解破茄佬之迷

• hahahaha~~sasa, d開門利是應該我地分多d ah~

• 矛人出黎幫下我.你班女人仔真係見錢眼開..哈哈

9999..我玩開四條九..真金白銀!!打鑊甘!!哈~

-----------

牛兄 9999.9 娶到個咁好老婆 你有so架啦 我地已經打佐個七折比你架啦

• arworm replied @ 2009-04-13 1:00 am

空間 replied @ 2009-04-13 12:57 am

我要可樂,比利是你換可樂 ok嘛~~~~

死佬呀.你知我最愛係天然野架.邊有化學野呀..

哈哈..

哈哈~~我落小小化學肥去種,出黎既效果可能好d

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:01 am

arworm replied @ 2009-04-13 12:59 am

@@.我d兄第團去曬邊呀!!wuwuwuwuwu..

矛人出黎幫下我.你班女人仔真係見錢眼開..哈哈

你敢...我話俾空間知...你打我ah

呵呵..我點會打你呀..我係話我俾人打鑊甘咋!!

你咁可愛邊個捨得打你呀!係咪!?

• 茄同牛真係天設之合,例如茄牛飯

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:03 am

-----------

牛兄 9999.9 娶到個咁好老婆 你有so架啦 我地已經打佐個七折比你架啦

鬥零都唔比,睇下邊個等得先

• arworm replied @ 2009-04-13 1:03 am

SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 12:57 am

dicky 你唔洗 post 兩次喎 主人家睇到架啦..快d簽名比賀禮. d 賀禮比我地妹團收. 你比我地得架啦haha

哈哈..阿sister呀.你個主人去佐奶呀..得我一支公好難唱雙簧架!

Bro, 個簽名册系邊?我要簽名呀

• 鬥零都唔比,睇下邊個等得先

--------------

啦, 牛牛, 你班兄弟咁講, 我如實佈道比茄...

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:03 am

-----------

哈哈..多 謝曬下..有七折~~我幾驚你豪俾我.俾個五七折我呀!

• haha, 開過條thread, 叫囍囍囍囍囍囍囍囍囍囍囍囍

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:04 am

arworm replied @ 2009-04-13 1:00 am

空間 replied @ 2009-04-13 12:57 am

我要可樂,比利是你換可樂 ok嘛~~~~

死佬呀.你知我最愛係天然野架.邊有化學野呀..

哈哈..

哈哈~~我落小小化學肥去種,出黎既效果可能好d

hehe..好呀好呀..我等你d好野!! 呵呵~

我都係岩岩轉佐隻新野返黎玩..幾好.呵

• Appleforjuly replied @ 2009-04-13 1:05 am

茄同牛真係天設之合,例如茄牛飯

加埋隻蛋就一流囉!

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:05 am

SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:03 am

-----------

哈哈哈哈..果然係好兄弟!

• 鬥零都唔比,睇下邊個等得先

睇下dim...死佬

• 茄~~~~~~你老公話 鬥零都唔比丫. 我地開唔開門丫?

• Bro, 個簽名册系邊?我要簽名呀

------------

依家主人家話唔比開門利事丫.我地冇 '畢值' 買薄丫

• <br>
    <br>
    <br>
    <br>估 完 未 ?

• haha, 咁唔好嫁, 飛佢la~~~茄

• 估 完 未 ?

你..好似慢佐四版. 已經估中佐~~答案你自己睇 haha

• 依家主人家話唔比開門利事丫.我地冇 '畢值' 買薄丫

頂..打下皮啦..唔係邊有錢搵呀..

大姐呀..小財唔出.大財點入呀..

枉我拋個身出黎.家下係咪呢.死得啦..

連簽名冊都矛..邊有人會擺低人情呀?

我d人工點先?

