----
    <br>死喎...軟到條脷一樣, 點用丫

• 死攞...生得咁入,我好難搵架喎....我條利去到你門口就俾你挾住,點入去呀...
    <br>個輪未入到去,個車呔都爆咗攞....
    <br>=======================================
    <br>死喇...我唔知邊度係輪邊度係車呔添

• hi....
    <br>baby...

• 死喇...我唔知邊度係輪邊度係車呔添
    <br>
    <br>==============================
    <br>個輪就係你個吊鐘後面,個呔就係我度....
    <br>你個輪就俾你隻門牙挾住出唔到黎,仲爆卵埋....唉!!!

• 一陣再吹...我要去做浴女啦....

• 死喎...軟到條脷一樣, 點用丫
    <br>=============================
    <br>我條脷可硬可軟
    <br>

• PETER,
    <br>
    <br>條脷無毛? 可硬可軟 <-----表演下
    <br>

• 個輪就係你個吊鐘後面,個呔就係我度....
    <br>你個輪就俾你隻門牙挾住出唔到黎,仲爆卵埋....唉!!!
    <br>=========================================
    <br>不愧為賤女老二,多謝你既詳盡解釋...封你�U性愛博士

• 條脷無毛? 可硬可軟 <-----表演下
    <br>咁易比你睇到..你咪好着數?

• 不愧為賤女老二,多謝你既詳盡解釋...封你�U性愛博士
    <br>
    <br>-----
    <br>她應是賤女之首啦...我依然是肉女

• 她應是賤女之首啦...我依然是肉女
    <br>你好有肉架? 最多肉係邊呢?

• 咁易比你睇到..你咪好着數?
    <br>
    <br>-----
    <br>事世唔好丫...不如表演賺錢丫

• 你好有肉架? 最多肉係邊呢?
    <br>
    <br>----
    <br>胸口最多肉...你問下我D粉絲

• 事世唔好丫...不如表演賺錢丫
    <br>=========================
    <br>你出得起幾錢?

• 胸口最多肉...你問下我D粉絲
    <br>=============================
    <br>haha...唔該同我拎出去搾奶啦...

• 你出得起幾錢?
    <br>
    <br>-----
    <br>我找人肯睇都難啦...不過見你得兩隻牙, 幚下你喎

• 你地慢慢淫啦...
    <br>
    <br>我訓先啦 ....
    <br>

Log in to reply