• 『淑』 replied @ 2009-04-13 1:15 am

~~~~~~~~ > BlackGetter123 ...

估 完 未 ?

小姐..擺低人情未呀.hehehe

• 大姐呀..小財唔出.大財點入呀.. <---你自己都識講 仲唔快d 比開門利是.

• 你唔俾開門利是咩都唔屎講ah...

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:10 am

睇下dim...死佬

寸我,手指咬出唔咬入,係我既人就企我唔邊,唔係就同我講聲,等我休左你,

• arworm replied @ 2009-04-13 1:10 am

空間 replied @ 2009-04-13 1:05 am

SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:03 am

-----------

哈哈哈哈..果然係好兄弟!

梗係~~~~~~~~~哈哈

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:14 am

Bro, 個簽名册系邊?我要簽名呀

------------

依家主人家話唔比開門利事丫.我地冇 '畢值' 買薄丫

haha, sasa妳好搞鬼

• 寸我,手指咬出唔咬入,係我既人就企我唔邊,唔係就同我講聲,等我休左你,

-------------

空間, 你好似同茄係姊妹, 你應該過黎姊門團個邊, 最多開門利是預你一份

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:17 am

你唔俾開門利是咩都唔屎講ah...

唔講咪唔講囉~我帶牛牛去富都,吹呀~~~再唔係返大陸,大把三分鐘叫我老公

• 空間

64 threads 空間 replied @ 2009-04-13 1:17 am

死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:10 am

睇下dim...死佬

寸我,手指咬出唔咬入,係我既人就企我唔邊,唔係就同我講聲,等我休左你,

你錫我就企我果邊la...衰佬, 最多開門利是同你2份分la

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:17 am

大姐呀..小財唔出.大財點入呀.. <---你自己都識講 仲唔快d 比開門利是.

俾咩咋.家下茄大人都唔見佐..都唔知係咪怕佐我.

你地咪呀..嚇走我茄大人點算先!?

係咪你頂上先?

家下酒又訂佐..矛女主人.呢鑊你點拆先?

哈哈~

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:19 am

死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:17 am

唔講咪唔講囉~我帶牛牛去富都,吹呀~~~再唔係返大陸,大把三分鐘叫我老公

哈哈..幾時咋?

• haha, sasa妳好搞鬼 <---我講係事實, 我地好辛苦架你有眼睇個新郎又唔比開門利是 我地 化妝 set頭都要錢架, dicky 你唔洗簽名, 你比佐賀禮先, 你簽名後補啦下

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:19 am

空間, 你好似同茄係姊妹, 你應該過黎姊門團個邊, 最多開門利是預你一份

哈哈..你休想離間我兩兄弟!

• la~計我同sasa都分俾你, 你都唔少呀, 衰佬......

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:19 am

果邊搵左我做伴郎,sorry去到咁既層面我都幫你唔到,你搵個講數專家黎同我羅,我做開放數,冇咁既著數我唔做,哈哈

• 家下酒又訂佐..矛女主人.呢鑊你點拆先?

哈哈~

你唔比開門利是你點入門接新娘呢? 唔好講咁多, 快d 比開門利是

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:21 am

haha, sasa妳好搞鬼 <---我講係事實, 我地好辛苦架你有眼睇個新郎又唔比開門利是 我地 化妝 set頭都要錢架, dicky 你唔洗簽名, 你比佐賀禮先, 你簽名後補啦下

係呀係呀..先生幾多位呀.做幾多人情先~?

• arworm replied @ 2009-04-13 1:20 am

SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:17 am

大姐呀..小財唔出.大財點入呀.. <---你自己都識講 仲唔快d 比開門利是.

係咪你頂上先?

哈哈~

email張訂單黎睇下先

• arworm replied @ 2009-04-13 1:20 am

空間 replied @ 2009-04-13 1:19 am

死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:17 am

哈哈..幾時咋

等講唔掂數,我地即去

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:15 am

估 完 未 ?

你..好似慢佐四版. 已經估中佐~~答案你自己睇 haha

唔該 sasa ^o^ ~~~ haha ~~~~~~~~~~~~

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:22 am

哈哈~

你唔比開門利是你點入門接新娘呢? 唔好講咁多, 快d 比開門利是

我呢排有睇三國..係咪玩緊空城計呀?

• 果邊搵左我做伴郎,sorry去到咁既層面我都幫你唔到,你搵個講數專家黎同我羅,我做開放數,冇咁既著數我唔做,哈哈

哈哈..不枉我咁愛你!!lol

• =.= 你地繼續玩 我要訓 =.= 明天返10:30 =真係慘..放假仲要返學~~~

• arworm replied @ 2009-04-13 1:17 am

『淑』 replied @ 2009-04-13 1:15 am

~~~~~~~~ > BlackGetter123 ...

估 完 未 ?

小姐..擺低人情未呀.hehehe

點知咁快姐 ~~~ 都未儲夠就 ~~~ 哈哈 ~~~ 恭喜恭喜 !!!

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:19 am

空間

64 threads 空間 replied @ 2009-04-13 1:17 am

死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:10 am

睇下dim...死佬

你錫我就企我果邊la...衰佬, 最多開門利是同你2份分la

數還數路還路,你忘記我啦,小二同我比碗盲婆湯佢,

• gd nite, sasa

• 點知咁快姐 ~~~ 都未儲夠就 ~~~ 哈哈 ~~~ 恭喜恭喜 !!!

佢開門利是都唔俾ah...

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:23 am

arworm replied @ 2009-04-13 1:20 am

空間 replied @ 2009-04-13 1:19 am

哈哈..幾時咋

等講唔掂數,我地即去

咁呀..拿拿臨啦..我地去飲花酒哪..

哈哈..

頂..茄大人仲未浦..點兜落去呀?

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:23 am

arworm replied @ 2009-04-13 1:20 am

SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:17 am

係咪你頂上先?

哈哈~

email張訂單黎睇下先

開左門咪比你睇囉~~~唔開門我又點比你睇

• SaSaSaSa replied @ 2009-04-13 1:25 am

=.= 你地繼續玩 我要訓 =.= 明天返10:30 =真係慘..放假仲要返學~~~

唔好走住先啦..無佐你好難玩落去呀.你係發起人黎架!!

Log in to reply